2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ALLAH'IM canım hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladınızı canım sağlıcakla kucağınıza alıp analı babalı büyütürsünüz inşallah kuzum benim başından sadaka çevir zaten ramazandayız fitre bebeğin için de ver innşallah
Vermez miyim canim benim şükür namazı kıldım. Fitresini sadakasini verecegiz inşallah. Bana dua edin bu sefer düşmesin tek korkum o... Kalp atışını duymadan keseyi gormeden de inanamayacagim bu sefer :)

hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim kuzum:KK200::KK200::KK200: bizlere de bol dua et aha kızlar çikolataları yiyeceğiz heralde hehehehehe :KK70::KK70::KK70: en iyisi biz bursaya gidelim
Siz bursaya gelin cikolatalar kestane şekerleri iskender kebaplar pideli kofteler benden :))))) Rabbim benim arkamdan peşpeşe sizi de sevindirsin insallah canim. Bu sene burada sevinc gözyaşları dökmeyen kalmasin

merhaba kızlarr bi bakın ya sabah ilk idrar değil 2 saat sonraki idrarla yaptım bat 4 5 yada 6 sı.. Sizcee? damlatır damlatmaz 5 saniyelik bi sürede bu şekilde belirdi kaldı

Canm snde hamılesn sanırım allah bagslasın rabbım herkesede nasıp etsn hayırla saglkla ınsallah

Vermez miyim canim benim şükür namazı kıldım. Fitresini sadakasini verecegiz inşallah. Bana dua edin bu sefer düşmesin tek korkum o... Kalp atışını duymadan keseyi gormeden de inanamayacagim bu sefer :)
ALLAH kabul etsin canım benim namazını da sadakanı da ben de bol bol dua edeceğim..adetin kaç gün gecikti canım kese falan belki bellidir..hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın gülüm benim..
o kaynanan kaynatan da kapatır çenelerini torunlarına hazırlık yapsınlar onunla kafasını oyalasınlar..
eşinle senin mutluluğun için bebek de tam zamanında geldi kuzum bayram size çifte bayram olur inşallah gülüm sen de dua et bizlere de gülüm..
benim yakın bir arkadaşım da inanamadı hamile olduğuna kız kalp atışı duyana kadar hem dua hem sadaka falan annemin bazı komşusuna kıyafetleri topladı giymediği onları götürdüm sadaka verdi falan bayağı stresliydi şimdi 7. ayında hamileliğinde sen de çevrende sadaka falan onları da halledince rahatlarsın gülüm ben de dua ederim sıkma hiç canını olumsuz bir şey düşünme
o macunlar falan da size iyi geldi canım ya ne kadardı o macınların fiyatı anam pahalı olmasa ben de yaptırırım ama şuan kemerleri sıkmaktan bir hal olduk :D:D:D:

Siz bursaya gelin cikolatalar kestane şekerleri iskender kebaplar pideli kofteler benden :))))) Rabbim benim arkamdan peşpeşe sizi de sevindirsin insallah canim. Bu sene burada sevinc gözyaşları dökmeyen kalmasin
ay gülüm benim yemiş kadar oldum bursaya gelmeyi ben de çok istiyorum ama biraz zor ahhh ahhh çok sevindim gülüm ya çocuk da sevindir canım çevrende gerçekten ihtiyaç sahibi bul

Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin İnşAllah Rabbim dualarım sizinle ve tüm bekleyenlerle ❤

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 29 mayıs
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 17 mart
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda:anneadayı:
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz :anneadayı:
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik :anneadayı:
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 :anneadayı:
25.@tulinkrc 30 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale :anneadayı:
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse :anneadayı:
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim :anneadayı:

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist :anneadayı:
40.@Yariiimm
41.@sahra41 13 haziran
42.@nickminckyok :anneadayı:
43.@ahlas :anneadayı:
44.@Mutluluk1515 :anneadayı:
45.@bebegim-gel
46.@meryemim40 :anneadayı:
47.@kelebekk47 :anneadayı:
48.@jarebom :anneadayı:
49.@papatyaozu :anneadayı:
50.@mervebil :anneadayı:
51.@Melek Karakan :anneadayı:
52.@peri_kizin_masali :anneadayı:
53.@Seazone
54.@mehtappathem :anneadayı:
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 20 haziran
58.@ayparcasi86 :anneadayı:
59.@Sweet03
60.@Sh2016 18 nisan
61.@Whiteandblue :anneadayı:
62.@asli-asli :anneadayı:
63.@amaben
64.@Elonee
65.@cimrigelin 16 mart
66.@Orhanhulya :anneadayı:
67.@Xspring 31 mart
68.@Gulshahs :anneadayı:
69.@Ebfe
70.@Acely 4 nisan
71.@busraangell
72.@nergismor
73.@rabisaa :anneadayı:
74.@umudunu-kaybetme :anneadayı:
75.@INCIK BONCUK 10haziran
76.@benderyayimki
77.@Greeneliton
78.@KE Dilek 15 haziran
79.@Ilayburak2 7 mayıs
80.@anneveoglusu 23 haziran
81.@ebru_can_ebru
82.@kirgincicekler 10 mayıs
83.@Khaleesi21 26 mayıs
84.@MeryemMery :anneadayı:
85.@Hamilece :anneadayı:
86.@birkalp :anneadayı:
87.@Mercan46 :anneadayı:
88.@Sh_475
89.@gazelim_24 :anneadayı:
90.@kirmizikedi8
91.@Tazegelin33
92.@erhazan
93.@Osmotikkosmos
94.@

şimdiden 34 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

lulicik nasıl yakışmış bak hamiş resmi isminin yanına 19 dasın

günün gecince hemen kan tahlili yaptır canım inşallah hayırlarla hamilesindir..
listemize seni de ekleyeyim mi canm
yarın yaptırmayı düşünüyorum canım İnşallah test yanılmamıştır size haber vericem ona göre eklersiniz tabi aranızda olmaktan mutluluk duyarım❤ kürtajdan sonra 8 ay kadar siteye ara vermiştim toparlanmak için bakmama kararı almıştım bu ay geri döndüm siteye :)

hamiş sayımız 70-80 bulacak bu sene heralde inşallah senenin yarısına geldik

yarın yaptırmayı düşünüyorum canım İnşallah test yanılmamıştır size haber vericem ona göre eklersiniz tabi aranızda olmaktan mutluluk duyarım❤ kürtajdan sonra 8 ay kadar siteye ara vermiştim toparlanmak için bakmama kararı almıştım bu ay geri döndüm siteye :)
hadi hayırlarla sağlıcakla canım sen de evladına kavuşursun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ekliyorum hemen..

ben tüm listemize dua ediyorum gülüm sen de bizlere dua et canımcım
İnanın her duamdasınız bana ve bekleyen tüm kardeşlerime evlat nasip et Allah ım diye her duama ekliyorum aylardır hepinizi Rabbim büyük mucizesi yeter

ALLAH kabul etsin canım benim namazını da sadakanı da ben de bol bol dua edeceğim..adetin kaç gün gecikti canım kese falan belki bellidir..hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın gülüm benim..
o kaynanan kaynatan da kapatır çenelerini torunlarına hazırlık yapsınlar onunla kafasını oyalasınlar..
eşinle senin mutluluğun için bebek de tam zamanında geldi kuzum bayram size çifte bayram olur inşallah gülüm sen de dua et bizlere de gülüm..
benim yakın bir arkadaşım da inanamadı hamile olduğuna kız kalp atışı duyana kadar hem dua hem sadaka falan annemin bazı komşusuna kıyafetleri topladı giymediği onları götürdüm sadaka verdi falan bayağı stresliydi şimdi 7. ayında hamileliğinde sen de çevrende sadaka falan onları da halledince rahatlarsın gülüm ben de dua ederim sıkma hiç canını olumsuz bir şey düşünme
o macunlar falan da size iyi geldi canım ya ne kadardı o macınların fiyatı anam pahalı olmasa ben de yaptırırım ama şuan kemerleri sıkmaktan bir hal olduk :KK70::KK70::KK70::
Allah razı olsun canim benim. Bende zatrn bisey yoktu ama aktarin bana yaptigi karisim 200 tl idi canim uzerinden iki ay geçti biteli. Ama kocam için cok savad verdim. Vitamin ilaclari aldim bir kutusu 156 lira devlet karsilamiyor. Keciboynuzu kürü yaptim sabah aksam. Her gün bir avuc kuru yemiş koydum cebine işe giderken. Tabi bunların hepsi vesile. Rabbim "ol" dedi elhamdulillah.. Bu sefer cok umutluyum bu sefer bebegim bana tututnacak

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 29 mayıs
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 17 mart
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda:anneadayı:

7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz :anneadayı:
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn

18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik :anneadayı:
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 :anneadayı:

25.@tulinkrc 30 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale :anneadayı:
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse :anneadayı:
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim :anneadayı:

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist :anneadayı:
40.@Yariiimm
41.@sahra41 13 haziran
42.@nickminckyok :anneadayı:
43.@ahlas :anneadayı:
44.@Mutluluk1515 :anneadayı:
45.@bebegim-gel
46.@meryemim40 :anneadayı:
47.@kelebekk47 :anneadayı:
48.@jarebom :anneadayı:
49.@papatyaozu :anneadayı:
50.@mervebil :anneadayı:
51.@Melek Karakan :anneadayı:
52.@peri_kizin_masali :anneadayı:
53.@Seazone
54.@mehtappathem :anneadayı:
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 20 haziran
58.@ayparcasi86 :anneadayı:
59.@Sweet03
60.@Sh2016 18 nisan
61.@Whiteandblue :anneadayı:
62.@asli-asli :anneadayı:
63.@amaben
64.@Elonee
65.@cimrigelin 16 mart
66.@Orhanhulya :anneadayı:
67.@Xspring 31 mart
68.@Gulshahs :anneadayı:
69.@Ebfe
70.@Acely 4 nisan
71.@busraangell
72.@nergismor
73.@rabisaa :anneadayı:
74.@umudunu-kaybetme :anneadayı:
75.@INCIK BONCUK 10haziran
76.@benderyayimki
77.@Greeneliton
78.@KE Dilek 15 haziran
79.@Ilayburak2 7 mayıs
80.@anneveoglusu 23 haziran
81.@ebru_can_ebru
82.@kirgincicekler 10 mayıs
83.@Khaleesi21 26 mayıs
84.@MeryemMery :anneadayı:
85.@Hamilece :anneadayı:
86.@birkalp :anneadayı:
87.@Mercan46 :anneadayı:
88.@Sh_475
89.@gazelim_24 :anneadayı:
90.@kirmizikedi8

91.@Tazegelin33
92.@erhazan
93.@Osmotikkosmos
94.@

şimdiden 34 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

lulicik nasıl yakışmış bak hamiş resmi isminin yanına 19 dasın
Hahaaaaa cok guzel olmus yaaaaaa:)))) insallah onsallah indallah onumuzdeki ay sizin de yaninizda olacak o gobuslu hatun :))) Korkuyorum ... Rabbim utandirmasin...

Allah razı olsun canim benim. Bende zatrn bisey yoktu ama aktarin bana yaptigi karisim 200 tl idi canim uzerinden iki ay geçti biteli. Ama kocam için cok savad verdim. Vitamin ilaclari aldim bir kutusu 156 lira devlet karsilamiyor. Keciboynuzu kürü yaptim sabah aksam. Her gün bir avuc kuru yemiş koydum cebine işe giderken. Tabi bunların hepsi vesile. Rabbim "ol" dedi elhamdulillah.. Bu sefer cok umutluyum bu sefer bebegim bana tututnacak
hayırlarla sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın gülüm hepsi bir vesile evet

Back
X