- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.880
- 798
inşallah canım başladım dikkat etmeyeverirsin korkma sıkma canını az diyet spor on numara olur :*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım başladım dikkat etmeyeverirsin korkma sıkma canını az diyet spor on numara olur :*
güveniyorum sana en kısa zamanda vericeksin hamilede kalcaksıninşallah canım başladım dikkat etmeye
hayırlısıyla inşallah canım bakalım adetime kaldı 2 güngüveniyorum sana en kısa zamanda vericeksin hamilede kalcaksın![]()
var mı belirti :)hayırlısıyla inşallah canım bakalım adetime kaldı 2 gün
yok canım umutlanmak da istemiyorumvar mı belirti :)
herşey Allahtan deme öyleyok canım umutlanmak da istemiyorum
yok canım aslında içten içe var mıdır diyorum sonra çok da umutlanma diyorum yani kendimden bile gizlemeye çalışıyorum umudumu canım yaherşey Allahtan deme öyle
bunlar şeker mi canım eşin mi aldı sana bir tane yolasana![]()
hadi ya çok beğendim ben de eşin hamişsin diye sana hediye aldı sandım..yok canım kokulu tas bn yapıyorum
hadi ya çok beğendim ben de eşin hamişsin diye sana hediye aldı sandım..
çok güzelmişneyse hamiş olursam eşime derim de arkadaşım süs yapıyor kokulu ondan bana alsana derim
nazım olur
ay canım bayıldım bunlara ben mevlid yapamam heralde
ay canım bayıldım bunlara ben mevlid yapamam heraldeannem çok rahatsız bacaklarından evinden zorçıkıyor evinden kaynanam da yaşlı yani yapamam heralde
![]()
bilmiyorum canım burada çok komşum da yok akrabalar da yok memlekette de kaynanam da pek yaparız demez aman hayırlısı canımcım ya hayurlarla sağlıcakla nasip etsin de 5-10 tane sırf yakın akraba kendimize hatıra diye bir şey yaptırırımIstersen yaparson canm ınsallah nedn olmasnn allah gonlune gore versın
bilmiyorum canım burada çok komşum da yok akrabalar da yok memlekette de kaynanam da pek yaparız demez aman hayırlısı canımcım ya hayurlarla sağlıcakla nasip etsin de 5-10 tane sırf yakın akraba kendimize hatıra diye bir şey yaptırırım