- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
İnşallah canım sağol allah razı olsun
Allah senden de razı olsun canım. Gönlüne göre muradını en kısa zamanda versin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sağol allah razı olsun
inşallah bu sene bizler de sevineceğiz canım hamile arkadaşlar bol bol dua edin bizlere lütfenİnşallah canım sağol allah razı olsun
Allah im inisAllah Amin Amin Amininşallah bu sene bizler de sevineceğiz canım hamile arkadaşlar bol bol dua edin bizlere lütfen
Canım nasip kısmet hep inandık. İnşallah rabbim en kısa zamanda zahmetsizce nasip edecek.Canlar cıktı sonuç. Negatif sağlık olsun. İnşallah burda bekleyenlerin güzel sonucunu alalım bizde önümüzdeki maçlara bakacağız.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinSağol canım Allah razı olsun
Şişli Memorialda tüp bebek tedavisi ile tuttu çok şükür
Rabbim sağlık sıhhatle hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Bizim günümüz saatimiz bu vakteymiş
O gün gelince sanki öncesi bir çırpıda geçmiş gibi geliyor
Her zaman dua ile
Maşallah canım gözünaydın bundan sonrası da sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar merhaba. Trasferimin 9. Gününde test sonucum 73.9 du bugün tekrarladık 11 gün sonuç 171.3 çıktı şükürler olsun Rabbime artış güzel gidiyor. Pazartesi tekrarlıycaz testi
Sağol canım Allah razı olsun inşallah. Rabbim herkese nasip etsinMaşallah canım gözünaydın bundan sonrası da sağlıkla gelsin inşallah
gozun aydin Allah saglikla kucagina almayida nasip etsinSağol canım Allah razı olsun inşallah. Rabbim herkese nasip etsin
Amin canım inşallahgozun aydin Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin
gözün aydın canım ilk tüp bebeğinmiydi ?Arkadaşlar merhaba. Trasferimin 9. Gününde test sonucum 73.9 du bugün tekrarladık 11 gün sonuç 171.3 çıktı şükürler olsun Rabbime artış güzel gidiyor. Pazartesi tekrarlıycaz testi
Sağol canım Allah razı olsun. İlk evet canım. Kasımda başladım tedaviye. Embriyolar donduruldu 22 ocakta transfer yapıldı.gözün aydın canım ilk tüp bebeğinmiydi ?
hangi şehirdesin canım?Sağol canım Allah razı olsun. İlk evet canım. Kasımda başladım tedaviye. Embriyolar donduruldu 22 ocakta transfer yapıldı.
Canım ben kayseri hüma tüp merkezinde yaptırdım özel. 6.500 tüp bebekti canım bende sıkıntı çıkınca transferim ertelendi o yüzden yani mecburi olarak. Embriyo dondurma + çözme + transfer ücretide 1.500 lr tuttu. 1.800 lr da ilaçlar tuttu. Yani ortalama 10.000 lr. Ama ilaçlar kişiye göre değişiyor. Aklında bulunsun eğer tedaviye başlamayı düşünüyorsan ilaçlar konusunda gezmediğin eczane kalmasın yapabildiğin kadar pazarlık yap direk gidip alma. Tanıdığın eczane bile olsa her yersen fiyat al.hangi şehirdesin canım?
özele mi gitmiştin devlete mi ne kadar tuttu canım maddi olarak?
bayağı tutmuş gerçekten de canım...Canım ben kayseri hüma tüp merkezinde yaptırdım özel. 6.500 tüp bebekti canım bende sıkıntı çıkınca transferim ertelendi o yüzden yani mecburi olarak. Embriyo dondurma + çözme + transfer ücretide 1.500 lr tuttu. 1.800 lr da ilaçlar tuttu. Yani ortalama 10.000 lr. Ama ilaçlar kişiye göre değişiyor. Aklında bulunsun eğer tedaviye başlamayı düşünüyorsan ilaçlar konusunda gezmediğin eczane kalmasın yapabildiğin kadar pazarlık yap direk gidip alma. Tanıdığın eczane bile olsa her yersen fiyat al.
Canım bende tedaviye başlayınca 0 olarak başladım ama Rabbim o kadar büyük ki öyle güzel ilerletiyor ki anlatamam kara kara düşünürken nasıl oldu o kadar para nasıl temin edildi anlamadım bile. Rabbim biliyor canım senin niyetini ona görede nasip ediyorbayağı tutmuş gerçekten de canım...
ilaçlarda bakalım rapor çıkarsa inşallah daha uyguna olur diye düşünüyorum..
yakın yerlerde olan arkadaşlarda olsa kalan ilaçları soracağım limoncicegi41 de araştıracaktı benim için bir tedavi başlasın da dedik bakalım borç harç artık göze alarak bu işe girdiğim için herkes gibi çok zor süreçler
dusunme onlari canim Bismillah de Allah buyuktur inisAllahbayağı tutmuş gerçekten de canım...
ilaçlarda bakalım rapor çıkarsa inşallah daha uyguna olur diye düşünüyorum..
yakın yerlerde olan arkadaşlarda olsa kalan ilaçları soracağım limoncicegi41 de araştıracaktı benim için bir tedavi başlasın da dedik bakalım borç harç artık göze alarak bu işe girdiğim için herkes gibi çok zor süreçler