2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

:))) memleket rize canım. inallah yeni tayin yeriniz kocaeli olur o halde :))) hakknızda hayırlısı olsun. belli oluca yaz buraya :)

yok canım konya ereğli tokat kırşehir kütahya ve uşak yazdık bakalım bunlandan birimi olur yerimizde mi bırakırlar veya hiç hesapta olmayan yermi olur bilemedim rabbim ne verirse hayırlısını versin canım yazarım tabiki

yok canım konya ereğli tokat kırşehir kütahya ve uşak yazdık bakalım bunlandan birimi olur yerimizde mi bırakırlar veya hiç hesapta olmayan yermi olur bilemedim rabbim ne verirse hayırlısını versin canım yazarım tabiki
tokata atanırsan canım görüşürüz tokata gittiğimde ben ilçeye gidiyorum ama ayarlarız

Allah razı olsun canim benim daha cok yeni insallah sağlıklıdır.. Darisi hepinizin basina insallah :))
İnşallah sağlıklıdır canım. .Allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah..demekki biraz kafadan çıkarınca oluyormuş..peki kuzum belirtilerin neydi bu ay farklı bişey varmiydi

İnşallah sağlıklıdır canım. .Allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah..demekki biraz kafadan çıkarınca oluyormuş..peki kuzum belirtilerin neydi bu ay farklı bişey varmiydi
Vardı kuzum. Mesela ben onceki gebeligimo ogrenmeden once de kabizlik problemi yasamistim ki aslinda hic oyle sorunum olmazdi. Ve adetime bir hafta kala falan sarı akinti olmaya basladi oyle çok degil. Ben hep peçete koyarim ve her lavaboda degistiririm hijyen için. Ve pecetelerde dikkat cekeecek sekilde sari renk oluyordu. Göğüs ağrısı öyle aman aman olmadi ama adetimden on gün önce başladı ve bazen siddetli bazen normal devam etti. Istahim kapandi sadece iftarda corbanin sonra bir tabak yemegi zor yiyorum ve sahurda hic yiyrmiyorum normalde yemeyi cok severim. En onemli belirtilerden biri de kasik ağrısı ozellikle gece yatakta dönerken ve koltuktan ani kalkınca kasikta kramp gibi bir ağrı oluyor... Rabbim benim sevincime sizlerinkini de katsin inşallah hep beraber yasayalim bu heyecanlari artik batları degil dogumlari konusalim :))

Benim de hemen belirdi canim insalah vardir bebislerimiz:)) sen ne zaman gideceksin doktora eşim bu aksam gidelim diyor ama kadin dogum uzamni nerde bulacagiz gece gece yarin gitmek daha mantikli bence
hcgne baktırabilirsin gece aslında canım,eşim işe gitti biz o yüzden gece gidemicez yarına kaldı :)

canımm gözün aydınnn çok sevindim,ilki düşük müydü ? hiç korkma allahın izniyle sağ salim alırsın kucağına.
Çookkk teşekkür ederim Allah razı olsun darısı sizlere İnşallah dualarımdasınız ❤ evet ilki düşükdü kalp atışı oluşmadı canım 7 8 ay önce başımdan geçti çok şükür yeniden nasip etti Rabbim❤❤

hcgne baktırabilirsin gece aslında canım,eşim işe gitti biz o yüzden gece gidemicez yarına kaldı :)
Aksam yaptirmayi dusuniyoruz biz de canim ben orucuma devam etmek istiyorim yarin verirsem oruucm bozulur. Doktoruma sonuclari mesaj atacagim. Iki gub sonra aksamdan tekrar tahlil yaptiririm ondan sonra zaten keseyi görmek icin çağırır onda da orucum bozulmaz... Tabi bunları yaşamak nasip olurs inşallah canim yaa benim daha onceden dusuklerim oldugu icin korkuyorum:(

yok canım konya ereğli tokat kırşehir kütahya ve yak yazdık bakalım bunlandan birimi olur yerimizde mi bırakırlar veya hiç hesapta olmayan yermi olur bilemedim rabbim ne verirse hayırlısını versin canım yazarım tabiki
inşallah en rahat edeceğin yer olur canım, taşınmaktanda bıkmışsındır allah yardımcın olsun canım, ne zaman belli olacak?

Kizlarrrr

Yalnizim zaten kuzum keske sarilabilsek biri beni yatistirsa:)) kocamla dun konuştuk ona dedim ki isyerinde sana haber versem naparsin. Sakin verme ağlarım rezil olurum herkese dedi. Ona soylemeyecektim ama tsm testi damlatirken beni aradi. Ben de nasilsa negatif diye konusuyordum baska seylerden bahsediyordum. Ikinci cizgiyi gorunce ciglik attim. Noldu noldu diye korktu. Askim elimde test var pozitif dedim. Cocuk gibi aglamaya başladı.. Rabbim bu kez evladimizi almasin bizden insallah saglikla hayirla dogsun

Caniimm tebrik ederimm çok sevindim senin adina. Hani annene gidecektinde kayinvalidenler kizmistiya laf etmislerdi bisuru ozamanlar anlattiklarina cok uzulmustum. Allah benden önce sana nasip etsin senin benden daha önce ihtiyacin var demistim gercekten ictenlikle soylemistim herkes senin kadar sabirli olamazdi esinin ailesine. Allah da sabrinin sonunu mukafatlandirdi ve insallah hayirla saglicakla kucagina alirsin. Rabbim bu ayda hepimizin yuzunu guldursun bizleride dualarinda unutmazsin insallah canim.

Caniimm tebrik ederimm çok sevindim senin adina. Hani annene gidecektinde kayinvalidenler kizmistiya laf etmislerdi bisuru ozamanlar anlattiklarina cok uzulmustum. Allah benden önce sana nasip etsin senin benden daha önce ihtiyacin var demistim gercekten ictenlikle soylemistim herkes senin kadar sabirli olamazdi esinin ailesine. Allah da sabrinin sonunu mukafatlandirdi ve insallah hayirla saglicakla kucagina alirsin. Rabbim bu ayda hepimizin yuzunu guldursun bizleride dualarinda unutmazsin insallah canim.
Amin kuzum Allah razi olsun evet oyle demistin hatirliyorum. Guzel dualariniz dilekleriniz icin sagolun inan hic ara vermeyecegim duaya bundan sonra da hep sizler icin isteyecegim. Ben evlendim iki sene vajinismus yaşadım canim kabus gibiydi. O halde iki kere hamile kalip düşük yaptim neredeyse öluyordum psikolojim bile bozulmustu. Evliligimin ilk gününden beri eşimin ailrsiyle hep sorun yaşadım çok agladim eşimle birlikte hep iki ailemiz arasinda kaldik. Esim de cok yıprandı cok agladigi günler oldu.. Ama elhamdulillah bugün mutluluktan agladik. Insallah sağlıklı hayirli bir gebeliktir daha cok yeni korkuyorum. Rabbim tez zamanda peşpeşe hepimizi sevindirsin insallah

kızlar ben geldim sepet gibi kafam geldiğimden beri başım dönüyor gibi uykusuzluktan sanırım bugün daha iyiyim tek tek okuyacağım sayfalar kuzular...
Birdilimkek Birdilimkek hamiş misin gülüm hadi inşallah sevinelim inşallah gülüm..
annem için dualarınıza ihtiyacım var haline çok üzülüyorum çok çaresiz oluyorum dostlar ALLAH cümlemizin yar ve yardımcısı olur inşallah amin

Cok gecmis olsun canim Allah annenin ve tüm hastalarin ve hasta bakicilarinin yardimcisi olsun. Rabbim tez zamanda şifalar versin. Bir insanin hayattaki en kiyamadigi degerli varlik annesidir heralde.Eline kiymik batsa benimde icim gider. Henüz bir bebişim olmadigi icin o duyguyu bilemicem tabi :) Allah tez zamanda evlat sevgisini varliginida tattirsin bize

Amin kuzum Allah razi olsun evet oyle demistin hatirliyorum. Guzel dualariniz dilekleriniz icin sagolun inan hic ara vermeyecegim duaya bundan sonra da hep sizler icin isteyecegim. Ben evlendim iki sene vajinismus yaşadım canim kabus gibiydi. O halde iki kere hamile kalip düşük yaptim neredeyse öluyordum psikolojim bile bozulmustu. Evliligimin ilk gününden beri eşimin ailrsiyle hep sorun yaşadım çok agladim eşimle birlikte hep iki ailemiz arasinda kaldik. Esim de cok yıprandı cok agladigi günler oldu.. Ama elhamdulillah bugün mutluluktan agladik. Insallah sağlıklı hayirli bir gebeliktir daha cok yeni korkuyorum. Rabbim tez zamanda peşpeşe hepimizi sevindirsin insallah

Aminn canim insallah. Sabrin sonu selamettir. Rabbim sıkı sıkı melegini sana tutundurur insallah. Dualarimiz seninle ve diger bebiş bekleyen arkadaslarla. Bu mubarek ayda dualarimiz geri cevrilmeyecektir insallah. Rabbim uzaklardakini yakinlastirsin bize tez zamanda göbüşlerimiz dolsun :)
şimdi de bakim hele bu ay ne takviyeler kullanmistiniz ovulasyon zamani haricinde de calismalara devam ettinizmi. Benim gecen ay ovulasyon testlerine gore catlamis gorunuyordu yumurtam ama doktor 3 4 gun sonra asilama yapmisti. Hangisine inanacagimi sasirdim. Doktora gore gec ama testlere gore daha erken yumurtluyorum. Bu ayda 16. Gun olmasi gerekiyordu hesaplara gore ama 13. Gun testlere gore catlamisti ve o gun yumurta aki gibi uzun bol bol akintim olmustu.testlerede pek guvenim kalmadi. benimde BAT a 5 gün kaldi. Hic umudum yok ama merak etmiyorda degilim yani :)

Aminn canim insallah. Sabrin sonu selamettir. Rabbim sıkı sıkı melegini sana tutundurur insallah. Dualarimiz seninle ve diger bebiş bekleyen arkadaslarla. Bu mubarek ayda dualarimiz geri cevrilmeyecektir insallah. Rabbim uzaklardakini yakinlastirsin bize tez zamanda göbüşlerimiz dolsun :)
şimdi de bakim hele bu ay ne takviyeler kullanmistiniz ovulasyon zamani haricinde de calismalara devam ettinizmi. Benim gecen ay ovulasyon testlerine gore catlamis gorunuyordu yumurtam ama doktor 3 4 gun sonra asilama yapmisti. Hangisine inanacagimi sasirdim. Doktora gore gec ama testlere gore daha erken yumurtluyorum. Bu ayda 16. Gun olmasi gerekiyordu hesaplara gore ama 13. Gun testlere gore catlamisti ve o gun yumurta aki gibi uzun bol bol akintim olmustu.testlerede pek guvenim kalmadi. benimde BAT a 5 gün kaldi. Hic umudum yok ama merak etmiyorda degilim yani :)
I sallah hamilesindir öncelikle kuzum... Sana verebilecegim en büyük tavsiye kocan saglikli olsa dahi mutlaka keciboynuzu kurune baslat
. ben onun sayesinde olduguna inaniyorum. Ovulasyondan once iki gün arayla iki kere yapmistik ama öylesine canim. Ovulasyon haftasi dort gün üst üste yaptik pertimiz cikti :KK70: her defasinda hemen ters donup ayaklari yukariya diktim bir saate yakin altima yastık koyup öyle yattim tabi ki belim cok agridi:))) sonra da sabaha kadar uzandim hic kalkmadim. Hatta bir ekresinde şok oldum sabaha spermler hic cikmamis sabah kalkinca ciktilat disariya :)) ovulasyondan sonra da iki kere yaptik ama cok fazla araliklarla.. Yani biz ovulasyona odaklanmistik canim ilk defa bu ay takip ettim akintiyi bekledim. Iki gun ovulasyon gununun oncesinde yaptik ovulasyon gunu ve bir sonraki gün yaptik... Bolllll bolll dua ettim tabi ki bu sürede:) benim de üç ay once asilamam tutmamisti ve o ladar umutsuz olmustuk ki bir daha aşılama ile ugrasmayip bayramdan sonra tupbebege baslayacaktik. Gerek kalmadi elhamdulillah :))))

I sallah hamilesindir öncelikle kuzum... Sana verebilecegim en büyük tavsiye kocan saglikli olsa dahi mutlaka keciboynuzu kurune baslat
. ben onun sayesinde olduguna inaniyorum. Ovulasyondan once iki gün arayla iki kere yapmistik ama öylesine canim. Ovulasyon haftasi dort gün üst üste yaptik pertimiz cikti :KK70: her defasinda hemen ters donup ayaklari yukariya diktim bir saate yakin altima yastık koyup öyle yattim tabi ki belim cok agridi:))) sonra da sabaha kadar uzandim hic kalkmadim. Hatta bir ekresinde şok oldum sabaha spermler hic cikmamis sabah kalkinca ciktilat disariya :)) ovulasyondan sonra da iki kere yaptik ama cok fazla araliklarla.. Yani biz ovulasyona odaklanmistik canim ilk defa bu ay takip ettim akintiyi bekledim. Iki gun ovulasyon gununun oncesinde yaptik ovulasyon gunu ve bir sonraki gün yaptik... Bolllll bolll dua ettim tabi ki bu sürede:) benim de üç ay once asilamam tutmamisti ve o ladar umutsuz olmustuk ki bir daha aşılama ile ugrasmayip bayramdan sonra tupbebege baslayacaktik. Gerek kalmadi elhamdulillah :))))

Ben 3 kere asilama oldum asilama oldugum aylar resmen psikolojim bozuldu. Tedavi gordugu icin insan daha bi umutlu oluyor bi beklenti icinde oluyor olmayincada gunlerce agliyordum.doktora göre ikimizdede problem yok ama Allah nasip etmiyor iste. Bizde madem sorun yok Allah ne zaman nasip ederse dedik yil sonuna kadar tedavi olmamayi dusunuyorum. Eger yinede olmazsa 2018 in basinda tüp bebege baslariz artik insallah gerek kalmaz tabi. Tedavi sureci cok zor oluyor o kadar hormon alt ust ediyor vucudun dengesini benim psikolojim bozuluyor her aksam o igrenc igneleri vurulurken. Allahim gerek birakmaz insallah.
Esim keciboynuzu pekmezi yedi bikac gun sabahlari ama yeterli degildir tabi. Sen kürü nasil yapmistin canim

Cok gecmis olsun canim Allah annenin ve tüm hastalarin ve hasta bakicilarinin yardimcisi olsun. Rabbim tez zamanda şifalar versin. Bir insanin hayattaki en kiyamadigi degerli varlik annesidir heralde.Eline kiymik batsa benimde icim gider. Henüz bir bebişim olmadigi icin o duyguyu bilemicem tabi :) Allah tez zamanda evlat sevgisini varliginida tattirsin bize
ALLAH RAZI OLSUN canım duaların için inşallah daha da iyi olur ALLAH şifa verir tüm hastalarımıza da anneme de inşallah amin

Aksam yaptirmayi dusuniyoruz biz de canim ben orucuma devam etmek istiyorim yarin verirsem oruucm bozulur. Doktoruma sonuclari mesaj atacagim. Iki gub sonra aksamdan tekrar tahlil yaptiririm ondan sonra zaten keseyi görmek icin çağırır onda da orucum bozulmaz... Tabi bunları yaşamak nasip olurs inşallah canim yaa benim daha onceden dusuklerim oldugu icin korkuyorum:KK43:
benimde bir kez oldu korkma kötüyü çagırma içini rahat tut Rabbim büyük iyi yada kötü Rabbim bilir kuzum benim Hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kavuşuruz hepimiz kuzularımza İnşallah❤❤ oruca devam edicekmisin ben ikilemde kaldım canım ya oluşum sürecinde oldugu için susuz kalmak bile bebeği etkilermiş birzz araştırdımda

Back
X