Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kocana şifa versin kuzum bu aralar sağlıklı olmaları bizim için önemlilimoncicegi41
Birdilimkek
aaynaa nasılsınız kızlar
benim cumartesi pazar ovi testlerim pik yaptı değerlendirdik bugünde silikti sabah bu gecede çalışma yapmak gerek
bakalım hayırlısı allahtan ama eşim fena hasta oldu adamın gözleri akıyor vallahi
yaz ayları aşk ayarı :)) kışın soğuktan insan duş almaya üşeniyor. Bu arada noldu? üzücü haber ne benim haberim yok canımcımherkes bu ay daha mı özenle yapıyor çalışmaları ne ?
hadi bakalım bu sıralar sevinçli haberlerimiz çok olur inşallah birkaç üzücü haber daha aldık ona üzüldüm
B bebegim-gel bebeğini kaybetmiş ona üzüldümyaz ayları aşk ayarı :)) kışın soğuktan insan duş almaya üşeniyor. Bu arada noldu? üzücü haber ne benim haberim yok canımcım
bende kalp atışı duyana kadar söylemeyeceğim
Aaa çok üzüldümB bebegim-gel bebeğini kaybetmiş ona üzüldüm
inşallah hayırlarla sağlıcakla o da bebeğine kavuşur melek olmuş evladı da ona şefaatçi olur inşallah amin..
kışın zor gerçekten de ya her duş aldığımızda hasta oluyordum ondan insanın yapası da gelmiyor
hadi yaa çok üzüldüm. allah acısını dindirsin. hiç kolay değil. allah yardımcısı olsunB bebegim-gel bebeğini kaybetmiş ona üzüldüm
inşallah hayırlarla sağlıcakla o da bebeğine kavuşur melek olmuş evladı da ona şefaatçi olur inşallah amin..
kışın zor gerçekten de ya her duş aldığımızda hasta oluyordum ondan insanın yapası da gelmiyor
gerçekten de söylemeyelim kuzum insanların kötü enerjisi yetiyorEn sonki tecrübemden sonra, 2. Kez kalp atışını görene kadar söylemeyi düşünmüyorum bende ...
Kalbi durmuş gülüm bebeğinin inşallah üzüntüsünün ardından sevinci gelir hayırlarla sağlıcakla inşallah gülüm bl bol dualar edelimAaa çok üzüldümhay Allah.... Neden kaybetti ki Rabbim sabır versin yaa
Kac aylikti baya da vardı yaaaaKalbi durmuş gülüm bebeğinin inşallah üzüntüsünün ardından sevinci gelir hayırlarla sağlıcakla inşallah gülüm bl bol dualar edelim
2 aylıktı canım sanırımKac aylikti baya da vardı yaaaacanimmmm kiyamammmm
![]()
Allah cumlemuzden razi olsun kuzum hayirla saglikla kucaginiza alin insallah :))Herkeze tik ederim hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz için:)♡
Amin cnm benm Allah razı olsun bugn kanamam çoğaldı ağrımda çoğaldı acile gittim kanama varmış içerde kürtaja alabilirim dedi istemedim ağrın çoğalırsa hemen gel dedi kağıt imzalattı iğneyle duruyrmB bebegim-gel bebeğini kaybetmiş ona üzüldüm
Canim benim cok üzüldüm ben de gecen sene bugunlerde bebegimi kaybetmistimAmin cnm benm Allah razı olsun bugn kanamam çoğaldı ağrımda çoğaldı acile gittim kanama varmış içerde kürtaja alabilirim dedi istemedim ağrın çoğalırsa hemen gel dedi kağıt imzalattı iğneyle duruyrm
Allah kocana şifa versin kuzum bu aralar sağlıklı olmaları bizim için önemliben de yeni giriyorum ovulasyon donemime bakalim artık insallah degecek :)) ayyy ilerde bu günlerimize çok guzeleciz heeee
![]()
B bebegim-gel bebeğini kaybetmiş ona üzüldüm
canım iyiyim ben sağol. sende iyisindir umarım. dikkat et sende grip olma :) çalışmalar başlamış oleyyy inşallah hiç beklemezsin kuzum.