• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

herkes bu ay daha mı özenle yapıyor çalışmaları ne ?
hadi bakalım bu sıralar sevinçli haberlerimiz çok olur inşallah birkaç üzücü haber daha aldık ona üzüldüm

limoncicegi41 limoncicegi41 Birdilimkek Birdilimkek aaynaa aaynaa nasılsınız kızlar

benim cumartesi pazar ovi testlerim pik yaptı değerlendirdik bugünde silikti sabah bu gecede çalışma yapmak gerek
bakalım hayırlısı allahtan ama eşim fena hasta oldu adamın gözleri akıyor vallahi
Allah kocana şifa versin kuzum bu aralar sağlıklı olmaları bizim için önemli:KK70: ben de yeni giriyorum ovulasyon donemime bakalim artık insallah degecek :)) ayyy ilerde bu günlerimize çok guzeleciz heeee:KK70::KK70:

herkes bu ay daha mı özenle yapıyor çalışmaları ne ?
hadi bakalım bu sıralar sevinçli haberlerimiz çok olur inşallah birkaç üzücü haber daha aldık ona üzüldüm
yaz ayları aşk ayarı :)) kışın soğuktan insan duş almaya üşeniyor. Bu arada noldu? üzücü haber ne benim haberim yok canımcım

yaz ayları aşk ayarı :)) kışın soğuktan insan duş almaya üşeniyor. Bu arada noldu? üzücü haber ne benim haberim yok canımcım
B bebegim-gel bebeğini kaybetmiş ona üzüldüm :(
inşallah hayırlarla sağlıcakla o da bebeğine kavuşur melek olmuş evladı da ona şefaatçi olur inşallah amin..
kışın zor gerçekten de ya her duş aldığımızda hasta oluyordum ondan insanın yapası da gelmiyor

B bebegim-gel bebeğini kaybetmiş ona üzüldüm :KK43:
inşallah hayırlarla sağlıcakla o da bebeğine kavuşur melek olmuş evladı da ona şefaatçi olur inşallah amin..
kışın zor gerçekten de ya her duş aldığımızda hasta oluyordum ondan insanın yapası da gelmiyor
Aaa çok üzüldüm:( hay Allah.... Neden kaybetti ki Rabbim sabır versin yaa

hadi yaa çok üzüldüm. allah acısını dindirsin. hiç kolay değil. allah yardımcısı olsun

Aaa çok üzüldüm:KK43: hay Allah.... Neden kaybetti ki Rabbim sabır versin yaa
Kalbi durmuş gülüm bebeğinin inşallah üzüntüsünün ardından sevinci gelir hayırlarla sağlıcakla inşallah gülüm bl bol dualar edelim

Amin cnm benm Allah razı olsun bugn kanamam çoğaldı ağrımda çoğaldı acile gittim kanama varmış içerde kürtaja alabilirim dedi istemedim ağrın çoğalırsa hemen gel dedi kağıt imzalattı iğneyle duruyrm

Amin cnm benm Allah razı olsun bugn kanamam çoğaldı ağrımda çoğaldı acile gittim kanama varmış içerde kürtaja alabilirim dedi istemedim ağrın çoğalırsa hemen gel dedi kağıt imzalattı iğneyle duruyrm
Canim benim cok üzüldüm ben de gecen sene bugunlerde bebegimi kaybetmistim:( Allah sabır versin vardir bunda da bir hayır. Rabbim tez zamanda tekrar hayirli bir gebelik nasip eylesin sana da hepimize de... Ama düşük yapmak da kolay değil haberin olsun ben evde tek başıma nerdeyse ölüyordum. Sana tavsiyem doktor kürtaj yapayim dediyse sen agrilarin cogalinca git. Kendin düşürmeye dayanamayabilirsin... Oyyyyyhhhh Rabbim yardim eylesin sabir versin sana...

Allah kocana şifa versin kuzum bu aralar sağlıklı olmaları bizim için önemli:KK70: ben de yeni giriyorum ovulasyon donemime bakalim artık insallah degecek :)) ayyy ilerde bu günlerimize çok guzeleciz heeee:KK70::KK70:

İŞTE BENİMKİ YANGIN AYŞE GİBİ DOLANDI SOĞUK SO4UK İÇTİ MEŞRUBATLARI KAPTI ŞİFAYI UYARDIM O KADARDA :(

İNŞALLAH GÜZEL DEĞERLENDİRİRSİN BİR TANEM HAYIRLISI İLE GELSİN KUZUCUĞUN

ÇOK ÜZÜLDÜM YAA ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN

canım iyiyim ben sağol. sende iyisindir umarım. dikkat et sende grip olma :) çalışmalar başlamış oleyyy inşallah hiç beklemezsin kuzum.

BENDE İYİYİM ŞÜKÜR CANIM. VALLAHİ OĞLAN VE BENDE HAPŞURUK BAŞLADI İNŞALLAH İLERLEMEDEN GEÇER.
EVET BAŞLADI AMA RANDIMAN ALAMADIK EŞİM HASTA İDİ PEK UMUDUM YOK

İNŞALLAH SENDE BENDE BU SAYFADAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARA HAYIRLISI İLE NASİP OLUR İNŞALLAH

Back
X