- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.581
iğne var bızde ıkı doz hergun fıtıl vermedılerBende salı günü oldum fitil kullanıyosanız ondan plabilir
TeşekkürlerEvet canım güvenle kullanabilirsin 1 damla sürsen yetiyor
Mantar enfeksiyonudur bende öyle düşünüyorumMantar enfeksiyonu da olabilir. Ama o tutunmaya engel olacağını sanmam. Normal zamanda enfeksiyon için vajinal fitil var gynomax diye ama progestan fitil kullandığımız için onu kullandırmamış. olabilirler.
Tamam yapmayacağım eşim de istemiyor yapmamı kan sonucuna kadar bekleyelim diyorBence bi gün daha bekleyin. Çünkü olsa da çıkmayabilir moraliniz bozulur. 6. 7. Gün daha net olur. Hatta dayanabilirseniz 7.gün yapın
Akıntı fitille alakalı benim ilk su gibiydi sonrasında beyaza ve sarıya döndü kaşıntımda var mantar enfeksiyonu oldum herhaldepazrtesı transfer olmustum kızlar bugun 6.gün dünle bugun hafıf normal akıntı var sızde de oldu mu ılk gunler hıc yoktu endıselendım.Bi de sureklı yatmaktn mı tamamen rahat yatamamaktan mı ne böğürlerim agrıyo arada
Rabbim bu günlermizi unuttursun inşallahBir gün bir yılmış gibiii tüp bebeğin en zor kısmı transfer sonrası beklemekAllahım sen bizleri gör duy bize merhamet et neler yaşıyoruz iğnelerden göbeğim mosmor oldu günde iki tane iğne oksapar ve progestan oksapar çok fena yakıyor ve ağrı yapıp morarıyor günde üç tane fitil vajinal kaşıntı psikolojik stressss (( hepimizin bu süreçlerden sonra pskiyatriye ihtiyacı var
Amiiinnn latteeeemmm amiiinnnRabbim bu günlermizi unuttursun inşallah
Bende transfer için sıra bekliyorum hastanedeyim.Amiiinnn latteeeemmm amiiinnn
Bir gün bir yılmış gibiii tüp bebeğin en zor kısmı transfer sonrası beklemekAllahım sen bizleri gör duy bize merhamet et neler yaşıyoruz iğnelerden göbeğim mosmor oldu günde iki tane iğne oksapar ve progestan oksapar çok fena yakıyor ve ağrı yapıp morarıyor günde üç tane fitil vajinal kaşıntı psikolojik stressss (( hepimizin bu süreçlerden sonra pskiyatriye ihtiyacı var
Iyim canim senin nasl gidiyor valla oyle belirtim pek yok sadece ara ara kasiklarimda agri oluyor o kadar sende durum nasilSelam canım nasil gidiyor varmi bi belirti falan
Belirti Olabilir inşallah belirtidirMantar enfeksiyonudur bende öyle düşünüyorum
Tamam yapmayacağım eşim de istemiyor yapmamı kan sonucuna kadar bekleyelim diyorbenim ilk gebeliğimde ayaklarım çok üşürdü haziran ayında bugün de ayaklarım ısınmıyor hiç bir de göğüslerimde damarlarım çok belirginleşmeye başladı hep var mıydı yoksa ben belirti arıyorum diye mi gözüme çarptı bilmiyorum offf
Bir gün bir yılmış gibiii tüp bebeğin en zor kısmı transfer sonrası beklemekAllahım sen bizleri gör duy bize merhamet et neler yaşıyoruz iğnelerden göbeğim mosmor oldu günde iki tane iğne oksapar ve progestan oksapar çok fena yakıyor ve ağrı yapıp morarıyor günde üç tane fitil vajinal kaşıntı psikolojik stressss (( hepimizin bu süreçlerden sonra pskiyatriye ihtiyacı var
Çayı cok acık sekılde gunde 3 4 bardak içebilirsiniz dedi doktorum banakızlar çayla sodayla aranız nasıl soda ıcmeyın yazıyo asitli oldugunıcın ıcmedım ama caysız olmıyo
Çayı günde 2 olarak düşürdüm kahvaltı da içerdim onu bıraktım kahvaltıdan sonra 1 akşam yemeğinden sonra 1 olarak yaptım. Kahve içerdim ona da dikkat etmeye çalışıyorum kafein diye. Tam bir bilgim de yok açıkçası ne kadar içilmeli gibi.kızlar çayla sodayla aranız nasıl soda ıcmeyın yazıyo asitli oldugunıcın ıcmedım ama caysız olmıyo
Yani kullandığınız hormon ilaçları da yapmış olabilir ama inşallah belirtidirMerhaba arkadaşlar ben bugün transfer oldum 3. Gün embriyosu inşallah sağlıkla hayırlısıyla pozitif görmek nasip olurdaha yeni transfer oldum ama kasıklarımda ağrı başladı normal mi
Evin içinde mi yapıyorsun yürüyüşü canımAkıntı fitille alakalı benim ilk su gibiydi sonrasında beyaza ve sarıya döndü kaşıntımda var mantar enfeksiyonu oldum herhaldebenimde uzun süre yatmaktan suratım ağrıyor ve yürüyüş yapıyorum oturuyorum
Ama kızlar sizden bı bilgi almak istiyorum ben 3 ün dede doktor değiştirdim hicbiride sormadı ki ya bu tutmayanlar neden tutmadı acaba deyip altını araştırmadi.Simdi dinlenme vakti evet ama sizinde önerinizle bana önere bileceginiz en iyi doktorlarin ismini söylerseniz sevinirim bana yardımcı olursanızer
İnşallah öyledir 3. Gün embriyosu transferi duymamıştım ama erken mi oldu acaba inşallah tutarYani kullandığınız hormon ilaçları da yapmış olabilir ama inşallah belirtidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?