- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.281
Amin gercekten maddiyati geciyoz güzel sonuc alalimda tekVallahi canım arkadaşım parasını geçtim artık hayırlısıyla bı evlat nasip etsin Rabbim de bahçeci nasıl acaba orayı çok duyuyorum?
Herkezinki bir cikmiyoki maglesef canim ya kacinci günündesin? Bence yapma üzme kendini biraz daha sabrretmelisinİnsanlah öyledir geç geçiyordur ama erken yapıp çıkanlar var bundan umutlanip yaptım
Herkezinki bir cikmiyoki maglesef canim ya kacinci günündesin? Bence yapma üzme kendini biraz daha sabrretmelisin
Valla Bende 3kere transfer oldugumda tutunamadilar sebebi yok cok arastirdi rahime bakildi hic bi sorun yok denildi hem kayseri hem yurd disi hic bisi bulamadi bu 4.cude tutundu cok sükür Ama Histeroskopi yapildi bide embrio glue istedim belki onlarin sayesinde bilmiyorum ama hic bisey bulamadilar tutunama sebebiniAma kızlar sizden bı bilgi almak istiyorum ben 3 ün dede doktor değiştirdim hicbiride sormadı ki ya bu tutmayanlar neden tutmadı acaba deyip altını araştırmadi.Simdi dinlenme vakti evet ama sizinde önerinizle bana önere bileceginiz en iyi doktorlarin ismini söylerseniz sevinirim bana yardımcı olursanız
Eee daha erkenmis canim bi bekle 10.cu gününüTransfer gununu sayarsak bugün 8. Günum ve 5. Gün embriyosu idi
Bekliycem artık başka çare yok silik çizgi bile çıkmadıEee daha erkenmis canim bi bekle 10.cu gününü
Yaaa bu düşük olayından da çok korkuyorum pozitif görsek bile bi anlam ifade etmiyor kucağımıza alana kadar hep bir kalp çarpıntısı olacak yani . neden olduğuna dair bişi dediler miBenim 3. Deneme canım bende pazartesi transfer oldum ilkinde tek embriyo konuldu tuttu ama 7 haftalık düşük yaptım ikinci iki embriyo konuldu hiç tutmadı merkez değiştirdim burada 6 embriyo oluştu iki transfer edildi beklemedeyim bakalım
Mide koruyucuyla birlikte kullanıyorum ama yine ağır geliyorMide koruyu ile kullanabilirsiniz tabi doktorunuza sorun önce ben kullanmıştım daha önceki tedavilerde
Canım ben son iki tadavimi bahçeçide yaptırdım laboratuvarları güzel benim de yumurta kalitem düşük . İlk iki denemede hiç 5. Güne giden embriyom olmadı ama bahçecide birer tane de olsa blast oldu .Vallahi canım arkadaşım parasını geçtim artık hayırlısıyla bı evlat nasip etsin Rabbim de bahçeci nasıl acaba orayı çok duyuyorum?
Ay var eveeetGünaydın canım kadınlaraslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
İnşallah vardır pek belirsiz. Yarın koyulaşırsa emin olabiliriz. 12 gün oldu çatlatma iğnesinden.Ay var eveeet
6. Günde nasıl çıkmasını bekliyorsun canım cok bile cıkmışGünaydın canım kadınlaraslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Öyle mi6. Günde nasıl çıkmasını bekliyorsun canım cok bile cıkmış
Sen yarın ilk idrarla yap bide ozaman görelimİnşallah vardır pek belirsiz. Yarın koyulaşırsa emin olabiliriz. 12 gün oldu çatlatma iğnesinden.
Ne dedik herkesin aynı olmaz beta değeri kimin yüksek olur kiminin düşük oda değişir canımÖyle miburdaki
Hanımların baya koyu çıkınca
Sen yarın ilk idrarla yap bide ozaman görelim
Yada koyulasmayı daha iyi anlaman için pazar günü yap daha net belli olur.
Ama var yani 6. Güne görede süper belirmiş
Aynen pazar günü yapılabilir. İnşallah vardır sağlıkla artarNe dedik herkesin aynı olmaz beta değeri kimin yüksek olur kiminin düşük oda değişir canım
Hadi hayirli olsun cnm bende test yaptım benimki resimde belli bile olmuyor pazar günü kan testine gidicemGünaydın canım kadınlaraslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
SağolunHadi hayirli olsun cnm bende test yaptım benimki resimde belli bile olmuyor pazar günü kan testine gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?