- 22 Nisan 2023
- 283
- 397
- 23
- 26
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.261
Eğer Türkiyede fiyatlar 100 ü geçiyorsa kıbrısta yaptırmanı tavsiye ederim. Bu işin piiri hiç bi yumurtaya zarar gelmiyor neredeyse hepsinden oluyor embriyo. Ama dediğim gibi ben türkiyede fiyatları bilmediğim için dedim. Başarı olarak kıbrısı tek geçerim %90 oran verirler mesela. Ama takdiri ilahi bunlar tabi. Allah ne derse o olur.Ama kızlar sizden bı bilgi almak istiyorum ben 3 ün dede doktor değiştirdim hicbiride sormadı ki ya bu tutmayanlar neden tutmadı acaba deyip altını araştırmadi.Simdi dinlenme vakti evet ama sizinde önerinizle bana önere bileceginiz en iyi doktorlarin ismini söylerseniz sevinirim bana yardımcı olursanız
Vallahi canım arkadaşım parasını geçtim artık hayırlısıyla bı evlat nasip etsin Rabbim de bahçeci nasıl acaba orayı çok duyuyorum?Eğer Türkiyede fiyatlar 100 ü geçiyorsa kıbrısta yaptırmanı tavsiye ederim. Bu işin piiri hiç bi yumurtaya zarar gelmiyor neredeyse hepsinden oluyor embriyo. Ama dediğim gibi ben türkiyede fiyatları bilmediğim için dedim. Başarı olarak kıbrısı tek geçerim %90 oran verirler mesela. Ama takdiri ilahi bunlar tabi. Allah ne derse o olur.
Merhaba canım bol hareket ve hergün yürüyüş istedi benim dr um Rahime kan akışı olması için birde bu transferimde 1 2 tane yumurta olmasını istedi Dr um 5 gün femara hap şeklinde ve yanında C life macun kullanmıştım bitkisel çok güzel bir şekilde yumurtam gelişti daha önce iğnelerle oluyorduSize birsey sormak istiyorum yumurta kalitesi artabilir mi artması için ne yapmak gerekiyor bir bilginiz var mı yada doktorlardan böyle birsey duydunuz mu
Yumurta toplamadan önceki 3 aydada arı sütü polen bal propolis karışım kullandım düzenli hacamatlar yaptırdım vücudum arınsın diye 33 tane yumurtam toplandı 18 i 5. Güne gelebildi çok şükür 18 embriyo ile başladıkMerhaba canım bol hareket ve hergün yürüyüş istedi benim dr um Rahime kan akışı olması için birde bu transferimde 1 2 tane yumurta olmasını istedi Dr um 5 gün femara hap şeklinde ve yanında C life macun kullanmıştım bitkisel çok güzel bir şekilde yumurtam gelişti daha önce iğnelerle oluyordu
Memnun olanda var olmayanda var bahçeciden bilmiyorum ya kayserideki doktoru çok duyuyorum benVallahi canım arkadaşım parasını geçtim artık hayırlısıyla bı evlat nasip etsin Rabbim de bahçeci nasıl acaba orayı çok duyuyorum?
Kızlar c life macunu kullanarak kanserimi nüks ettirdim herkese iyi değil bu macunlar öneri yapmayalımMerhaba canım bol hareket ve hergün yürüyüş istedi benim dr um Rahime kan akışı olması için birde bu transferimde 1 2 tane yumurta olmasını istedi Dr um 5 gün femara hap şeklinde ve yanında C life macun kullanmıştım bitkisel çok güzel bir şekilde yumurtam gelişti daha önce iğnelerle oluyordu
Evet kayseride2 doktor var cok duyulan ön planda olan. Burdaysan bi dene derimMemnun olanda var olmayanda var bahçeciden bilmiyorum ya kayserideki doktoru çok duyuyorum ben
Canımm artarak devam etsin inşallah hayırlı olsun . Bu test prodictor galiba ona benziyorHerkese merhaba. 8 eylülde dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşmişti. Bugün 6. Günümdü ve eşiminde ısrarıyla dayanamayıp test yaptık. Allah’a şükürler olsun ki çift çizgiyi bir kaç saniye içinde gördükDilerim ki kan değerlerimde sağlıklı şekilde artar. Bu yolda emek veren herkese en güzel dileklerimi paylaşmak istiyorum. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur herkese sevgiler
Canımmm sağlıkla tutunsunlar inşallah sana4 embriyo oluştu benim çok şükür cumartesi transferim var hayırlısı ile
Medipol mega Gonca yetkin YıldırımAma kızlar sizden bı bilgi almak istiyorum ben 3 ün dede doktor değiştirdim hicbiride sormadı ki ya bu tutmayanlar neden tutmadı acaba deyip altını araştırmadi.Simdi dinlenme vakti evet ama sizinde önerinizle bana önere bileceginiz en iyi doktorlarin ismini söylerseniz sevinirim bana yardımcı olursanız
Ben Instagram da Mustafa Taş hocayı gördüm başka bilmiyorum bide Mehmet Reşat Asoğlunu gördüm vallahi bilmiyorum birazcık dinlenelim bakalım nasipEvet kayseride2 doktor var cok duyulan ön planda olan. Burdaysan bi dene derim
Kızlar c life macunu kullanarak kanserimi nüks ettirdim herkese iyi değil bu macunlar öneri yapmayalım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende dayanamadım test yaptım ama çıkmadıHerkese merhaba. 8 eylülde dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşmişti. Bugün 6. Günümdü ve eşiminde ısrarıyla dayanamayıp test yaptık. Allah’a şükürler olsun ki çift çizgiyi bir kaç saniye içinde gördükDilerim ki kan değerlerimde sağlıklı şekilde artar. Bu yolda emek veren herkese en güzel dileklerimi paylaşmak istiyorum. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur herkese sevgiler
Değil canim gebeliğin ilerliyor kana karışıyorKızlar şiddetli bel ve kasık ağrısı bide baş dönmesi düşük riski demek mi??
Teşekkür ederimDeğil canim gebeliğin ilerliyor kana karışıyor
Birde prof dr. GökalpÖner var canim benim doktorunda Kendisi Mustafa Tas ile ikisi arasinda kaldim Ve secimim Gökalp hoca oldu bi bak sayfasina arastir güzelceBen Instagram da Mustafa Taş hocayı gördüm başka bilmiyorum bide Mehmet Reşat Asoğlunu gördüm vallahi bilmiyorum birazcık dinlenelim bakalım nasip
Keske su testleri gününüzden önce hic yapmasaniz yaaHayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende dayanamadım test yaptım ama çıkmadı
Hadi insallah güzel artisla dönersin canim benimGeldik yine hastaneye . Asansörde doktorumla karşılaştım çok stresliyim kan için dedim pişman oldum önce yaptırdığıma dedim . Oda dedi yükselecek moralini yüksek tut . O biri var Farklı Farklı hastanelerde yaptırmış değerleri bir görsen dedi hepsi birbirinden Farklı . İnşallah bugün ki değerim güzel yükselmiştir dua edin olur mu ?
İnsanlah öyledir geç geçiyordur ama erken yapıp çıkanlar var bundan umutlanip yaptımKeske su testleri gününüzden önce hic yapmasaniz yaabiliyorum insan duramiyo ama ne bilim cok yipratiyosunuz kendinizi belki idrara gec geciyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?