- 14 Haziran 2020
- 133
- 115
- 53
- 34
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.441
Çok sevindim adınızaBugun tekrar hcg istemisti doktorum cok sukur 1800 cıkti. Ve karindan minik bir kese gordubenim durumumu yaşayan varsa umut olsun. Önceki değer için belki labarotuar hatasıdır artık sürece bakmaz dedi
Hamilesiniz şimdi demiBizim çift taraflı sorun vardı
Aynen 3. Denememiz şuan kontrol gününü bekliyorum ultrasonla bakılcakHamilesiniz şimdi demi
1800ken değeriniz transfer sonrası kaçıncı gün oluyor ve kese gördük demişsiniz değer 1800ken kese gördü değil mi? Şimdiden hayırlı olsun inşallah Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsinBugun tekrar hcg istemisti doktorum cok sukur 1800 cıkti. Ve karindan minik bir kese gordubenim durumumu yaşayan varsa umut olsun. Önceki değer için belki labarotuar hatasıdır artık sürece bakmaz dedi
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah peki bişey sorucam bnm de ilk denemem negatif oldu sizin ilk iki denemenizden farklı olarak ne yapıldı ? Pozitif olmasına etki olarakAynen 3. Denememiz şuan kontrol gününü bekliyorum ultrasonla bakılcak
Bugün 17. Gün benim aslında göremeyiz ama bakalım dedi ve çok şükür ki gördü daha 5mm sadece1800ken değeriniz transfer sonrası kaçıncı gün oluyor ve kese gördük demişsiniz değer 1800ken kese gördü değil mi? Şimdiden hayırlı olsun inşallah Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Bana histeroskopi yapıldı rahim içi genişletildi çift boynuzlu perde varmış o alında ve sonra rahimin içinin her yerine kesikler atıldı kesik atılmasının sebebi rahim kendini onardığı ve yenilediği için sonra 2 ay dinlendirildi ve sonuç şükür ki pozitif gördükHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah peki bişey sorucam bnm de ilk denemem negatif oldu sizin ilk iki denemenizden farklı olarak ne yapıldı ? Pozitif olmasına etki olarak
Rabbime çok şükür canımBana histeroskopi yapıldı rahim içi genişletildi çift boynuzlu perde varmış o alında ve sonra rahimin içinin her yerine kesikler atıldı kesik atılmasının sebebi rahim kendini onardığı ve yenilediği için sonra 2 ay dinlendirildi ve sonuç şükür ki pozitif gördük
sleepy doğal pamuk cilt dostuSiz dediğim gibi kullanılmayan bir atlet olur ondan parça parça kesip onu kullanın peçete de mahveder
Merhaba mesajınız beni çok mutlu etti bende dün itibari ile başladım murat beye inşallah hakkımızda hayırlısı olur tedavilerimiz başarı ile sonuçlanırEger istanbulda iseniz gop tüp bebek murat keskin beyi oneririm asla para için yada baska bişey için tedavi yapmıyolar bazı ünlü merkezler herseyden para alıyor bu konuda maddiyatta cok onemli bılıyosunuz manevi anlamdada ben aglayarak gıttıgım murat beyden gülerek cıktım hemsıreler olsun murat bey olsun hep pozitif ve guler yuzlu tavsıye ederimbızım bı yakınımız pozitifle ayrıldı bebegı oldu banada o tavsıye ettı bende sımdı orada transfer oldum beklıyorum suan
Hiç kullanmadım bilmiyorum. Bende bez parçalarından baya memnunumsleepy doğal pamuk cilt dostu
Benim tüplerim kapalıydı doktorum histeroskopi önerdi bakıldığında zaten perde ve darlığı farkettiler hsg de görünmüyor sanırımRabbime çok şükür canımpeki rahim darlığı perde durumu falan rahim filminde mi çıktı? Ben hsg çekildim doktor bir sorun yok dedi
Benim doktorumda Murat bey gerçekten çok iyi bir doktor 4.denemede tanıştım kendisiyle diğer doktorlarımdan da memnundum çok şükür sizinde güzel haberlerinizi duyarız inşallahMerhaba mesajınız beni çok mutlu etti bende dün itibari ile başladım murat beye inşallah hakkımızda hayırlısı olur tedavilerimiz başarı ile sonuçlanır
Anladım canım bana önermedi ama bilmiyorum tabi içerde bi durum var mı :)Benim tüplerim kapalıydı doktorum histeroskopi önerdi bakıldığında zaten perde ve darlığı farkettiler hsg de görünmüyor sanırım
Ne süreçtesiniz nasıl ilerlediniz bende çok iyi karşılandım kendisi tarafından baya ilgili davrandı umarım yakın olur bizede o kokularBenim doktorumda Murat bey gerçekten çok iyi bir doktor 4.denemede tanıştım kendisiyle diğer doktorlarımdan da memnundum çok şükür sizinde güzel haberlerinizi duyarız inşallah
AminMerhaba mesajınız beni çok mutlu etti bende dün itibari ile başladım murat beye inşallah hakkımızda hayırlısı olur tedavilerimiz başarı ile sonuçlanır
Transferimin 10.günü bugün testimi erkenden yapıp pozitifi gördüm şuan ben hatta değerlerim fazla yüksek şuan için ..2adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum. Pazar günü asıl test günüm pazar gğnü de kan verip sonucu hastaneyle paylaşıcam ben şehir dışında oturuyorum sonrası için Allah kısmet ederse evimin yakınında bir hastaneye devam edicem inşallahNe süreçtesiniz nasıl ilerlediniz bende çok iyi karşılandım kendisi tarafından baya ilgili davrandı umarım yakın olur bizede o kokular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?