- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
Kitap bende var canım arkadaşıma verdim merak etti. Uygulanabilirliği zorya bi göz attım kitaba cokk agır maddelerı var 10 gün aclık cok zor gıbı duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitap bende var canım arkadaşıma verdim merak etti. Uygulanabilirliği zorya bi göz attım kitaba cokk agır maddelerı var 10 gün aclık cok zor gıbı duruyor
Dimi sonuçta olmayacak ise zate olmuyor . Bitkiler taşlar su herşey bir şeye iyi geliyor doğru kullanabilmek önemliBende aynı şeyi düşünüyorum canım. Yukarıya da yazdım. Ona kalırsak tüp bebek yapmayalım günah demeye getiriyor. İlla ki bitkilerin tedavi edici özelliği var ama alternatif tıp bir yere kadar
Vardır canım ordada güvendiğin birine sor illa bulunur. Şifa olur inşallahkocaelideyım annemler burda değil du bakalım es dost bulurum bı hoca
Umarım canımkocaelideyım annemler burda değil du bakalım es dost bulurum bı hoca
Kesinlikle canım. Birde kendime bakıyorum misal ben sol tüpüm tıkalı iki defa dış gebelik yaşadım ne yapabilirim yani başka elimden ne gelir. Allah bize bir yol açmış kullanmak lazım diye düşünüyorum. Elimizden geleni yapıp gerisini ona bırakıyoruz illa ki verecek Allah. Belki bir bitki belki bir Dr vesileDimi sonuçta olmayacak ise zate olmuyor . Bitkiler taşlar su herşey bir şeye iyi geliyor doğru kullanabilmek önemli
arkadasim yapti karaciger tmizligi. karaciger yaglanmasi vrdi. 15 gun sinra.parca taslar dustuya bi göz attım kitaba cokk agır maddelerı var 10 gün aclık cok zor gıbı duruyor
ben suluk, hacamat icin demistim ama digerleri tbiki zor. kendine uygun olanlari yaoarsin.Kitap bende var canım arkadaşıma verdim merak etti. Uygulanabilirliği zor
Belki ilerleyen zamanlarda yapabilirm bilmiyorum şifa Allah’tanben suluk, hacamat icin demistim ama digerleri tbiki zor. kendine uygun olanlari yaoarsin.
ya açıkcası ilgimi cekti ama 10 günlük aclıgı uygulayabılen var mı ki. benbı gun oruc tutunca tansıyonum yerlerde oluyor. kaldıkı 10 gun ac durcam 11. gunde greyfurt suyu ıcersem sanırım oracıkta ölürüm :) denenebilirde insan bi yandan cekınıyor. gerı donusu olmayan zarar vermeyeyım kendıme dıyearkadasim yapti karaciger tmizligi. karaciger yaglanmasi vrdi. 15 gun sinra.parca taslar dustu
mesela babanem vajinaya.hep sulik koyardi. ve hic mantar. akinti.gibi sikayetleri olmazdiBelki ilerleyen zamanlarda yapabilirm bilmiyorum şifa Allah’tan
kendine gore uyarla cnm. karacigerde corba falan vr herhqlde. ben twm.okumadm. tedaviye baslicmya açıkcası ilgimi cekti ama 10 günlük aclıgı uygulayabılen var mı ki. benbı gun oruc tutunca tansıyonum yerlerde oluyor. kaldıkı 10 gun ac durcam 11. gunde greyfurt suyu ıcersem sanırım oracıkta ölürüm :) denenebilirde insan bi yandan cekınıyor. gerı donusu olmayan zarar vermeyeyım kendıme dıye
senın neyın var?kendine gore uyarla cnm. karacigerde corba falan vr herhqlde. ben twm.okumadm. tedaviye baslicm
ben pcosum. tansiyonum dusuo. genel olarak boyle. esimde prblm yksenın neyın var?
hoşgeldin canım aramıza listeye ekleyeyim miaraniza yeni katildim. izmirde tedavi goren vrmi
ekle cnm. tabiki.hoşgeldin canım aramıza listeye ekleyeyim mi
Allah sifa versin canimFibromiyalji hastasıyım kuzu atak dönemini yaşıyorum ağrılarım azmış durumda
ÖNEMLİ.....
İki yumurta haşlanır, kabukları soyulur. Yumurtalardan birinin üzerine Zariyat sûresinin 47.âyeti, diğerinin üzerine Zariyat sûresinin 48.âyeti yazılır. 47.âyetin yazıldığı yumurtayı erkek, 48.âyetin yazıldığı yumurtayı kadın yer. Biiznillah çocuk sahibi olurlar. -Tecrübe edilmiştir.-
bu ay ben bunu uyguladım kızlar ama yazmadım arapça yazmam olmadığından eksiklik olur dedim yanlış olur dedim yumurtalara o sureleri okudum eşime de yedirdim kendim de yedim tabii henüz güzel haber almadık ama belki de alırız her şey dua üzerine surelerin anlamlarını da okuyun erkek için gökten kadın için de yeryüzünden bahsediyor yani..
belki uygulamak istersiniz siz de sizlerle paylaşmak istedim
iyi olmana sevindim.İyiyim ablam doğum yapmıştı 40 o çıktı onu felan hallettik yardıma gidiyorum hergün bu ay gününü kaçırmışım ben de![]()
bat canım 9 kasım ama geçen ay bir hafta erken oldum adet çok yorulmamdan sanırım annemin evini boşaltıyordum ağır falan kaldırdım aklımda eskisi kadar olmuyor bilmiyorum ama olmadıkça da herkesin dili durmuyor sana hatırlatıyor bilmiyorum yanii..