kiz icme onu ya hamileysen daha icmebilmiyorum canım göğüslerim çok acıyor ağrıyor resmen dün içtim ama bir şey gelmedi
bilmiyorum ya hiç hamile olabileceğim aklıma da gelmiyor iki kez baktım çıkmadı ya olsaydı çıkardı diyorum ama adetim de gecikmiyordu iyice sinir oldum yakiz icme onu ya hamileysen daha icme
ya varsa bisey olur Allah korusun
kafaya takinca iste..bilmiyorum ya hiç hamile olabileceğim aklıma da gelmiyor iki kez baktım çıkmadı ya olsaydı çıkardı diyorum ama adetim de gecikmiyordu iyice sinir oldum ya
nebilim canim ya bende oyle oldum iste enson dr a gittim tahlil yapti sonrada hamile degilim diye sokturucu verdibilmiyorum ya hiç hamile olabileceğim aklıma da gelmiyor iki kez baktım çıkmadı ya olsaydı çıkardı diyorum ama adetim de gecikmiyordu iyice sinir oldum ya
Canım iş yeri bu gün yoğundu yazamadım nasıl geçti Dr kontrolunKızlar merhaba nasılsınız, ben yarın kalp atışı için gideceğim. Dualarınızı eksik etmeyin
Aynı donemde ordaymisiz evet çok ortak yanimiz var :)Ayyy kuzum bende 98-2002 arası yesevi kız öğrenci yurdunda kaldım. Sizin yurdu biliyorum orda kalan arkadaslarım vardı. Ne cok ortak yanımız varmış :)
Sağol canım düşündüğün içinCanım iş yeri bu gün yoğundu yazamadım nasıl geçti Dr kontrolun
gittin mi kontrole canımSağol canım düşündüğün içinkontrolüm yarın nasipse öğleden sonra.
merhaba canım bende doğum izni öncesi son günler yoğun geçiyorkızlar nasılsınız işlerim çok yoğun bu ara gelemiyorum pek.
neoldu inisAllah iyi gecmistir bugunSağol canım düşündüğün içinkontrolüm yarın nasipse öğleden sonra.
hadi ya ikizler mi yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim canım yaKızlar gittim geldim çok şükür her şey yolunda. İki bebeğim varmış
2 mi MasAllah.. turnayi gozunden vurdunKızlar gittim geldim çok şükür her şey yolunda. İki bebeğim varmış
Evet canım çok şükürhadi ya ikizler mi yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim canım ya
Çok şükür canım yaşım da 34 rabbim nasip etti çok şükür2 mi MasAllah.. turnayi gozunden vurdun
inisAllah bi kiz bi oglan dirda daha da sevinirsin .Evet canım çok şüküreabbim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah sizlerin de hayırlı haberlerini alalım
Çok şükür canım yaşım da 34 rabbim nasip etti çok şükür
Allah bidaha gostermesin inisAllahMerhaba hanımlar benide eklermisiz henüz daha 56 gün oldu kürtaj olalı Dr. İki adet beklememi söyledi. Bu ara adet olcagım agrım çok. 3 kaybım var. Allah nasip eder kucaklarımızı doldurur insallah..
Merhaba canım aramıza hoşgeldin inşallah hep beraber hayırlarla sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız...Merhaba hanımlar benide eklermisiz henüz daha 56 gün oldu kürtaj olalı Dr. İki adet beklememi söyledi. Bu ara adet olcagım agrım çok. 3 kaybım var. Allah nasip eder kucaklarımızı doldurur insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?