- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ilk olucak inşallah 1,5 yıllık evliyim
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız?
Bebislerimiz umarım Biran önce bize süpriz yapar
Benim börek rahîm filmi ve smear kültür testi kaldi.. daha önce testlerde bir sorun çıkmadı siz ne asamadasniz
amin cnm instabiki alacaksın arkadaşım allahın izniyle inşallah sanada rabbim nasip edecek
amin inşallahAramıza hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlısı ile güzel haberlerinizi alırız inşallah tez zamanda
genelde bi kac gün gecikmeli olabiliyorum ondan çok umutlanmamaya çalışıyorum , 1 hafta olursa test yapıcam bakalımilk defa geciktinse yap hemen bence
sabredebilirsengenelde bi kac gün gecikmeli olabiliyorum ondan çok umutlanmamaya çalışıyorum , 1 hafta olursa test yapıcam bakalım
sabredebilirsen
Canım sorma biraz zor günlergeçiriyorum.
Park yatak aldım canım kraftın, bebek yıkama kuveti kovası filan
teyzemizden kuzenin küçük giysileri geldi abimizden de vardı
onlara bakarak eksiklerini aldım
son birkaç şey kaldı şampuan burun aspiratörü biberon gibi onlarıda aldıkmı tamam
darısı sizlere olsun inşallah[/QUO
Ooyy ne güzell rabbim bizede nasip edermiki..Saģlıkla insallah alirsın kucağina ve kullanırsın canım.
Hayirdir canımCanım sorma biraz zor günlergeçiriyorum.
hayirdir inisAllahCanım sorma biraz zor günlergeçiriyorum.
ne guzel dua baskasi icin yapilan duaMerhaba hanımlar
Rabbim nerde bir sıkıntısı olan, muradı olan, hasta olan şifa bekleyen kulu varsa ra.bim herkese rahmet etsin sağlık afiyet bereket ve muratlarını sağlıkla nasip etsin inşallah
kaldi 60 gunun cok az kalmis:)Merhaba hanımlar
Rabbim nerde bir sıkıntısı olan, muradı olan, hasta olan şifa bekleyen kulu varsa ra.bim herkese rahmet etsin sağlık afiyet bereket ve muratlarını sağlıkla nasip etsin inşallah
amin cnm amin. allah kicaklarimizi bos birakmasinMerhaba hanımlar
Merhaba arkadaşım sen nasılsın hangi ilde oturuyorsun tanışalım mıamin cnm amin. allah kicaklarimizi bos birakmasin
Merhaba hanımlar
ne guzel dua baskasi icin yapilan dua
Aminnnn Ya Rab Amin
Rabbim sana kolayliklar versin. Allahim vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin sana herkese
Allahim seni bir avazda kurtarsin
saglicakla bebegini kucagina alasin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?