- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
İyidir kuzum dişciye geldim şimdi bi iğne yaptı göz kapagım bile uyustu. Hiç sevmiyorum bu diş tedavisi olayını . Sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir kuzum dişciye geldim şimdi bi iğne yaptı göz kapagım bile uyustu. Hiç sevmiyorum bu diş tedavisi olayını . Sen nasılsın
Geçmiş olsun canımİyidir kuzum dişciye geldim şimdi bi iğne yaptı göz kapagım bile uyustu. Hiç sevmiyorum bu diş tedavisi olayını . Sen nasılsın
Valla canım 1 kere iğneli aşılama oldum rapor için 2 kere iğneli olmam gerekiyormuş o yüzden bu ay aşılama 1 ay ara vericez sonra tüp bebek dedigürkan hoca tüp bebeğe neden geçmedi sende canım belki yaşından dolayıdır ben de 34 yaşındayım
ha doğru benim iki aşılama da iğneli oldu ondan tüp bebeğe geçtikValla canım 1 kere iğneli aşılama oldum rapor için 2 kere iğneli olmam gerekiyormuş o yüzden bu ay aşılama 1 ay ara vericez sonra tüp bebek dedi
geçmiş olsun canım hayrdır dolgu işi mi çekim mi ALLAH kolaylık versin ben de dişten çok çektim yirmilikler ameliyat ile alındı ayyyyİyidir kuzum dişciye geldim şimdi bi iğne yaptı göz kapagım bile uyustu. Hiç sevmiyorum bu diş tedavisi olayını . Sen nasılsın
Dolgu canım ama problemli benim dişler. O yüzden bıktım. Neyseki bittigeçmiş olsun canım hayrdır dolgu işi mi çekim mi ALLAH kolaylık versin ben de dişten çok çektim yirmilikler ameliyat ile alındı ayyyy
benim 2 sı ilaçlı 1 i iğneli oldugu ıcın bana suan aşılama yapılacak bakalım ilaçları aldım beklıyorum 4. aşılama içinha doğru benim iki aşılama da iğneli oldu ondan tüp bebeğe geçtik
çok geçmiş olsun canımDolgu canım ama problemli benim dişler. O yüzden bıktım. Neyseki bitti
ilaçlara ne kadar verdin canım rapor mu çıktıbenim 2 sı ilaçlı 1 i iğneli oldugu ıcın bana suan aşılama yapılacak bakalım ilaçları aldım beklıyorum 4. aşılama için
Tesekkürler sen nasılsın neler yapıyorsunçok geçmiş olsun canım
Tesekkürler canın sen nasılsın?Geçmiş olsun canım
yaramaz olcaklar desene:))Sağol canım rabbim hepimizi korusun kollasın inşallah. Bende hastane işleri falan dışında çok çıkmamaya çalışıyorum. Ayakta kalınca ağrım oluyor haliyle tedirgin oluyorum. Birde bu yaramazlar vajinaya doğru tepik atıyor pozisyonları gereği sanırım :)
cok gecmıs olsun canım. dikkat et kendıneee. bakmıyosun yegenıme olmaz boyle. pek keyfım yok canım bu sıralar.ondan çıkmıyor sesımgrip oldum sorma((
sanada gecmis olsunn
giizz arada ses ver sesin de cikmiyo
ben de cumaya hastaneye gideceğim canım rapor için evrakları götüreceğim bakalım..Tesekkürler sen nasılsın neler yapıyorsun
çok geçmiş olsun canım bebişin cinsiyeti daha belli değil demigrip oldum sorma((
sanada gecmis olsunn
giizz arada ses ver sesin de cikmiyo
Sanırım öyle olacaklar :) sana da geçmiş olsun canım atlamışım sanırım ben o mesajınıyaramaz olcaklar desene:))
Sağol canım bende şükür iyiyim evde vakit geçiriyorumTesekkürler canın sen nasılsın?
Masallah kuzularina benim oğlusun adası geliyor biz Mete düşünüyorduk onu utku ile değiştirdik yoksa iki oglusta adaş olacaktıAllah razı olsun canım inşallah sağlıkla gelsin kuzularım herkesinkilerle beraber. Canım dr rapor veriyor çok ayakta kalmak yasak erken Doğum riskine karşı. İsim Ömer ve Metehan olacak inşallah rabbim nasip ederse sen nasılsın oğluşun nasıl
Amin inşallah Alkah razı olsun canım. Bebeğimin adaşını sağlıkla büyütmek nasip etsin sanada. Ömer hep düşündüğümüz bir isimdi metehanda eşimle ortak kararımız rabbim sağ Salim kucaklamak nasip etsin inşallahMasallah kuzularina benim oğlusun adası geliyor biz Mete düşünüyorduk onu utku ile değiştirdik yoksa iki oglusta adaş olacaktı
İyi yapmisiisn dinlen sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzuları rabbim