2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Amin inş güzel haberler alırız cok gün yaklaştıkca heyecan arttı 20 eylüle az kaldı test için
İnşallah güzel haberlerini alırız mevlam gönlünü rahatlarsın
Ayyyyy maşallah maşallah Rabbim hayırlısı ile güzel gebeli yaşamanı ve güzel doğum geçirmeni nasip etsin
Bugün transferimin 7.günü meraktan çatlıyorumm ama bakmakta istemiyorum Allahım ezan okunuyor suan sabır
Kaçıncı gün embriyosu kendini nasıl hissediyorsun hiç test yapmadıysan bekle bence

Bebeeeeeemmmmm gözlerim neler görüp okuyor böyle çok sevindim senin adına bütün kalbim seninle

Kızlar benim bugün transferle birlikte 3.gunum az önce peçeteye kahverengi seffaf sümüksü akinti geldi sizce ne bu adet mi olucam acaba bilgisi olan yazabilir mi çok korkuttu beni devamı gelmez inşallah

Kızlar benim bugün transferle birlikte 3.gunum az önce peçeteye kahverengi seffaf sümüksü akinti geldi sizce ne bu adet mi olucam acaba bilgisi olan yazabilir mi çok korkuttu beni devamı gelmez inşallah
Doktorunla iletişime geç hemen canım benim 2. Transfer de olmuştu progetan iğne vurulmuştum hemen sonra geçmişti

Hemen Dr la yada hemşire ile iletişime geç sakin ol iyi düşün iyi olur Allah'ın izniyle

Doktorunla iletişime geç hemen canım benim 2. Transfer de olmuştu progetan iğne vurulmuştum hemen sonra geçmişti
Ben devlette tedavi görüyorum canım şuan doktorumla iletisime geçemem maalesef progestan fitil kullaniyorum o yeterli olmaz mi acaba

Kırmızıya dönerse tedavi gördüğünüz hastanenin aciline gidin panik yapmayın genelde doktorlar kahverengi için değil kızmızı olduğunda sorun olarak görüyorlar. Bu yerleşme kanaması olmuş olabilir iyiye yoralim bence

nerede görüyorsun tedavi
Çorum dayim canım burda görüyorum hemsiremin numarasini buldum yazdım bakalim ne dicek yaa aslında benim ilk taze transferimde de olmustu bu ama o zaman 8.gunumde gelmişti sonra akinti seklinde devam etti ve 11.gunu adet olmuştum yine aynısı olacak diye korkuyorum

Bence aciline gidin tedbiri elden bırakmamak gerek onlar zaten vururlar size iğne

Kan testine gitmemek için zor tutuyorum kendimi sende durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…