- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
fibromiyalji nedir. gecmis olsnFibromiyalji hastasıyım kuzu atak dönemini yaşıyorum ağrılarım azmış durumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fibromiyalji nedir. gecmis olsnFibromiyalji hastasıyım kuzu atak dönemini yaşıyorum ağrılarım azmış durumda
Çok önemli nokta aksatma dicem de kendim aksatıyorum:)ayy kuzum aynen yaaaa rüyamda bende uyur uyanık kafası hayvan gerısı ınsan olan yaratıklar görürdüm. bazen orumcekler. hatta o kadar gercekcıkı ısıgı acıp orumcegı ararken esım uyanıp napıyorsun ruyaydı sacmalama falan dıyor.
ne okuosuniz bu arada gruba yeni girdimSifa Allah tan Rabbim vesile kilsin inisAllah canim.
e bende okuyum 47. erkek 48 kadinin yediginemi okunacak dimi dogru anladim
Hoş geldin canım..fibromiyalji nedir. gecmis olsn
gecmisler olsun. tavsiyem vr. yapip yapmamak size kalmis. aidin salih gercek tio kitanini alio okurmusun. her turlu hastaligin dermani vr ins. bi okuHoş geldin canım..
Kaslar ve kemiklerde ağrı oluyor normal ağrı kesici ile geçmiyor tedaviside yok
Kitabı anlayamadımgecmisler olsun. tavsiyem vr. yapip yapmamak size kalmis. aidin salih gercek tio kitanini alio okurmusun. her turlu hastaligin dermani vr ins. bi oku
yok yumurtaya sperm enjekte ediliyor. ama döllenmemıs. bılmem gıtmedım daha doktora.yumurta dışarda döllenmeye çalışılıyordu demi ne dedi doktor diper aaya mı şimdi
Hoş geldin aramıza ben İzmir’de değilim maalesefaraniza yeni katildim. izmirde tedavi goren vrmi
Aidin Salih gerçek tıp canım. Ben okudum kitabı benim açımdan çoğu şeyin uygulanabilirliği zor. En başta tüp bebek yapmamam lazım o kitaba göreKitabı anlayamadım
napcam sımdı ben ? ben bılmem kı hıc bu işleri. burdada kımseyı tanımıyorum hoca olarakÇok önemli nokta aksatma dicem de kendim aksatıyorum:)
Canım annenin falan vardır duyduğu bildiği biri bence bir danışnapcam sımdı ben ? ben bılmem kı hıc bu işleri. burdada kımseyı tanımıyorum hoca olarak
aidin salih gercek tip kitqbin adi cnmKitabı anlayamadım
bende memnun kldm cnm. acliga baslayamadm daha sen basladinmiaıdın salih yitik şifanın izinde. gerçek tıp.. ben okuyorum harikaa..
Hangi sehirdeydin.napcam sımdı ben ? ben bılmem kı hıc bu işleri. burdada kımseyı tanımıyorum hoca olarak
İyiyim ablam doğum yapmıştı 40 o çıktı onu felan hallettik yardıma gidiyorum hergün bu ay gününü kaçırmışım ben de
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım. Yukarıya da yazdım. Ona kalırsak tüp bebek yapmayalım günah demeye getiriyor. İlla ki bitkilerin tedavi edici özelliği var ama alternatif tıp bir yere kadarKızlar o kitabs baktım tüp bebek için yazdığını okudum saçma geldi. Kanser olunca da mı tedavi olursak isyan olcak . Ama tedavileri doğru olabilir sarımsak konulduğunu duymuştum mesela
ya bi göz attım kitaba cokk agır maddelerı var 10 gün aclık cok zor gıbı duruyorbende memnun kldm cnm. acliga baslayamadm daha sen basladinmi
kocaelideyım annemler burda değil du bakalım es dost bulurum bı hocaHangi sehirdeydin.
Bence aile büyüklerine sor bakalım anne baban gibi yani belki vardır bildikleri