evet cnm o cok bilio her seyi. biz biioruz. her seyin en iyisini o bilio guyaaa. ay adini bile duymak.istemiorm. nefret gelio. sen eminim.iyo bi kayinvalide olcksnO söylemese siz bilmiyorsunuz doğru zamanı çünkü bu kyvde milleti karışmadan duramiyor bende iki oğlan anasiyim bakalım benden nasıl kyvde olacak
canım kanamam gecen hafta baslamıstı . onu adet sayıyorum ama yanlıs mı yapıyorm.limoncicegi41 nasılsın canım adet oldun mu
canım samsuna gittiğimizde eşim yine kış diyecek gel diyecek yanımıza ya da kendi gelmek isteyecek eşime de dedim en azından tedavii sürecinde annem diyip durma dedim ne zaman biz de yuvam diyeceğiz dedim beyin küçülmesi başladı unutmaya başladı hr şeyi annesi ama dili cahilliği kısalmadı hiç onunla konuşmuyorum diye kıyamet koparıyor maksat dedikodu yapmamam elimde bir şeyler örüyorum vakit geçsin manasında parayla mı yapıyon kime yapıyon inan hayırlısıyla sağlıcakla çocuğumuz olsa çocuğa bakıtırım diye gelmez belki de ya ya da bana iş yaptırır diye anca otur uyu yat kalk sonra da yoruldum diyip duruyor ya bilemedim ya sabrım zorlanıyor haftasonu eltimlere bırakacağız ama günler geçmez olduNiye söylüyorsunuz canım bu beyindeki insanlara
Allah sana sabır versin duymamazlıktan gel gerekirse vazgeçtik deyin bildiğinizi okuyun
aynen daha neler diyor neler o çocuk olmasın diye dua edermiş de hemen olurmuş da şimdikilerin olmuyormuşYok artık o nasıl bir düşünce. Moral vereceği yerde ne diyor
kiz bilmediginden diyo o bilse dermi hic hosgor sende .kaynanamdan son inciler tüp bebek yaptırırsanız günah olmaz demi inşallah diyor ben de gözün rahatsızdı ameliyat oldun o zaman ameliyat oldun günah işledin sen dedim sustu delirtecek kadın beni ya
iyiyim neolsun ayni. Sukur valla.canımm nasılsın? bu ay senden guzel haberler beklıuyorum ınsallah. :) adete ne akadar var. cok calıssss
soyleme herkese iste tupbebek yaptiracagini zaten hormon lar ilaclar insani yoruyo mahvediyo diyolar bide milletlemi ugrasican gereksiz gercektenaynen daha neler diyor neler o çocuk olmasın diye dua edermiş de hemen olurmuş da şimdikilerin olmuyormuş
aynen daha neler diyor neler o çocuk olmasın diye dua edermiş de hemen olurmuş da şimdikilerin olmuyormuş
Yok doğru yapıyosun abla kimyasal öncekiler oluyor ya zaten vücuttan adetle atılıyor ne zaman gideceksin doktoracanım kanamam gecen hafta baslamıstı . onu adet sayıyorum ama yanlıs mı yapıyorm.
yok canım söylemeyeceğim bunlar beni memlekette iyice dedikodu malzemesi yapar kaynanam en baştasoyleme herkese iste tupbebek yaptiracagini zaten hormon lar ilaclar insani yoruyo mahvediyo diyolar bide milletlemi ugrasican gereksiz gercekten
Bi dahaki adette gideceğim canım sen nasılsın? Neler yapıyorsun?Yok doğru yapıyosun abla kimyasal öncekiler oluyor ya zaten vücuttan adetle atılıyor ne zaman gideceksin doktora
O zaman kuzum oluruna bırakcan pat diye olcak :)iyiyim neolsun ayni. Sukur valla.
buaralar calisamadim:)
histereskobiden sonra ilk ay gunumde oldum duzenim sasti .
gunumude bilmiyorum artik. neyapicami sasirdim artik bosverdim olursa olur Rabbim nasip etmisse. dr diyoki bana cok kafaya takiyosun ve streslisin oyuzden gunun sasiyo diyo . sorun yok diyo ben yani ne yapabilirim sana yazik hormonlarda normalmis. biraz bekle dedi iste bana . Allah verirse olur canim ya. buaralar olmam lazim dr 10 gun oynayabilir demisti yani engec 10-12 gune olurum herhalde. olmazsada neyapak bi kizim var Sukur Allah hic olmayana versin
Amin :))O zaman kuzum oluruna bırakcan pat diye olcak :)
Dr bir sonraki adetle başlar sanırım canımcanım kanamam gecen hafta baslamıstı . onu adet sayıyorum ama yanlıs mı yapıyorm.
Görmezden duymazdan gel sayılı gün canımcanım samsuna gittiğimizde eşim yine kış diyecek gel diyecek yanımıza ya da kendi gelmek isteyecek eşime de dedim en azından tedavii sürecinde annem diyip durma dedim ne zaman biz de yuvam diyeceğiz dedim beyin küçülmesi başladı unutmaya başladı hr şeyi annesi ama dili cahilliği kısalmadı hiç onunla konuşmuyorum diye kıyamet koparıyor maksat dedikodu yapmamam elimde bir şeyler örüyorum vakit geçsin manasında parayla mı yapıyon kime yapıyon inan hayırlısıyla sağlıcakla çocuğumuz olsa çocuğa bakıtırım diye gelmez belki de ya ya da bana iş yaptırır diye anca otur uyu yat kalk sonra da yoruldum diyip duruyor ya bilemedim ya sabrım zorlanıyor haftasonu eltimlere bırakacağız ama günler geçmez oldu
Dün Dr kontrolum vardı alltan muayene etti rahim kapalı uzunluk iyi dediA anneveoglusu sen ne yaptin dr isini
Aman dikkat et canim kendine dinlen iki hafta daha dayan nekadar gec olursa okadar iyi tabikide benim gibi 12 gun gec dogurmada:))))Dün Dr kontrolum vardı alltan muayene etti rahim kapalı uzunluk iyi dedi
Ntsye gönderi iki gündür ara ara kasılmalar oluyordu sancı çıktı iki serum bağlandı tekrar ölçüm yapıldı epeyi azaldi Dr eve gönderdi iki hafta daha tut içinde dinlen kalma dedi Dr
Sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?