- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.301
Gözünn aydin canimm güzel haberlerin devam etsin insallahGünaydın canım kadınlaraslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
İnşallah teşekkürlerGözünn aydin canimm güzel haberlerin devam etsin insallah
Comfort marka benimkiSağolunBen görüyorum sizinkini ya sizin testin algılama eşiği düşükse ondan da bu şekilde görünüyor olabilir. İnşallah sizinki de tutunmuştur benim de test günüm pazartesi.
Ben markaları pek bilmiyorum da hani algılama eşiği daha yüksekse sizin ki o yüzden daha silik çıkmış olabilirComfort marka benimki
Evet sanırım kimyasal oluyor. İlaçları bırakınca da düşüyor kendi kendine üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşalllah bi sonrakinde aratmadan sağlıkla Bebişiniz size tutunur.Kızlar değerim az artmış . Malesefdoktorumla görüşmek için bekliyoruz ama biliyorum olumsuz . Değer az artınca ne oluyordu kimyasal mı ?
Belli oluyor çizgi devamıda çok güzel olur inşallahGünaydın canım kadınlaraslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
İnşallahBelli oluyor çizgi devamıda çok güzel olur inşallahbende bugün tekrar yapacagım 8. Günüm bugün
İnşallah canım pazarı bekleAynen pazar günü yapılabilir. İnşallah vardır sağlıkla artar
Ben bir seferinde kürtaj olmuştumKızlar değerim az artmış . Malesefdoktorumla görüşmek için bekliyoruz ama biliyorum olumsuz . Değer az artınca ne oluyordu kimyasal mı ?
İnşallah canımİnşallahumarım test çakma değildir de yanıltmıyordur. predictorun içi değişmiş sanırım burda arkadaşta eczacı da bunu verdi aynı hassasiyet dedi inşallah kötü bir sürpriz yapmaz
Mm Bence en iyisi predictor diğerlerini hiç bilmiyorum. Ama işte anlayamadım marka değişiklik mi ne yapmış dış kabında. Alabilirseniz predictor alın sizdeİnşallah canımDün akşam awox marka getirmiş kız kardeşim hiç güvenemedim 20 dk sonra silik çizgi çıktı o yüzden tekrarlayacağım bende
Merhaba, 2020 yılında benimde 16 yumurtadan 2 tanesi 5.gune geldi. Bende kizdim nasil olur filan diye. Bizim de sebepsiz infertilite her şey çok iyi çıktı.Sizin normal benim 16 dan ıkı tane 5.güne gelmesi anormal gerçektenve testlerimde yapıldığında bir sıkıntı görünmüyor gayet sağlıklıyim testlere göre
Hayırlı olsun canım çıkmış ne güzelGünaydın canım kadınlaraslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Evet hiç belirtim yoktuHayırlı olsun canım çıkmış ne güzelsenin hiç belirtin yoktu demi benimde bugün transferle birlikte 3.gunum dun kasik agrim ve gaz vardı bugünde gaz sıkışması yasiyorum karnim cok gergin ve şiş onun dışında biseyim yok inşallah güzel haberler hep böyle devam eder
Aynen cok yatmaktan oluyor bel ağrısı canım demekki belirtisizde pozitif olabiliyormusEvet hiç belirtim yoktuinşallah güzelce devam eder
Yani meme hassasiyeti yok kesinlikle sadece benim bel ağrım genelde hep olur boyum uzun olduğu için. Bide çok yatmaktan hareketsizlikten ondan olduğunu düşünüyorum ondan başka da öyle bir belirtim yok.
mis gibi çizgi görüyorumGünaydın canım kadınlaraslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Rahat ol çizgi de test te güvenilirİnşallahumarım test çakma değildir de yanıltmıyordur. predictorun içi değişmiş sanırım burda arkadaşta eczacı da bunu verdi aynı hassasiyet dedi inşallah kötü bir sürpriz yapmaz
Eger istanbulda iseniz gop tüp bebek murat keskin beyi oneririm asla para için yada baska bişey için tedavi yapmıyolar bazı ünlü merkezler herseyden para alıyor bu konuda maddiyatta cok onemli bılıyosunuz manevi anlamdada ben aglayarak gıttıgım murat beyden gülerek cıktım hemsıreler olsun murat bey olsun hep pozitif ve guler yuzlu tavsıye ederimAma kızlar sizden bı bilgi almak istiyorum ben 3 ün dede doktor değiştirdim hicbiride sormadı ki ya bu tutmayanlar neden tutmadı acaba deyip altını araştırmadi.Simdi dinlenme vakti evet ama sizinde önerinizle bana önere bileceginiz en iyi doktorlarin ismini söylerseniz sevinirim bana yardımcı olursanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?