- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Merhaba canım
Güzel anniş ve oğluşu vee minik bebişi nasılsınız bakalım.
Ağzına sağlık canım benim Allah razı olsun güzel duana yürekten amin.
Rabbim seninde yardımcın olsun canım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin, minik kuzuyu sağlıcakla alırsın inşallah kucağına.
İyiyiz şükür canım abimiin yazılıları başlayacak konu tekrarları yapmamız gerek ama bizim oğlanda istek yok
allah razı olsun rabbim güzel duaların içinde olmayı nasip etsin bizleri
Allah razı olsun güzel duan için
Sen nasılsın oğluşun nasıl adı ne paşanın
cnm bende izmirde yasiorum. adliyede calisiyorum. hic bebegim yok. bakalm hayirlisi olsn olur insMerhaba arkadaşım sen nasılsın hangi ilde oturuyorsun tanışalım mı
Benim bir oğlum var 11 yaşında ikinci oğluma hamileyim uzun bir bekleyiş ve tedavi sonrasında
Bir kamu kurumunda müdürüm bende
Eşimin görevi gereği bu yaz Yozgata taşındık
bende izmirde okudum üniversiteyi yeri bir başkadır bendecnm bende izmirde yasiorum. adliyede calisiyorum. hic bebegim yok. bakalm hayirlisi olsn olur ins
AminAmin canım RAbbim sizin gibi güzel insanların duasında olmayı da bana nasip etsin. Allah iyilik versin her zaman canım. Oğluşuna da Rabbim zihin açıklığı versin inşallah.Tabi birde çalışma isteği versin.
Benimki Rüzgar Eymen canım senin paşanın adı neydi?
Amin
Adıyla yaşasın paşam
Benimkinin adı da Alper canım
bende izmirde okudum üniversiteyi yeri bir başkadır bende
İnşallah hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alırız inşallah tez zamanda
Sukur iyiyim yeni ay yine umut
geçmiş olsun hava hastalık havası canım normal dikkat et sen kuzuyaSukur iyiyim yeni ay yine umut
bu havalar benim kiza yaramiyor Sukur ki eskisi gibi degil ama genedd rahatsiz zaten son 2 senedir astimkrizleri senede bikac kez oluyo . seninde baya az gunun var gecmez şimdisenin oglan nasil seviniyomu kardese
sagol canim.geçmiş olsun hava hastalık havası canım normal dikkat et sen kuzuya
benimkide iyi ne olsun benim karnıma takık bu aralar anne karnın çok büyüdü senin ömer karnında ne yapıyor diye sorular soruyor
ay.kiyamam yaageçmiş olsun hava hastalık havası canım normal dikkat et sen kuzuya
benimkide iyi ne olsun benim karnıma takık bu aralar anne karnın çok büyüdü senin ömer karnında ne yapıyor diye sorular soruyor
canım kan testi yaptırmadan birşey içme derimhala adet olmadım hayıt otu falan mı içsem de gelse
ic dene diycemde bende ya hamileysen bazen gec cikiyomus ya. banada doktor oyle dedi hemen yukselmeyebilirmis idrardahala adet olmadım hayıt otu falan mı içsem de gelse
Aaa kuzum bende izmirde okudum:) hangi yıllarda hangi bölümdeydin?bende izmirde okudum üniversiteyi yeri bir başkadır bende
İnşallah hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alırız inşallah tez zamanda
1997-1999 yılları arasında dokuz çeşmeler kampüsünde idimAaa kuzum bende izmirde okudum:) hangi yıllarda hangi bölümdeydin?
Ayyy kuzum bende 98-2002 arası yesevi kız öğrenci yurdunda kaldım. Sizin yurdu biliyorum orda kalan arkadaslarım vardı. Ne cok ortak yanımız varmış :)1997-1999 yılları arasında dokuz çeşmeler kampüsünde idim
Tatarı kız ogrenci yurdunda kaldım
bilmiyorum canım göğüslerim çok acıyor ağrıyor resmen dün içtim ama bir şey gelmediic dene diycemde bende ya hamileysen bazen gec cikiyomus ya. banada doktor oyle dedi hemen yukselmeyebilirmis idrarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?