• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bursa pembe mavi hastanesi

Melissakpck

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
8
0
1
37
Merhaba arkadaşlar Bursa pembe mavi hastanesi 2023 te doğum ücretleri sezeryan ücreti hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Bilgim yok. Ancak hastaneyi ararsanız, bilgi verirler diye düşünüyorum. Gebe olan bir tanıdığım 2-3 farklı hastaneyi arayıp fiyat bilgisini önceden almıştı. İlerleyen aylarda ise doğumunuz, ücret tarifesi değişebilir sonradan.

Bilgim yok. Ancak hastaneyi ararsanız, bilgi verirler diye düşünüyorum. Gebe olan bir tanıdığım 2-3 farklı hastaneyi arayıp fiyat bilgisini önceden almıştı. İlerleyen aylarda ise doğumunuz, ücret tarifesi değişebilir sonradan.
Marta doğum ama şehir dışından gelicem doktorum da orası ile anlaşmalı kendisine sordum ama bilgi vermedi henüz bende merak ettim Medicana da duyduğum kadarı ile 40 bin denildi çok fazla bu fiyalar açıkçası.

Marta doğum ama şehir dışından gelicem doktorum da orası ile anlaşmalı kendisine sordum ama bilgi vermedi henüz bende merak ettim Medicana da duyduğum kadarı ile 40 bin denildi çok fazla bu fiyalar açıkçası.
Bu doğru bilgi mi? Medicana 40 bin mi😳 çok ya, jimer de 5 sene önce 3 buçuğa doğurdum. Fiyat almadım ben de henüz ama araştırıyorum, benim daha çok var yaz bitimi olucak doğumum. Telefonda fiyat almayı denediniz mi eskiden telefonda söylemiyorlardı gelin görüşelim diyorlardı şimdi nasıl bilmiyorum.

Bu doğru bilgi mi? Medicana 40 bin mi😳 çok ya, jimer de 5 sene önce 3 buçuğa doğurdum. Fiyat almadım ben de henüz ama araştırıyorum, benim daha çok var yaz bitimi olucak doğumum. Telefonda fiyat almayı denediniz mi eskiden telefonda söylemiyorlardı gelin görüşelim diyorlardı şimdi nasıl bilmiyorum.
Denemedim cnm bilmiyorum bende eskiden evet vermiyorlardı şimdide vermezler diye aramadım doktorunuza sorun derler birde

Denemedim cnm bilmiyorum bende eskiden evet vermiyorlardı şimdide vermezler diye aramadım doktorunuza sorun derler birde
Bi şansını dene canım ara şimdi hepsini, doğumuna az kalmış, şehirdışındayım gelme imkanım yok fiyat bilgisi alıp maddi durumumu ona göre düzenleyeceğim dersin. Doktor vermezki fiyatı hastahane verir. Doktor parasını hastahaneden alır öyle biliyorum

40 bin çok fazla gerçekten.
Bence siz hastaneyi arayıp sorun. Çekinmeyin 😇

Bi şansını dene canım ara şimdi hepsini, doğumuna az kalmış, şehirdışındayım gelme imkanım yok fiyat bilgisi alıp maddi durumumu ona göre düzenleyeceğim dersin. Doktor vermezki fiyatı hastahane verir. Doktor parasını hastahaneden alır öyle biliyorum
Yok cnm Dr burda olduğum yerde ilk doğum da yine bu Dr e gitmiştim bu verdi fiyat şimdi az kalınca zaman sordum fiyatlar belirlendi ama değişe bilir dedi ondan vermedi fiyat bende Medicana daki fiyatı duyunca korktum açıkçası 2020 de 6,900 TL ödedim sezeryanla pembe mavi de.

Yok cnm Dr burda olduğum yerde ilk doğum da yine bu Dr e gitmiştim bu verdi fiyat şimdi az kalınca zaman sordum fiyatlar belirlendi ama değişe bilir dedi ondan vermedi fiyat bende Medicana daki fiyatı duyunca korktum açıkçası 2020 de 6,900 TL ödedim sezeryanla pembe mavi de.
40 bin değildir zannetmiyorum, arayınca bizi de bilgilendirirseniz çok mutlu olurum 🌸

ben hamileliğimin başından beri devam ediyorum bana 23.900 ücret çıkarttılar. dışardan gelenler için biraz daha yüksek oluyor muhtemelen 35-40 bin lira civarıdır. tekrar gittiğimde unutmazsam sorarım inşallah. ayrıca hamileliğin başında doğum paketi sunuyorlar ben almadım ama daha avantajlı oluyor sanırım

Paket fiyatı 40 bin küsür yapmışlar önceden takip olanlar için ekstra bir indirim falan da yok. Kanun hükmünde kararname gibi konuşan bir kadın var muhasebede, sırf üsluptan dolayı kafamızda soru işareti oluştu. Daha da rahatsız edeni ise paket alsan dahi gece 23 ten sonra yapılan tüm işlemler ücretli?? Zaten ne oluyorsa o saatten sonra oluyor.

Arkadaşlar merhaba ben hastaneyi aradım dün. Muayene ücreti 900 tl dediler. Bugün randevu almak için tekrar aradım 1200-1500 arası değişiyor dediler. Doğum ücreti sordum devlet sırrıymışki gibi asla bişey söylemiyolar. Şehir dışından arıyorum işten izin almam gerek dememe rağmen müsait olursanız bekleriz dediler böyle bişey olamaz. Acıbademi aradım hemen dönüş yaptılar bu yılki doğum ücretleri 37,500 tl. Yalnız dogum bu hem sezaryen hem normal aynı fiyat. Tahlil muayene falan yok paket değil yani.

Ayrıca ücret dünden bu güne nasıl değişebiliyor diyince 1 temmuzdan itibaren değişti dedi ama ben her iki görüşmemi de 1 temmuzdan sonra yaptım yani bilmiyorum çok s.lak bi hastane ama acıbadem de çok pahalı geldi. Siz napıcaksınız

Back
X