2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

IMG_0797.webp
hadi ya çok beğendim ben de eşin hamişsin diye sana hediye aldı sandım..
çok güzelmiş :KK70::KK70::KK70: neyse hamiş olursam eşime derim de arkadaşım süs yapıyor kokulu ondan bana alsana derim :KK70::KK70::KK70: nazım olur

INsallah canımm o zaman mevlıd ıcın hedıyelık yaparız san

ay canım bayıldım bunlara ben mevlid yapamam heralde :KK43: annem çok rahatsız bacaklarından evinden zorçıkıyor evinden kaynanam da yaşlı yani yapamam heralde :KK43:

Istersen yaparson canm ınsallah nedn olmasnn allah gonlune gore versın

Istersen yaparson canm ınsallah nedn olmasnn allah gonlune gore versın
bilmiyorum canım burada çok komşum da yok akrabalar da yok memlekette de kaynanam da pek yaparız demez aman hayırlısı canımcım ya hayurlarla sağlıcakla nasip etsin de 5-10 tane sırf yakın akraba kendimize hatıra diye bir şey yaptırırım

bilmiyorum canım burada çok komşum da yok akrabalar da yok memlekette de kaynanam da pek yaparız demez aman hayırlısı canımcım ya hayurlarla sağlıcakla nasip etsin de 5-10 tane sırf yakın akraba kendimize hatıra diye bir şey yaptırırım

Hayırlısı olsun canımm

O Orhanhulya canım bir konuda şunu yazmışsın..

Amin canım insallah..:KK66: senin gibi çok küçük benimde bebişim daha..rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah canım..buarada bende kullaniyorum progestan canım her ihtimale karşı . Sen gunde kac tane iciceksin??

demek ki hamilesin canım aha 24. hamişimiz arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrr

artık 25. hamiş haberi kimden gelir onu bekleyeceğiz...4-5 gündür üst üste hamiş haberlerimizi aldık

Back
X