- 16 Ocak 2019
- 615
- 339
Bnm 6 gün kasık ağrısı hafiften bulantı ama sanki adet sancısı gibi ama çok erken daha benm çok nadir ağrırdı oda olacağım gün bilemedim :)Kizlaaar bata kac gun kaldi? Belirtiler var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm 6 gün kasık ağrısı hafiften bulantı ama sanki adet sancısı gibi ama çok erken daha benm çok nadir ağrırdı oda olacağım gün bilemedim :)Kizlaaar bata kac gun kaldi? Belirtiler var mi?
inşaallah inşaallah ...
hayırlısı ile sevindirsin.. çok sağol canım
Geçmiş olsun canım. Rabbim sana sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlat nasip etsin. Maalesef sınav dünyasındayız ve bazen istemediğimiz katlanması zor şeylerle sınav oluyoruz. Rabbim sabrını arttırsın ve en yakın zamanda seni tekrar bu mucizeyle mükafatlandırsın
hosgeldin Rabbim isteyen herkese versin Amin
Allah bidaha gostermesin saglikla alirsin inisAllah bebegini kucagina
Su an 32.sıradayım incir havuc kurune başladım saracoglu nun, ben hiç sevemedıgmden burnumu tıklayarak içiyorum gittgim hastane beklemek istemezsen aşılama yapalım dedi, tup bebek su an nötr kafamda, beklemek istiyorum
Aşılama tavsıye eden varmı bilgi için soruyorum
İbrahim S<araçoğku açıklıyorincir havuc kürü neye iyi geliyor
Rabbim hepmize versin insallah ozaman tez vakitteB Bin bir umut burada biziim gibi bekleyen arkadaslar var
aminRabbim hepmize versin insallah ozaman tez vakitte
Aminnnnnn insallahamin
müjdeleyelim inşaallah
Coook hos bulduk canim herkes pozitifi mujdeler insallahyeni gelen arkadaslar
hosgeldiniz hepiniz
İyiyim canım gaz ilacı yaradı sanırım daha iyi oglus sen nasılsın canım
Amin ayak suruduk:)))Coook hos bulduk canim herkes pozitifi mujdeler insallah
ayni ne olsun Sukurİyiyim canım gaz ilacı yaradı sanırım daha iyi oglus sen nasılsın canım