2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Mantar enfeksiyonu da olabilir. Ama o tutunmaya engel olacağını sanmam. Normal zamanda enfeksiyon için vajinal fitil var gynomax diye ama progestan fitil kullandığımız için onu kullandırmamış. olabilirler.
Mantar enfeksiyonudur bende öyle düşünüyorum
Bence bi gün daha bekleyin. Çünkü olsa da çıkmayabilir moraliniz bozulur. 6. 7. Gün daha net olur. Hatta dayanabilirseniz 7.gün yapın
Tamam yapmayacağım eşim de istemiyor yapmamı kan sonucuna kadar bekleyelim diyor benim ilk gebeliğimde ayaklarım çok üşürdü haziran ayında bugün de ayaklarım ısınmıyor hiç bir de göğüslerimde damarlarım çok belirginleşmeye başladı hep var mıydı yoksa ben belirti arıyorum diye mi gözüme çarptı bilmiyorum offf

Bir gün bir yılmış gibiii tüp bebeğin en zor kısmı transfer sonrası beklemek Allahım sen bizleri gör duy bize merhamet et neler yaşıyoruz iğnelerden göbeğim mosmor oldu günde iki tane iğne oksapar ve progestan oksapar çok fena yakıyor ve ağrı yapıp morarıyor günde üç tane fitil vajinal kaşıntı psikolojik stressss (( hepimizin bu süreçlerden sonra pskiyatriye ihtiyacı var

Akıntı fitille alakalı benim ilk su gibiydi sonrasında beyaza ve sarıya döndü kaşıntımda var mantar enfeksiyonu oldum herhalde benimde uzun süre yatmaktan suratım ağrıyor ve yürüyüş yapıyorum oturuyorum

Rabbim bu günlermizi unuttursun inşallah

Belirti Olabilir inşallah belirtidir

kızlar çayla sodayla aranız nasıl soda ıcmeyın yazıyo asitli oldugunıcın ıcmedım ama caysız olmıyo
Çayı cok acık sekılde gunde 3 4 bardak içebilirsiniz dedi doktorum bana

kızlar çayla sodayla aranız nasıl soda ıcmeyın yazıyo asitli oldugunıcın ıcmedım ama caysız olmıyo
Çayı günde 2 olarak düşürdüm kahvaltı da içerdim onu bıraktım kahvaltıdan sonra 1 akşam yemeğinden sonra 1 olarak yaptım. Kahve içerdim ona da dikkat etmeye çalışıyorum kafein diye. Tam bir bilgim de yok açıkçası ne kadar içilmeli gibi.

Merhaba arkadaşlar ben bugün transfer oldum 3. Gün embriyosu inşallah sağlıkla hayırlısıyla pozitif görmek nasip olur daha yeni transfer oldum ama kasıklarımda ağrı başladı normal mi
Yani kullandığınız hormon ilaçları da yapmış olabilir ama inşallah belirtidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…