heh sende mi hayit )Ben Bursa'dayım canım .Kafam allak bullak oldu .Böyle bir sonucu beklemiyordum.Adetin ilk günündeyim.Besinci gün tahlil sonuçlarını görüp ilaç verecekmiş sanırım klomen.Yaşımdan dolayı geç kaldığımı düşünüyorum .inşallah herkesin Allah gönlüne göre verir .Şu hayıt tohumunu okudum şimdi . polikistik over da kullananlar olmuş.Aslında adetim duzenli hiç şaşmaz ben o sebeple biraz şaşırdım .Ama nasipte varsa olur zaten.Teslim olmaktan başka ne çare
ooo ben ne otlar ictim
enson testere disli aslan pencesi ama o hormonlari cidden duzeltiyo sanki ama bileniycem genede doktora sor ben sordum ama ic demem icmede demem Sifa Allah tan ne Sifa olur bilemeyiz demisti bende gunde 1 bardak ictim oda az ictim surekli degil. bence doktora sormadan icme zaten sana yumurta gelistirici ilac verir igne yapar
hic girisme bence zaten o mudahale edecek . inisAllah Allahin izniyl3... kullanirsanda
dikkatli kullan ama doktora desen daha iyi bence hayit icin bana doktorum prolaktin hormonunu yukseltiyo dedi. onun ilaci varmis doktor prolaktini dusuk olupta hamile kalamayana veriyomus . prolaktin normalse yukselmesin bare sonra ugras dur