- 14 Şubat 2021
- 8.423
- 22.507
- 298
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.461
İnşallah güzel haberlerini alırız mevlam gönlünü rahatlarsınAmininş güzel haberler alırız cok gün yaklaştıkca heyecan arttı 20 eylüle az kaldı test için
Ayyyyy maşallah maşallah Rabbim hayırlısı ile güzel gebeli yaşamanı ve güzel doğum geçirmeni nasip etsinTransferimin 10.günü bugün testimi erkenden yapıp pozitifi gördüm şuan ben hatta değerlerim fazla yüksek şuan için ..2adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum. Pazar günü asıl test günüm pazar gğnü de kan verip sonucu hastaneyle paylaşıcam ben şehir dışında oturuyorum sonrası için Allah kısmet ederse evimin yakınında bir hastaneye devam edicem inşallah
Kaçıncı gün embriyosu kendini nasıl hissediyorsun hiç test yapmadıysan bekle benceBugün transferimin 7.günü meraktan çatlıyorumm ama bakmakta istemiyorum Allahım ezan okunuyor suan sabır
Bebeeeeeemmmmm gözlerim neler görüp okuyor böyleAy evet ben de Kayseriliyimm ama şu an Bingöl’de görev yapıyorumayın 28’inde geleceğim 2 Ekim de kontrolüm var sonra da transfer hazırlığım başlayacak bu arada hangi doktora gidiyordun
Ayy görüşelim
Doktorunla iletişime geç hemen canım benim 2. Transfer de olmuştu progetan iğne vurulmuştum hemen sonra geçmiştiKızlar benim bugün transferle birlikte 3.gunum az önce peçeteye kahverengi seffaf sümüksü akinti geldi sizce ne bu adet mi olucam acaba bilgisi olan yazabilir mi çok korkuttu beni devamı gelmez inşallah
Hemen Dr la yada hemşire ile iletişime geç sakin ol iyi düşün iyi olur Allah'ın izniyleKızlar benim bugün transferle birlikte 3.gunum az önce peçeteye kahverengi seffaf sümüksü akinti geldi sizce ne bu adet mi olucam acaba bilgisi olan yazabilir mi çok korkuttu beni devamı gelmez inşallah
Ben devlette tedavi görüyorum canım şuan doktorumla iletisime geçemem maalesef progestan fitil kullaniyorum o yeterli olmaz mi acabaDoktorunla iletişime geç hemen canım benim 2. Transfer de olmuştu progetan iğne vurulmuştum hemen sonra geçmişti
Ben devlette tedavi görüyorum canım şuan doktorumla iletisime geçemem maalesef progestan fitil kullaniyorum o yeterli olmaz mi acaba
Kırmızıya dönerse tedavi gördüğünüz hastanenin aciline gidin panik yapmayın genelde doktorlar kahverengi için değil kızmızı olduğunda sorun olarak görüyorlar. Bu yerleşme kanaması olmuş olabilir iyiye yoralim benceKızlar benim bugün transferle birlikte 3.gunum az önce peçeteye kahverengi seffaf sümüksü akinti geldi sizce ne bu adet mi olucam acaba bilgisi olan yazabilir mi çok korkuttu beni devamı gelmez inşallah
Çorum dayim canım burda görüyorum hemsiremin numarasini buldum yazdım bakalim ne dicek yaa aslında benim ilk taze transferimde de olmustu bu ama o zaman 8.gunumde gelmişti sonra akinti seklinde devam etti ve 11.gunu adet olmuştum yine aynısı olacak diye korkuyorumnerede görüyorsun tedavi
İnşallah canım çok sağolKırmızıya dönerse tedavi gördüğünüz hastanenin aciline gidin panik yapmayın genelde doktorlar kahverengi için değil kızmızı olduğunda sorun olarak görüyorlar. Bu yerleşme kanaması olmuş olabilir iyiye yoralim bence
Merhaba tabikiMerhabalar benim transferimde 21 Eylül. Listeye beni de ekleyebilir misiniz
Teşekkür ederim canım Kocaeli'nde yaşıyoruz İstanbul da olabilir haklısın şehir yazmamıştımMerhabalar ankaradaysanız Serdar oğuz hocayı ve Ankara tüp bebeği tavsiye ederim
Bence aciline gidin tedbiri elden bırakmamak gerek onlar zaten vururlar size iğneÇorum dayim canım burda görüyorum hemsiremin numarasini buldum yazdım bakalim ne dicek yaa aslında benim ilk taze transferimde de olmustu bu ama o zaman 8.gunumde gelmişti sonra akinti seklinde devam etti ve 11.gunu adet olmuştum yine aynısı olacak diye korkuyorum
Hemsireme yazdim canım böyle sikayetler alıyoruz aktif kanama olmadığı müddetçe korkma dediBence aciline gidin tedbiri elden bırakmamak gerek onlar zaten vururlar size iğne
Aynen kırmızıya döndüğü an mutlaka gidin takip edin kendinizi. Tutunma kanaması olma ihtimali yüksek.Hemsireme yazdim canım böyle sikayetler alıyoruz aktif kanama olmadığı müddetçe korkma dedi
Ağzın bal yesin canım inşallah öyledirAynen kırmızıya döndüğü an mutlaka gidin takip edin kendinizi. Tutunma kanaması olma ihtimali yüksek.
Kan testine gitmemek için zor tutuyorum kendimi sende durumlar nasilKırmızıya dönerse tedavi gördüğünüz hastanenin aciline gidin panik yapmayın genelde doktorlar kahverengi için değil kızmızı olduğunda sorun olarak görüyorlar. Bu yerleşme kanaması olmuş olabilir iyiye yoralim bence
İyi takılıyorumKan testine gitmemek için zor tutuyorum kendimi sende durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?