- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.880
- 798
bana da pko dedi ama kilom fazla canım artık odan olmyor diyorum rejime girdimEn fazla 5 kilom var ama doktor bile zayifsin diyo yani kilomu belli etmiyorum fazla gobegim var tek canım senin kilodan mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da pko dedi ama kilom fazla canım artık odan olmyor diyorum rejime girdimEn fazla 5 kilom var ama doktor bile zayifsin diyo yani kilomu belli etmiyorum fazla gobegim var tek canım senin kilodan mi![]()
Boy kilo kaç ki canmbana da pko dedi ama kilom fazla canım artık odan olmyor diyorum rejime girdim
167 boy kilo 99Boy kilo kaç ki canm
Klomen kullandım ilk kez heyecanlıyım aslında bakalım sabah öğrenicem durumu . Durumu bildiririm canımhadi hayırlısı gülüm durumu bildir el işine ben de başladım
hadi hayırlısı gülüm..Klomen kullandım ilk kez heyecanlıyım aslında bakalım sabah öğrenicem durumu . Durumu bildiririm canım
bunlar şeker mi canım eşin mi aldı sana bir tane yolasanaHayırlı sabahlar kızlarr
Merhaba canım seslendirelim o zaman henuz tanışmiyoruz tanışalım önce istersen 23 ysndym Burdurda yaşıyorum ev hanımıyım sen:)kızlar bugün çok sessiz buralar
ben de senin yaşının tam tersi canım 32 yaşındayım ankarada yaşıyorum ev hanımıyım kpss ye çalışıyorum işte canım atanmak içinMerhaba canım seslendirelim o zaman henuz tanışmiyoruz tanışalım önce istersen 23 ysndym Burdurda yaşıyorum ev hanımıyım sen:)
Biraz kilon var canım aynen167 boy kilo 99
94lü müsün :)Merhaba canım seslendirelim o zaman henuz tanışmiyoruz tanışalım önce istersen 23 ysndym Burdurda yaşıyorum ev hanımıyım sen:)
var gülüm var git gide aldım vermem lazımBiraz kilon var canım aynen![]()
Alanın ne ablacım(büyük olduğuna gore abla diyim:)) çocuğun var mı hic ilk mi olucakben de senin yaşının tam tersi canım 32 yaşındayım ankarada yaşıyorum ev hanımıyım kpss ye çalışıyorum işte canım atanmak için
94lü müsün :)
tabii canım abla de kamu yönetimi mezunuyum 4 yıllık gülüm memurluk sınavlarıa hazırlanıyprumAlanın ne ablacım(büyük olduğuna gore abla diyim:)) çocuğun var mı
evet üç gün önce 23 oldum :)Evt canım sen de mi ':)
verirsin korkma sıkma canını az diyet spor on numara olur :*var gülüm var git gide aldım vermem lazım