Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TEBRİK EDERİM BİR TANEM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL MELEĞİNİ İNŞALLAHKızlar bende varım 4 haftalık hamıleyım
Canım benim hayırlarla sağlıcakla şu dönemi atlattıktan sonra kuzum inşallah biraz dinlendikten sonra bir bakmışsın kuzum bebeğin gelmiş yine sana sen de artık melek annesisin canım benim evladın cennetten seni gözleyecek hep annesini bilmez mi o melek bilir gülüm benim...Amin cnm benm Allah razı olsun bugn kanamam çoğaldı ağrımda çoğaldı acile gittim kanama varmış içerde kürtaja alabilirim dedi istemedim ağrın çoğalırsa hemen gel dedi kağıt imzalattı iğneyle duruyrm
hoşgeldin canım aramıza istersen seni de listeye anne olarak ekleyeyim ccanım sohbetlerimizde olmanı isterim bizlere de dua et kuzumKızlar bende varım 4 haftalık hamıleyım
Amin cnm Rabbim hepimizn acılarını unutturur inşallah cuma günü kürtaj oldum ama dün agrım çoğaldı bugn hastaneye gitcem hala o ultrasondaki bebeğim gözümün önünden gitmiyor bu kafası bu ayakları bile demişti doktorCanim benim cok üzüldüm ben de gecen sene bugunlerde bebegimi kaybetmistimAllah sabır versin vardir bunda da bir hayır. Rabbim tez zamanda tekrar hayirli bir gebelik nasip eylesin sana da hepimize de... Ama düşük yapmak da kolay değil haberin olsun ben evde tek başıma nerdeyse ölüyordum. Sana tavsiyem doktor kürtaj yapayim dediyse sen agrilarin cogalinca git. Kendin düşürmeye dayanamayabilirsin... Oyyyyyhhhh Rabbim yardim eylesin sabir versin sana...
Amin cnm Rabbim hepimizn acılarını unutturur inşallah cuma günü kürtaj oldum ama dün agrım çoğaldı bugn hastaneye gitcem hala o ultrasondaki bebeğim gözümün önünden gitmiyor bu kafası bu ayakları bile demişti doktor![]()
Amin canim insallah bu aksam kaynana geliyor bende kalacakmis tam da bu gece jubile gecesiydiİŞTE BENİMKİ YANGIN AYŞE GİBİ DOLANDI SOĞUK SO4UK İÇTİ MEŞRUBATLARI KAPTI ŞİFAYI UYARDIM O KADARDA
İNŞALLAH GÜZEL DEĞERLENDİRİRSİN BİR TANEM HAYIRLISI İLE GELSİN KUZUCUĞUN
Canım benim hemen tabii toparlanamayacaksın ALLAH sabır versin gülüm bol bol dua edelim sen de et bizler de edelim birbirimize ALLAH bizleri de hayırlarla sağlıcakla sevindirecek inşallah amin ama şuan senin sağlığın da çok önemli gülüm sen sağlıklı olacaksın ki bebeğine kavuşasın gülüm biz kafa olarak da beden olarak da sağlıklı olmaya bakmalıyız gülüm benimAmin cnm Rabbim hepimizn acılarını unutturur inşallah cuma günü kürtaj oldum ama dün agrım çoğaldı bugn hastaneye gitcem hala o ultrasondaki bebeğim gözümün önünden gitmiyor bu kafası bu ayakları bile demişti doktor![]()
canım yakı falan yapıştır ağrılarını alır yakı heralde bebeğine zarar vermez ALLAH korumuş bebeğini de seni de ..Mrb arkadaşlar 4,5 aylık hamileyim. 1 hafta önce tansiyonum düştü ve baş dönmrsinden sırtüstü düştüm bebeğim iyi çok şükür şimdi sırt Ağrı'sından boyun Ağrı'sından duramıyorum ilaç kullanamıyorum doktorlarda bişey yapamıyor geçer mi sizce bu ağrı
Amin canim insallah bu aksam kaynana geliyor bende kalacakmis tam da bu gece jubile gecesiydiyapacak bisey yok valla cocuk cocuk diye beynimizi kemiriyorlar. Bu işler böyle oluyor anlayis gostermesi lazim :)
Mrb arkadaşlar 4,5 aylık hamileyim. 1 hafta önce tansiyonum düştü ve baş dönmrsinden sırtüstü düştüm bebeğim iyi çok şükür şimdi sırt Ağrı'sından boyun Ağrı'sından duramıyorum ilaç kullanamıyorum doktorlarda bişey yapamıyor geçer mi sizce bu ağrı
Amin cnm Rabbim hepimizn acılarını unutturur inşallah cuma günü kürtaj oldum ama dün agrım çoğaldı bugn hastaneye gitcem hala o ultrasondaki bebeğim gözümün önünden gitmiyor bu kafası bu ayakları bile demişti doktor![]()
Evet canım eklersen sana zahmet tabıkı ederm hepımız bırbırımıze edelimhoşgeldin canım aramıza istersen seni de listeye anne olarak ekleyeyim ccanım sohbetlerimizde olmanı isterim bizlere de dua et kuzum
Sagol canım benım allah razı olsun allh kımseye aratmasınTEBRİK EDERİM BİR TANEM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL MELEĞİNİ İNŞALLAH
amin canım hayırlarla sağlıcakla inşallah amin
Sagol canım benım allah razı olsun allh kımseye aratmasın
Burda halletmesi gereken işler var canim resmi işlemler.. Neyse ki ertelemis haftasonu gelip pazartesi halledecekmis işlerini.Birdilimkek bu kaynana neden geliyor gezmeye mi otursun oturduğu yerde
Hehehe :))) kocam da öyle söylüyor ne zaman onlarin evine gitsek orda da bir odamiz var her defasinda eşim iki kat heyecanlaniyor. Biri duyacak mi diye korkunca daha fantastik oluyo diyor:))))))BOŞVER KIZ ANASI SESSİZ SESSİZ İŞ GÖRÜN BİZDE DE OLDUKLARINDA EKŞIN OLUYOR
GÖSTERİR GÖSTERİR MERAK ETME SEN