2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Eğer Türkiyede fiyatlar 100 ü geçiyorsa kıbrısta yaptırmanı tavsiye ederim. Bu işin piiri hiç bi yumurtaya zarar gelmiyor neredeyse hepsinden oluyor embriyo. Ama dediğim gibi ben türkiyede fiyatları bilmediğim için dedim. Başarı olarak kıbrısı tek geçerim %90 oran verirler mesela. Ama takdiri ilahi bunlar tabi. Allah ne derse o olur.

Vallahi canım arkadaşım parasını geçtim artık hayırlısıyla bı evlat nasip etsin Rabbim de bahçeci nasıl acaba orayı çok duyuyorum?

Size birsey sormak istiyorum yumurta kalitesi artabilir mi artması için ne yapmak gerekiyor bir bilginiz var mı yada doktorlardan böyle birsey duydunuz mu
Merhaba canım bol hareket ve hergün yürüyüş istedi benim dr um Rahime kan akışı olması için birde bu transferimde 1 2 tane yumurta olmasını istedi Dr um 5 gün femara hap şeklinde ve yanında C life macun kullanmıştım bitkisel çok güzel bir şekilde yumurtam gelişti daha önce iğnelerle oluyordu

Yumurta toplamadan önceki 3 aydada arı sütü polen bal propolis karışım kullandım düzenli hacamatlar yaptırdım vücudum arınsın diye 33 tane yumurtam toplandı 18 i 5. Güne gelebildi çok şükür 18 embriyo ile başladık

Kızlar c life macunu kullanarak kanserimi nüks ettirdim herkese iyi değil bu macunlar öneri yapmayalım

Canımm artarak devam etsin inşallah hayırlı olsun . Bu test prodictor galiba ona benziyor

Medipol mega Gonca yetkin Yıldırım

Geldik yine hastaneye . Asansörde doktorumla karşılaştım çok stresliyim kan için dedim pişman oldum önce yaptırdığıma dedim . Oda dedi yükselecek moralini yüksek tut . O biri var Farklı Farklı hastanelerde yaptırmış değerleri bir görsen dedi hepsi birbirinden Farklı . İnşallah bugün ki değerim güzel yükselmiştir dua edin olur mu ?

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende dayanamadım test yaptım ama çıkmadı

Ben Instagram da Mustafa Taş hocayı gördüm başka bilmiyorum bide Mehmet Reşat Asoğlunu gördüm vallahi bilmiyorum birazcık dinlenelim bakalım nasip
Birde prof dr. GökalpÖner var canim benim doktorunda Kendisi Mustafa Tas ile ikisi arasinda kaldim Ve secimim Gökalp hoca oldu bi bak sayfasina arastir güzelce

Hadi insallah güzel artisla dönersin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…