- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
esim ayni daha dogrusu eskiye gore daha iyi insAllah daha iyi olacak Rabbim izin verirse Amin Amin Amin
saglik ocagina gittim gene kan aldilar bi tup cuma aldilar bi tup bugun alacaklardi herhalde cuma gunu aldiklarina bisey oldu onuda gene ver dediler Allah im sinir oldum .
.
anlamadim sordum cevapta alamadim.
kiz havalarda kardes geliyo diye garibim oda babasina uzuluyo iste neyapsin ..
gene Allah im a hamdolsun bin kere esim toparlandi su son 2 haftada moralide iyi ...
sen napiyosun masAllah senin minnakta buyudu adam oldu:))
cancagızım geldim doktordan. ilk iğnemi oldum. 300 menapur 75 gonal f ıle basladık.hayırlısı allahtan.
Sağol allah razı olsun canımHayırlı olsun bir tanem İnşallah bu sefer Rabbim o güzel gönlüne göre verir çok bekledin çok sabrettin güzel haberlerini alacağız dualarımdasın her daim
ben heyecanlıyım canm buradaki doktorumuzdan da çok memnun kaldım belki de diyorum sebep olur hayırlısı artıkhistereskobi korkulacak bisey degil
rahmini temizliyor cubukla bildigi kuretaj aslinda ama cubukla kamerayla temizlenmesi en sagliklisi bende 2 defa oldum korkma hicbisey yok bunda Rabbim vesile kilsin insAllah
Evet canım başladım 4 gündürlimon gene vurulucanmi igne
İdare ediyorum canım okul bı yandan bi yandan tedabi yoruluyorum ama az kaldıSelam kızlar herkesler iyidir inşallah.limoncicegi41 nasıl gidiyor canım tedavi
Hayırlısıyla geçsin canım inşallah süreç. Okulda bitecek az kaldı inşallahİdare ediyorum canım okul bı yandan bi yandan tedabi yoruluyorum ama az kaldı
Cansın sağol kuzumMerhaba hanımlar
limoncicegi41 sağlıkla büyüsün yumoslar
I am mad nerdesin canım
Hamisler nasılsıniz ayağınızı iyi sürün ben iyi sürdüm arkamdan E Eren61 vecennetkokulumm geldi darısı aaynaa I am mad ve limoncicegi41 e olsun
Amin insAllahMerhaba hanımlar
I am mad nerdesin canım
Hamisler nasılsıniz ayağınızı iyi sürün ben iyi sürdüm arkamdan E Eren61 vecennetkokulumm geldi darısı aaynaa I am mad ve limoncicegi41 e olsun
Günaydın hanımlar nasılsınız
cennetkokulumm nerdesin
Napıyım abla inşaat temizliğiyle uğraşıyorum sen napıyorsun nasılsın?
Merhaba hanımlar
I am mad nerdesin canım
İnşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz abla vallahi giremedim tek başıma temizliyorum evi her taraf harç boya bir yandan da toparlanıyorum sen napıyosun var mı bir gelişmeCansın sağol kuzumI am mad tasınmakla mesgul sanırım. Epeydir yok inşallah güzel haberlerle döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?