2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

yaa, umarım bende de işe yarar. beceremedim derken şöyle oldu. 1. gün silik çıktı, 2. gün silik çıktı,3. gün ise aynı koyuluğa gelir gibi oldu, 4. gün aynı saatte yapamadım .5-6 saat daha geç yaptım . bir baktım çizgi silikleşmiş. ertesi gün ilişki oldu, son testi o gün yaptım yine silikti ama biraz daha koyulaşmıştı.o nedenle kaçırmış olabileceğimi düşünüyorum.
40-45 güne kadar uzayabiliyor canım ilk adet hiç endişe etme .

canım silik olanlarda yumurtlama olduğunu gösteriyor iki kırmızı çizgi ise işlemin tamamlandığını bunu gördüğün zaman 36 saat içinde bir zamanda yumurtanın çatlayacağını gösteriyor o gün ve ertesi iki günü değerlendirmek gerek. birde 4 saat beklemiş idrarınla yap testleri inşallah bu ay miniğin gelirde hayırlısı ile gerek kalmaz yapmana

sen iki çizgiyi gördüğün zaman o günü ve ertesini değerlendirdin mi

o zaman 10 güne kadar adet olmam gerek bakalım hayırlısı ben kendimi nisan sonuna hazırladım zaten

eşim yokken adet olup bitmesini çok isterdim ama nasip

Yahu kızlar akışına bırakın bana pek mantıklı gelmiyor o testler iki günde bir yapın durun ışte:)))))
canım öyle deme yaa ben hep 14-15 günler yumurtladığımı sanırdım akıntı ve adet döngüme göre mesela ocak ayında 17. gün oldu

canım silik olanlarda yumurtlama olduğunu gösteriyor iki kırmızı çizgi ise işlemin tamamlandığını bunu gördüğün zaman 36 saat içinde bir zamanda yumurtanın çatlayacağını gösteriyor o gün ve ertesi iki günü değerlendirmek gerek. birde 4 saat beklemiş idrarınla yap testleri inşallah bu ay miniğin gelirde hayırlısı ile gerek kalmaz yapmana

sen iki çizgiyi gördüğün zaman o günü ve ertesini değerlendirdin mi

o zaman 10 güne kadar adet olmam gerek bakalım hayırlısı ben kendimi nisan sonuna hazırladım zaten

eşim yokken adet olup bitmesini çok isterdim ama nasip
maalesef iki çizgi olan günü ve ertesi günü değerlendiremedim. onun ertesi gününü değerlendirdim. o nedenle çok ümitli değilim. :) hayırlısı allahtan hepimiz için canım

:))) sperm kalitesini arttırmak adına sık sık ilişkiye girmektense tam gününü bilip ona göre ilişki olması daha mantıklı geliyor bana.
Kuzum zaten sperm sayisi iyiyse her gün yapmanin bile sakıncası yokmuş. Sorunsuz bir erkeğin iki günde bir yapmasinda kaliteyi düşürecek herhangi bir sebep yok ki. Bence takmayalim bu kadar kafaya oluruna birakmak en iyisi kuzum bence

canım öyle deme yaa ben hep 14-15 günler yumurtladığımı sanırdım akıntı ve adet döngüme göre mesela ocak ayında 17. gün oldu
Kuzum zaten adet bitiminden üç dört gün sonra baslayip bir sonraki adete birkac gün kalana kadar devam edeceksin iki günde bir. En saglami bu ve bazı insanlar ozellikli pko olanlar adet donemi icinde yumurtlama oluyormuş o en kötüsü. Yani 14. Gün kesin diye birsey yok ve her ay yumurta catlayacak diye birsey de yok zaten

ay anam bize ne kadar zormuş hamiş kalmak ya bilemedim bakalım hayırlısı sabrımızın sonu selamet olur inşallah ..
22. hamişimizin haberini bekliyoruz bakalım kim?

Selamün aleykum hanımlar başlıklari kurcalarken farkettim buarayi ben de size katılabilir miyim Allahın izniyle bugün vajinusmustan kurtuluyorum eşli deneme yapicam yani (dua edin bana )ve artık bebis istiyorum :) Allah nasip ederse

Yalnız benim şöylebi sorunum var 9 yıldır adet olmama rağmen hala bi düzeni yok çat kapı geliyor 20 30 hatta bazen 40 gunde ilk zamanlar bi kac doktora gitmsitim . D kontrol hapı fln verdiler sıkıntı yok dediler ama ben korkuyorum ya bebeğim olmazsa çünkü bu şekilde düzensizolan tanıdıklarım yıllardır çocuğu olmuyor:(

Selamün aleykum hanımlar başlıklari kurcalarken farkettim buarayi ben de size katılabilir miyim Allahın izniyle bugün vajinusmustan kurtuluyorum eşli deneme yapicam yani (dua edin bana )ve artık bebis istiyorum :) Allah nasip ederse
hoşgeldin canım benim..
listemize ekleyeyim mi ismini bakalım hayırlarla sen de şifa bulursun da sonra bebek çalışmaları da güzel gidip sevinçli haberi bildirirsin bize kaç senelik evlisin

Yalnız benim şöylebi sorunum var 9 yıldır adet olmama rağmen hala bi düzeni yok çat kapı geliyor 20 30 hatta bazen 40 gunde ilk zamanlar bi kac doktora gitmsitim . D kontrol hapı fln verdiler sıkıntı yok dediler ama ben korkuyorum ya bebeğim olmazsa çünkü bu şekilde düzensizolan tanıdıklarım yıllardır çocuğu olmuyor:KK43:
hayıt suyu iç canım adeti düzenliyor benimkini düzenledi

hoşgeldin canım benim..
listemize ekleyeyim mi ismini bakalım hayırlarla sen de şifa bulursun da sonra bebek çalışmaları da güzel gidip sevinçli haberi bildirirsin bize kaç senelik evlisin
Hosbuldum canım 11 aylık evliyim inşallah düzelir tavsiyen için çok teşekkür ederim hiç bunu duymamıştım başka şeyler içtim nasıl icilcek peki bu arada ismimi ekleyelim listeye :)

Hosbuldum canım 11 aylık evliyim inşallah düzelir tavsiyen için çok teşekkür ederim hiç bunu duymamıştım başka şeyler içtim nasıl icilcek peki bu arada ismimi ekleyelim listeye :)
tamam canım eklerim şimdi günde bir fincan kadar aç karnına iç yeterli canım

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 21 nisan
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 17 mart
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda:anneadayı:
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz :anneadayı:
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL :anneadayı:
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 :anneadayı:
25.@tulinkrc 30 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale :anneadayı:
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse :anneadayı:
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim :anneadayı:

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist :anneadayı:
40.@Yariiimm
41.@sahra41 23 nisan
42.@nickminckyok :anneadayı:
43.@ahlas :anneadayı:
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel :anneadayı:
46.@meryemim40 :anneadayı:
47.@kelebekk47 1 nisan
48.@jarebom :anneadayı:
49.@papatyaozu :anneadayı:
50.@mervebil 27 şubat
51.@Melek Karakan :anneadayı:
52.@peri_kizin_masali :anneadayı:
53.@Seazone
54.@mehtappathem :anneadayı:
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 27 şubat
58.@ayparcasi86 :anneadayı:
59.@Sweet03
60.@Sh2016 18 nisan
61.@Whiteandblue 16 mart
62.@asli-asli 22 şubat
63.@amaben
64.@Elonee
65.@cimrigelin 16 mart
66.@Orhanhulya 6 nisan
67.@Xspring 31 mart
68.@Gulshahs
69.@Ebfe
70.@Acely 4 nisan
71.@busraangell
72.@nergismor
73.@rabisaa
74.@

şimdiden 21 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

geçen sene 46 hamiş haberi aldık verdik bu sene daha maşallah çok olacak inşallah amin hayırlarla

Back
X