2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler


Canım benim sende tüm isteyenler de her zaman dularımızdasınız. Rabbim hepinize tez zaman hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah tüp bebek yolunda herşey düşündüğünden de güzel olur ve bu süreç seni mucizenle buluşturur. Herşeyin yoluna girmesi ve dularının kabul olması dileğiyle canım. Rabbim senin ve herkesin yardımcısı olsun. Sıkıntılarımızı gidersin ve herşeyin en güzelini en hayırlısını biz kullarına nasip etsin.
 
evet canım yarın da alamazsam gidip randevumu hastaneden alıp geleceğim inşallah
 
ay inşallah canım benim de mucizem gelir de açar kalbi atar kucağımda bulup büyütürüm inşallah cümlemiz de inşallah sıkıntılar gider kaç senelik kuru yaşam neşe dolar inşallah sağlıcakla amin
 

İnşallah canım evinin neşeyle dolacağı o günlerde gelecek Allah'ın izniyle . Bu bir sınavdı ve sen o sınavı sabrınla başarıyla vereceksin ve Rabbim snei mükafatlandırarak emin ol çok çok mutlu edecek.. Biz Rabbimden umudu kesemeyiz dimi sende hiç bir zaman kesme kesinlikle Rabbimin sana onu vereceğini inan ve onun geleceğinden emin olarak bekle. İnşallah minik mucizende bundan sonra seni çok bekletmeden gelecek.
 
Saye- canım sen hacettepede mi yaptırmıştın? Orda yumurta toplama. Anestezisizmiş yapılıyormuş doğru mu?
Canım yok ben Konya’da Medicana da yaptırdım ama Ankara Başkent’te bir denemem var. Sanmıyorum canım opu ağrılı bir işlem anestezi verirler ye düşünüyorum. Burda fakültede anestezili yapılıyor. Opu da hasta rahat olmalı hatçreket etmemeli galan işlem esnasında
 
Bende sana yazacaktım cnm nasıl kılıcaz hacet namazını diye Allah razı olsun tekrar yazmışsın bu ay bende kılıcam inşallah
 
Arkadaşlar merhaba , bende hacet namazını araştırdım , internette bu şekilde yazıyordu burayada kopyalıyorum

HACET NAMAZI
Dört Rekatlık Hacet Namazı
1. Rekat
"Niyet ettim Allah rızası için Hacet namazı kılmaya" diye niyet ederiz
"Allahu Ekber" diyerek İftitah Tekbiri alır ve namaza başlarız
Sübhaneke'yi okuruz
Euzü-besmele çekeriz
Fatiha Suresini okuruz
3 defa Ayetel Kürsi okuruz
Rüku'ya gideriz
Secde'ye gideriz. Doğruluruz, tekrar Secde'ye gideriz

2. Rekat
Ayağa kalkarak Kıyama dururuz
Besmele çekeriz
Fatiha Suresini okuruz
Sırasıyla İhlas suresi, Felak ve Nas sûrelerini okuruz
Rüku'ya gideriz
Secde'ye gideriz. Doğruluruz, tekrar Secde'ye gideriz
Oturarak Ettahiyyatu okuruz

3. Rekat
Ayağa kalkarak Kıyama dururuz
Besmele çekeriz
Fatiha Suresini okuruz
Sırasıyla İhlas suresi, Felak ve Nas surelerini okuruz
Rüku'ya gideriz
Secde'ye gideriz. Doğruluruz, tekrar Secde'ye gideriz

4. Rekat
Ayağa kalkarak Kıyama dururuz
Besmele çekeriz
Fatiha Suresini okuruz
Sırasıyla İhlas suresi, Felak ve Nas surelerini okuruz
Rüku'ya gideriz
Secde'ye gideriz. Doğruluruz, tekrar Secde'ye gideriz
Oturarak Ettahiyyatu ve Allâhumme salli, Allâhumme Bârik ve Rabbenâ dualarını okuruz
"Es selâmu aleyküm ve rahmet'ullah" diye sağa ve sola selam vererek namazı tamamlarız..

HACET DUASI ŞU ŞEKİLDE:
Lâ ilâhe illallâhu'l-halîmu'l-kerîm. Subhânallâhi Rabbi'l-arşi'l-azîm. Elhamdu lillâhi rabbi‘l-âlemîn; Es'eluke mucîbâti rahmetike ve azâime mağfiretik; ve'l-ismete min kulli zenbin ve'l-ganîmete min kulli birrin ve'sselâmete min kulli ism. Lâ teda' lî zenben illâ gaferteh; ve lâ hemmen illâ ferrecteh; velâ hâceten hiye leke rıdan illâ kadaytehâ. Yâ Erhame'r-râhimîn!" (Tirmizî, “Salât”, 140, 348).

'Halîm ve kerim olan Allâh'tan başka ilâh yoktur. Arş-ı A'zam'ın rabbi noksan sıfatlardan münezzehtir. Âlemlerin Rabbi'ne hamd olsun. Allâhım! Rahmetine vesile olacak amelleri, mağfiretini celbedecek esbâbı taleb ediyor, her çeşit günahtan koruman için yalvarıyorum. Her çeşit iyilikten zenginlik, her çeşit günahtan selâmet diliyorum. Rabbim! Affetmediğin hiçbir günâhımı, kaldırmadığın hiçbir sıkıntımı bırakma! Rızâna uygun olan her türlü dileğimi yerine getir! Hangi amelden râzı isen onu ver, ey Rahîm olan, bana en ziyâde rahmet gösteren Rabbim!' bundan sonra dünyevî veya uhrevî her ne dilerse taleb eder, çünkü o dilek takdir edilir."

yine internette bulduğum paylaşımlar..

1. “İnne rabbeke hüve’I-hallâku’l-alîm.” = “Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir.” âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; “Fallâhu hüve’l-veliyyü ve hüve yuhyî” = “Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır.” âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü” = “O yaratandır ve yok*tan var edendir.” âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Rabbi hebli mines salihin.

5. Meryem suresini 41 kere okumak.
 
Hüvallahul halikul bariu zikrine devam ediyorum., bu hafta benim için önemliydi Allah nasip ederse hacet namazını da kıldım. Bu ay incir ve havuç kürü yapıyorum Saraçoğlu hocanın. Bakalım Rabbimden hayırlısı.. Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler.
 
evet bende hacet namazini bu sekilde kildim.
ama dua Buyuk Hacet Duasi var ben onu okudum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…