bat canım 9 kasım ama geçen ay bir hafta erken oldum adet çok yorulmamdan sanırım annemin evini boşaltıyordum ağır falan kaldırdım aklımda eskisi kadar olmuyor bilmiyorum ama olmadıkça da herkesin dili durmuyor sana hatırlatıyor bilmiyorum yanii..Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. Sen böyle yazınca ne geldi aklıma bebek işini düşüncek hal kalmamışken bu sürede bi sürpriz yapıp konuversin karnına. Bakalım inşallah hayırlylı haberlerin gelir bat ne zamandı
Sifa Allah tan Rabbim vesile kilsin inisAllah canim.sen oku sabah kahvaltısına bilmeden yesin canım benim eşim de yemezdi ama artık olmadıkça ses çıkarmadı bana belki de şifa olur dedi..
bilmyorum denenmiştir diyor bakalım bize de şifa olur belki 5 senedir bekle bekle belki zamanı gelmiştir
sanki elinde olan bisey Allah im sinir olurum oyle insanlarabat canım 9 kasım ama geçen ay bir hafta erken oldum adet çok yorulmamdan sanırım annemin evini boşaltıyordum ağır falan kaldırdım aklımda eskisi kadar olmuyor bilmiyorum ama olmadıkça da herkesin dili durmuyor sana hatırlatıyor bilmiyorum yanii..
evet canımSifa Allah tan Rabbim vesile kilsin inisAllah canim.
e bende okuyum 47. erkek 48 kadinin yediginemi okunacak dimi dogru anladim
aynı sıkıntıyı çekseler bile olduktan sonra senin sıkıntınla oyalanmak konuşmak istiyorlar ne garip insanoğlu çok unutkansanki elinde olan bisey Allah im sinir olurum oyle insanlara
iyiyim canım allaha şükür. okul iş güç oyalanıyorum. sen nasılsın. az kaldı test gününeee. kuzum inşallah hayırlısıyla olacak. valla sen tesellim olacaksın :)Canım nasılsın
ayy kuzum aynen yaaaa rüyamda bende uyur uyanık kafası hayvan gerısı ınsan olan yaratıklar görürdüm. bazen orumcekler. hatta o kadar gercekcıkı ısıgı acıp orumcegı ararken esım uyanıp napıyorsun ruyaydı sacmalama falan dıyor.Yok şükür gerçekte yoklar.
Rüyalar ve uyku uyanıklık arası herkes gibi yani.
tobe Bismillah Allah im sen koruayy kuzum aynen yaaaa rüyamda bende uyur uyanık kafası hayvan gerısı ınsan olan yaratıklar görürdüm. bazen orumcekler. hatta o kadar gercekcıkı ısıgı acıp orumcegı ararken esım uyanıp napıyorsun ruyaydı sacmalama falan dıyor.
İnşallah güzel bir sonuç çıkar da seviniriz canım. Allah razı olsun. Az kaldı ama bende az kaldım. Bir taraftan korkuyorum test yapmaya bir taraftan da bir an önce sonuç çıksın istiyorumiyiyim canım allaha şükür. okul iş güç oyalanıyorum. sen nasılsın. az kaldı test gününeee. kuzum inşallah hayırlısıyla olacak. valla sen tesellim olacaksın :)
canım senin transfer ne zamanaiyiyim canım allaha şükür. okul iş güç oyalanıyorum. sen nasılsın. az kaldı test gününeee. kuzum inşallah hayırlısıyla olacak. valla sen tesellim olacaksın :)
inisAllah Rabbim nasip eder sanaİnşallah güzel bir sonuç çıkar da seviniriz canım. Allah razı olsun. Az kaldı ama bende az kaldım. Bir taraftan korkuyorum test yapmaya bir taraftan da bir an önce sonuç çıksın istiyorumzaten benle transfer olanlara hep Pazartesi Salı demişler test gününe ben Perşembe’yi bekleyeceğim
Amin canım inşallah. Benim gibi hiç bir belirtisi olmayıp pozitif görenlerde vardır demiinisAllah Rabbim nasip eder sana
ELBETTE VARRRAmin canım inşallah. Benim gibi hiç bir belirtisi olmayıp pozitif görenlerde vardır demi
canım döllenme olmadı. transfer olmayacak.canım senin transfer ne zamana
aminnntobe Bismillah Allah im sen koru
yumurta dışarda döllenmeye çalışılıyordu demi ne dedi doktor diper aaya mı şimdicanım döllenme olmadı. transfer olmayacak.
İnşallah biri de ben olurum aminnnELBETTE VARRR
Fibromiyalji hastasıyım kuzu atak dönemini yaşıyorum ağrılarım azmış durumdabenmi atladim oyleyse kusura bakma
kafamda bi dunya bu ara ne agrin var hayirdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?