- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
@bebegim-gel canım sen de hamilesin çok sevindim bzilere de dua et listemizin 6. hamilesi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@eslemvera canım profiline baktım hamilesin hayırlı uğurlu olsun canım listemizin 5. hamilesisin
tedavi ile mi hamile kaldınız canım?@bebegim-gel canım sen de hamilesin çok sevindim bzilere de dua et listemizin 6. hamilesi..
Canım şuan için sonucum 73.9 çıktı 2 gün sonra yine yapılacak şuan içim rahat değil ama@birumut58 arkadaşımız da 7. hamilemiz listemizde
Bende varım canım hamileyimlistemize katılmak isteyen anne olmak isteyen arkadaşları bekleriz
Canım yaptım pozitif çıktı şükür ama 2 gün sonra test yenilenecek o yüzden hemen kendimi kaptırmıyım diyorumbirumut58 test yaptın mı hayırlı olsun inşallah
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla katlanır değerinCanım yaptım pozitif çıktı şükür ama 2 gün sonra test yenilenecek o yüzden hemen kendimi kaptırmıyım diyorum
bu kadar hamile haberi duyduktan sonra daha da umutlanalım ya inşallah dostlarım bizlere de nasip olur az kalmıştır zaman inşallah amin
Canım yaptım pozitif çıktı şükür ama 2 gün sonra test yenilenecek o yüzden hemen kendimi kaptırmıyım diyorum
ekledim listemize canımBende varım canım hamileyim
inşallah canım bayağı bir hamile haberi aldık tek tek profillere baktım :)İnşallah canım Bol hamile haberleri almaya devam edelim inşallah.
İnşallah canım Rabbim herkese nasip etsin. Kanımı içen düşmanıma bile zor bir durum çünkiHayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla katlanır değerin
Amin canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim canım. Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağını almayı nasip etsin inşallah.
ben de başka bir konuda test sonucunu gördüm hamile olduğunu ekledim canım bizlere de dua edin ALLAH cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah MEVLAM aminAmin canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sırasıyla yazıyodum canım:) inşallah cumarteside güzel haber alırım. Hepinizden Rabbim razı olsun Rabbim sizlerede nasip etsin isteyen herkesin kucağını doldursun. Aminnben de başka bir konuda test sonucunu gördüm hamile olduğunu ekledim canım bizlere de dua edin ALLAH cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah MEVLAM amin