• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bursa pembe mavi hastanesi

Melissakpck

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
8
0
1
37
Merhaba arkadaşlar Bursa pembe mavi hastanesi 2023 te doğum ücretleri sezeryan ücreti hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Bu doğru bilgi mi? Medicana 40 bin mi😳 çok ya, jimer de 5 sene önce 3 buçuğa doğurdum. Fiyat almadım ben de henüz ama araştırıyorum, benim daha çok var yaz bitimi olucak doğumum. Telefonda fiyat almayı denediniz mi eskiden telefonda söylemiyorlardı gelin görüşelim diyorlardı şimdi nasıl bilmiyorum.
Canım ben Nisan 2 2023 de doğum yaptım benimde doktorum ora ile anlasmaliydi sezeryan oldum 2 gece kaldım bütün ağrı kesiciler işte içinde bebeğin işime testi göz testi işte ilk ne yapılması gerekiyorsa sonrasında muane ücretsiz kontroller piskolog bir seans ücretsiz işte hayatım mesela ben gaz çıkaramadım çok ağrım olduğu için rica ettiğimde ağrı kesiciler serumlar takıldı hepsi dahil 18. Bin TL ye maal oldu

Canım ben Nisan 2 2023 de doğum yaptım benimde doktorum ora ile anlasmaliydi sezeryan oldum 2 gece kaldım bütün ağrı kesiciler işte içinde bebeğin işime testi göz testi işte ilk ne yapılması gerekiyorsa sonrasında muane ücretsiz kontroller piskolog bir seans ücretsiz işte hayatım mesela ben gaz çıkaramadım çok ağrım olduğu için rica ettiğimde ağrı kesiciler serumlar takıldı hepsi dahil 18. Bin TL ye maal oldu kim 40 bin dedi Allah aşkına

Bu doğru bilgi mi? Medicana 40 bin mi😳 çok ya, jimer de 5 sene önce 3 buçuğa doğurdum. Fiyat almadım ben de henüz ama araştırıyorum, benim daha çok var yaz bitimi olucak doğumum. Telefonda fiyat almayı denediniz mi eskiden telefonda söylemiyorlardı gelin görüşelim diyorlardı şimdi nasıl bilmiyorum.
jimer şuan 32 bin diyor yeni yılda zam gelicek diyor, ve verdiği evrakta yok pasta yok meyve tabağı gibi şeyler var ne alaka anlayamadım sanki tatile gidiyoruz daha çok anne ve bebek odaklı birşey göremedim ,otellerde ki gibi suit oda istersen fark artıyor , ama birkaç tahlil dışında kalan işlemlerde ekstra ücretli elle tutulur birşey göremedim

Back
X