2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

hiç sperm sayısına baktırmadık bu ay olmazsa eşime baktırtcam yaşımız ileri ya bizim ondan kuzum endişe ediyorum. sen nasılsın bu arada ne var ne yok
Iyiyim kuzum napayim hayat kosturarak geçiyor:)) bu hafta yumurtlama donemimdi yorgun çıktım haftadan:KK8::KK70: benim bu ay da beklentim yok ama yine de kocam iyi degerlendirmek istedi kacirir mi:KK70: sen napiyosun son bir haftan hadi bakalim :)))

Hamileyim :nazar::KK200: Rabbime şükürler olsun.. Allahım bana tekrar bir mucize nasip eti. İnşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olsun. Bekleyenlere en kısa zamanda versin Rabbim..:KK68:
Maşallah tatlım kutlarim seni :)) mukemmel bir hamilelik ve hayirlisiyla mutlu son olur insallah :))

listemize yeni katılmak isteyenleri de beklerim

Merhaba ayna. Gecen yazmistim benide listene eklemismiydin. Bugun adetimin 9.gunu sag tarafta tek yumurtam olusmus 14 mm. Cuma tekrar kontrolum var. Doktorum tek yumurta ama cok guzel gelismis dedi. Haftayada asilamam olacak. Nolur banada dua edin icim eriyor sanki uzuntuden olumsuz sonuclardan. Insallah bende bir gun size bu kutlu haberi veririm. Hepimizin hayirlisiyla yuzunu guldursun insallah Rabbim

Selamün aleykum hanımlar başlıklari kurcalarken farkettim buarayi ben de size katılabilir miyim Allahın izniyle bugün vajinusmustan kurtuluyorum eşli deneme yapicam yani (dua edin bana )ve artık bebis istiyorum :) Allah nasip ederse

canım inşallah bu sorunun geride kalmıştır sağlıkla seninde gebelik haberini alırız canım
pkomu var sende canım adet düzensizliği onu düşündürdü
ama doğum kontrol hapı düzenlemesi ile hamile kalamazsın ki adet düzenleyici olan ama korunma amacı olmayan hormon ileçleri var neden ondan vermedi drun

Allah razı olsun kızlar:KK200: darısı sizlere dualarimda olacaksınız inşallah herzaman:KK68:.

Evet tedavi ile oldu 3.tüp bebek denememdi. 2.denemede tutu ama 6 aylıkken ölü doğdu

canım rabbim bu sefer yüzünü güldürsün. rabbim sağlıkla kucağında göstersin evladını
tebrik ederim

Iyiyim kuzum napayim hayat kosturarak geçiyor:)) bu hafta yumurtlama donemimdi yorgun çıktım haftadan:KK8::KK70: benim bu ay da beklentim yok ama yine de kocam iyi degerlendirmek istedi kacirir mi:KK70: sen napiyosun son bir haftan hadi bakalim :)))

onların canına minnet heleki ucunda bebek olabilir mi deyip oooo sabahlar olmasın :KK70::KK70:
hadi bakalım inşallah tedavi öncezi miniğin gelir sağlıkla inşallah

Merhaba ayna. Gecen yazmistim benide listene eklemismiydin. Bugun adetimin 9.gunu sag tarafta tek yumurtam olusmus 14 mm. Cuma tekrar kontrolum var. Doktorum tek yumurta ama cok guzel gelismis dedi. Haftayada asilamam olacak. Nolur banada dua edin icim eriyor sanki uzuntuden olumsuz sonuclardan. Insallah bende bir gun size bu kutlu haberi veririm. Hepimizin hayirlisiyla yuzunu guldursun insallah Rabbim

canım maşallah yumoşuna inşallah aşılama sonucu mutlu haberinle bizde mutlu oluruz

Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 3 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün avuç içlerimde yanma ve kaşıntı var çok fazla. Ayrıca ayak uçlarım çok üşüyo 2 gündür çorap patikle geziyorum bğtün gün. Ateşimi ölçtüm biraz önce 37.8. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?

canım ateşin çok güzel diğer belirtileri bilmem ama gebe kalma ile ateş yükseliyor inşallah miniğin gelmiştir

aaynaa aaynaa canım benıde hamiş listesıne ekleyebılrsın cok şükürrr cok yenı dahaaa:)):):):
ay maşallah peş peşe hamişlerimizin haberleri devam ediyor gülüm hayırlı uğurlu olsun hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inşallah MEVLAMIZ amin cümlemize inşallah amin..
bu ay tedavi mi oldun yoksa normal yolla mı oldu canım dualarını eksik etme

Back
X