Canım hissettiklerin normal bende de karın aprısı çok oluyor hala. Senin kontrolün ne zamanMaşallah abla herşey yoluna giriyor çok şükür 40ına 10 gün kaldı desene
İyiyim ben çok şükür 2 gündür inanılmaz midem bulanıyor bir de belimle karnım ağrıyor bağırsak ağrısı bir fikrin varmı neden olur en başından beri hep var.
kiz sen ne yaptin ne oldu sordummu valla unuttumda kusura bakmaAllah iyilik versin canım inşallah bundan sonra da hep iyi olursunuz anne oğul. Sağlıklı güzel günler sizlerle olsun inşallah.
hamilelikten o gecer gecerMaşallah abla herşey yoluna giriyor çok şükür 40ına 10 gün kaldı desene
İyiyim ben çok şükür 2 gündür inanılmaz midem bulanıyor bir de belimle karnım ağrıyor bağırsak ağrısı bir fikrin varmı neden olur en başından beri hep var.
Maşallah kilo almış boyu uzamış teyzesiSağlığı nasıl toparlanmıştır inşallah boy kilo
kiz sen ne yaptin ne oldu sordummu valla unuttumda kusura bakma
Allah razı olsun çok sağolun cümlemiz kavuşalım inşaallah.Allah yardimcin olsun inisAllah
Rabbim vesile kilsin kavus yavruna Amin
sen doktora gittinmi sanki kalp atisi icin gidicemmi demistin yanlis mi hatirladimNeyi kuzum sordum mu ?
limoncicegi41 abla nasılsın nasıl hissediyosun az kaldı testi yapmaya çok sabırsızlanıyorum senin adına
Bende çok merak ediyorum hayırlı haberlerini alırız inşallahlimoncicegi41
limoncicegi41 bende çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle
limon hepimiz seni bekliyoruz Allah im az kaldi 5 gunmu var teste
Canım sen gonapeptyl mi yapmıştın onun etkisi Problem olmuyor erken geçiyor diye biliyorum . Ama sen gününü bekle canım değer yükseldi arttı derdin olmasın beklemek çok zor biliyorum ama işteCanlarr bende cok heyecanlıyım. ama korkuyorum test yapmaya. test yapsam cıkar herhalde cunku yarın 8. gün. ama şöyle bır durum var gectıgımız carsamba catlatma ıgnesı yaptım daha etkısı gecmemıstır yanıltıcı olabılır değil mi? çatlatma ıgnesının etkısı ne kadar zamanda gecıyor bılıyor musunuz? ben bılmıyorum.
inisAllah Allah im guzel haber verirsin AminCanlarr bende cok heyecanlıyım. ama korkuyorum test yapmaya. test yapsam cıkar herhalde cunku yarın 8. gün. ama şöyle bır durum var gectıgımız carsamba catlatma ıgnesı yaptım daha etkısı gecmemıstır yanıltıcı olabılır değil mi? çatlatma ıgnesının etkısı ne kadar zamanda gecıyor bılıyor musunuz? ben bılmıyorum.
evet gonapeptyl yaptım. aynı fıkırdeyım kuzucugum gününü beklemek ıstıyor bır yanım bır yanım test ypmak ıstıyor. bı taraftan aman hcg arttı yok eksıldı onu beklemek ıstemıyorumCanım sen gonapeptyl mi yapmıştın onun etkisi Problem olmuyor erken geçiyor diye biliyorum . Ama sen gününü bekle canım değer yükseldi arttı derdin olmasın beklemek çok zor biliyorum ama işte
aminnn canım.hep hayırlısı dedım negatıfsede o hayırlı demek pozıtıfse cıfte bayram :)inisAllah Allah im guzel haber verirsin Amin
Canım 10-12 gün degisiyor yalancı gebelik çıkarır şimdi 3. Gün embriyosu için idrar 10. Günden sonra sağlıklı sonuç verir az kaldı hayırlısı ileCanlarr bende cok heyecanlıyım. ama korkuyorum test yapmaya. test yapsam cıkar herhalde cunku yarın 8. gün. ama şöyle bır durum var gectıgımız carsamba catlatma ıgnesı yaptım daha etkısı gecmemıstır yanıltıcı olabılır değil mi? çatlatma ıgnesının etkısı ne kadar zamanda gecıyor bılıyor musunuz? ben bılmıyorum.
tamam canım o halde beklıyorumCanım 10-12 gün degisiyor yalancı gebelik çıkarır şimdi 3. Gün embriyosu için idrar 10. Günden sonra sağlıklı sonuç verir az kaldı hayırlısı ile
Abla ben yaptırmıştım 14.gün bile silik çizgi çıkmıştıCanlarr bende cok heyecanlıyım. ama korkuyorum test yapmaya. test yapsam cıkar herhalde cunku yarın 8. gün. ama şöyle bır durum var gectıgımız carsamba catlatma ıgnesı yaptım daha etkısı gecmemıstır yanıltıcı olabılır değil mi? çatlatma ıgnesının etkısı ne kadar zamanda gecıyor bılıyor musunuz? ben bılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?