- 18 Ocak 2023
- 8
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi Melissakpck
Merhaba arkadaşlar Bursa pembe mavi hastanesi 2023 te doğum ücretleri sezeryan ücreti hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marta doğum ama şehir dışından gelicem doktorum da orası ile anlaşmalı kendisine sordum ama bilgi vermedi henüz bende merak ettim Medicana da duyduğum kadarı ile 40 bin denildi çok fazla bu fiyalar açıkçası.Bilgim yok. Ancak hastaneyi ararsanız, bilgi verirler diye düşünüyorum. Gebe olan bir tanıdığım 2-3 farklı hastaneyi arayıp fiyat bilgisini önceden almıştı. İlerleyen aylarda ise doğumunuz, ücret tarifesi değişebilir sonradan.
Bu doğru bilgi mi? Medicana 40 bin miMarta doğum ama şehir dışından gelicem doktorum da orası ile anlaşmalı kendisine sordum ama bilgi vermedi henüz bende merak ettim Medicana da duyduğum kadarı ile 40 bin denildi çok fazla bu fiyalar açıkçası.
Denemedim cnm bilmiyorum bende eskiden evet vermiyorlardı şimdide vermezler diye aramadım doktorunuza sorun derler birdeBu doğru bilgi mi? Medicana 40 bin miçok ya, jimer de 5 sene önce 3 buçuğa doğurdum. Fiyat almadım ben de henüz ama araştırıyorum, benim daha çok var yaz bitimi olucak doğumum. Telefonda fiyat almayı denediniz mi eskiden telefonda söylemiyorlardı gelin görüşelim diyorlardı şimdi nasıl bilmiyorum.
Bi şansını dene canım ara şimdi hepsini, doğumuna az kalmış, şehirdışındayım gelme imkanım yok fiyat bilgisi alıp maddi durumumu ona göre düzenleyeceğim dersin. Doktor vermezki fiyatı hastahane verir. Doktor parasını hastahaneden alır öyle biliyorumDenemedim cnm bilmiyorum bende eskiden evet vermiyorlardı şimdide vermezler diye aramadım doktorunuza sorun derler birde
Marta doğum ama şehir dışından gelicem doktorum da orası ile anlaşmalı kendisine sordum ama bilgi vermedi henüz bende merak ettim Medicana da duyduğum kadarı ile 40 bin denildi çok fazla bu fiyalar açıkçası.
Yok cnm Dr burda olduğum yerde ilk doğum da yine bu Dr e gitmiştim bu verdi fiyat şimdi az kalınca zaman sordum fiyatlar belirlendi ama değişe bilir dedi ondan vermedi fiyat bende Medicana daki fiyatı duyunca korktum açıkçası 2020 de 6,900 TL ödedim sezeryanla pembe mavi de.Bi şansını dene canım ara şimdi hepsini, doğumuna az kalmış, şehirdışındayım gelme imkanım yok fiyat bilgisi alıp maddi durumumu ona göre düzenleyeceğim dersin. Doktor vermezki fiyatı hastahane verir. Doktor parasını hastahaneden alır öyle biliyorum
Deniyim bakalım ne dicekler40 bin çok fazla gerçekten.
Bence siz hastaneyi arayıp sorun. Çekinmeyin![]()
40 bin değildir zannetmiyorum, arayınca bizi de bilgilendirirseniz çok mutlu olurumYok cnm Dr burda olduğum yerde ilk doğum da yine bu Dr e gitmiştim bu verdi fiyat şimdi az kalınca zaman sordum fiyatlar belirlendi ama değişe bilir dedi ondan vermedi fiyat bende Medicana daki fiyatı duyunca korktum açıkçası 2020 de 6,900 TL ödedim sezeryanla pembe mavi de.
Aradım cnm telefonda fiyat bilgisi veremiyoruz dediler malesef40 bin değildir zannetmiyorum, arayınca bizi de bilgilendirirseniz çok mutlu olurum![]()
İnşallah bilgisi olan çıkar forum daAradım cnm telefonda fiyat bilgisi veremiyoruz dediler malesef
Fiyat ne kadarmış acaba? Öğrenebildiniz mi?Teşekkürler cnm