kiz Allah seni senin 100 gununmu kaldi.
yaa canımın ıcııı sen 7 aylık mı dogdun az sabır daha bır adet gectı. hıc bır sorunun yok bana sorarsan tedavı ıcın en az 6 ay beklemelısın yasın genc bır cocugun normal yolla olmus. ikincinin gelmemesı ıcın sebep yok. ama sen kendı kendını yıyıp bıtırıyorsun canım nolur yapma boyle canına yazıkk. azıcık bosver bak olacak.neyse her iste vardir hayir 3 ay sonra yada daha erken de olabilir tedaviye basliycam dr la konustum. neolcak bilemiyorum. dr a gore yasim musait sorun giderildi . hamile kalirsin sen diyooo emméee yokkk iste...
he evet dr ekliyo ne yaparsakta Allah verirse olur orasi oyle tabiiikkiiii ...
takmiyorum zaten cocuk olayinida ben neyden geriliyorum aslinda varya benim gibi hasta olanlar ilerleyince rahmi alinanlar var. ben sukur tedavi oldum Allah im esimden razi olsun. ozel o dr iyi diye yolluyo beni Allah razi olsun ondan valla o dr iyi diye..yaa canımın ıcııı sen 7 aylık mı dogdun az sabır daha bır adet gectı. hıc bır sorunun yok bana sorarsan tedavı ıcın en az 6 ay beklemelısın yasın genc bır cocugun normal yolla olmus. ikincinin gelmemesı ıcın sebep yok. ama sen kendı kendını yıyıp bıtırıyorsun canım nolur yapma boyle canına yazıkk. azıcık bosver bak olacak.
yoğun bir çalışma temposu içine girdim hava serinledi üşümeye de başladım sen nasılsın dünden sonra asılSaye-
I am mad
SchonerDuft
kizlar sizide durtuyum neyapiyonuz bakkeemm
ve nickini hatirlayamadigim diger kizlar buarada konu sahibi bile yokaaynaa
arada ses verin kizlar huhu :)
Kismet canim bosver. Allah a sukur iyiyim. umutlu degildimki zatenyoğun bir çalışma temposu içine girdim hava serinledi üşümeye de başladım sen nasılsın dünden sonra asıl
kiz Allah seni senin 100 gununmu kaldi.
anamm ne cabuk geciyi zamannnnn
A anneveoglusu doktor bana dediki 3 ay daha dene dedi. cunku kurtajdan sonra rahim kendini 3 ayda toparlarmis. olmazsa gel bakalim dedi ozaman konusuruz. senin dedigin gibi oldu sanirim sana sormustum sen demistin ya ben olsam aralik a kadar beklerdim diye ... aynen senin dedigin gibi oldu
ben tatildeyim kafa dağıtmaya çalışıyorum :)Saye-
I am mad
SchonerDuft
ya nekadar cabuk gecti senin hamileligin :)canım zaman hızla akıyor 99 gün onunda 10 günü eksik say 85-90 gün arası var doğuma sezeryan olacağım çünkü erken alınır kuzu
Canım beklehayırlısı ile süprizin gelecek az kaldı ben inanıyorum
B
ben tatildeyim kafa dağıtmaya çalışıyorum :)
buralardayım memleketteydim düğün vardı moralim alt üst oldu 3-4 tane hamilelik haberi aldım obnlar adına sevindim ama kendim adına üzüldüm yanımda herkes ikincinin üçüncünün planını yaptı konuştu demediler ki şu kadın da üzülür sora konuşalımSaye-
I am mad
SchonerDuft
Canım kullandım daha önce saraçoğlundan almıştım şimdi narın kendisini yiyorum. Ya nasip artıkNar suyu muydu kalınkastıran hatırlamıyorum ama cok iyi sonuc alanlar varmış
Canım ben ilaçları kullanıyorum ve kontrol zamanını bekliyorum. Ayın 19 unda kontrol var. Bakalım rahim kalınlaşacak mıSaye-
I am mad
SchonerDuft
güzel haberlerini bekliyoruz bir tanemCanım kullandım daha önce saraçoğlundan almıştım şimdi narın kendisini yiyorum. Ya nasip artık
Canım ben ilaçları kullanıyorum ve kontrol zamanını bekliyorum. Ayın 19 unda kontrol var. Bakalım rahim kalınlaşacak mı
ahahah deli kız. çalışmıyorum artık. iğnelere basladım adetı beklıyorum. ama yıne gecıktı. test yaptım hamıle degılım. sanırım bu ıgne gecıktırıyor.
uzulme canim ya oyle dengesizler cok dogurunca marifet oluyo ay kimse dogurmuyodu Allah im ya hele bide erkekse havasindan gecilmez bazilari var oyle neyapsinlar onlarin cunku baska ovunecek seyleri yok su hayatta.. sozum meclisten disari kizlar. he... bilindik dengesiz tipler bide insanin karsisina gecip kazayla oldu diyenler varya onlari bogadim geliyi...buralardayım memleketteydim düğün vardı moralim alt üst oldu 3-4 tane hamilelik haberi aldım obnlar adına sevindim ama kendim adına üzüldüm yanımda herkes ikincinin üçüncünün planını yaptı konuştu demediler ki şu kadın da üzülür sora konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?