I sallah hamilesindir öncelikle kuzum... Sana verebilecegim en büyük tavsiye kocan saglikli olsa dahi mutlaka keciboynuzu kurune baslat
. ben onun sayesinde olduguna inaniyorum. Ovulasyondan once iki gün arayla iki kere yapmistik ama öylesine canim. Ovulasyon haftasi dort gün üst üste yaptik pertimiz cikti

her defasinda hemen ters donup ayaklari yukariya diktim bir saate yakin altima yastık koyup öyle yattim tabi ki belim cok agridi:))) sonra da sabaha kadar uzandim hic kalkmadim. Hatta bir ekresinde şok oldum sabaha spermler hic cikmamis sabah kalkinca ciktilat disariya :)) ovulasyondan sonra da iki kere yaptik ama cok fazla araliklarla.. Yani biz ovulasyona odaklanmistik canim ilk defa bu ay takip ettim akintiyi bekledim. Iki gun ovulasyon gununun oncesinde yaptik ovulasyon gunu ve bir sonraki gün yaptik... Bolllll bolll dua ettim tabi ki bu sürede:) benim de üç ay once asilamam tutmamisti ve o ladar umutsuz olmustuk ki bir daha aşılama ile ugrasmayip bayramdan sonra tupbebege baslayacaktik. Gerek kalmadi elhamdulillah :))))