Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seniiii kiz nekadar guldurdun beni Allahimmn olmadim kizz hala yarin gidicemGızzz sen adet oldun muuu
Olmadıysan kesin Yarın anne diye el sallayacak:)))
yarın hemen yaz tamam mı merak edıyorum takıpte olacagım :)Allah seniiii kiz nekadar guldurdun beni Allahimmn olmadim kizz hala yarin gidicem
Allah seniiii kiz nekadar guldurdun beni Allahimmn olmadim kizz hala yarin gidicem
tabı yazarım canım benım sen nasılsın asıl. yegenım nasıl :)
canim ya Rabbim seni bi avazda kurtarsin.ben işe başladım hayırlısı ile evde iken iyi idik ama tüm gün oturarak vakitgeçirmek paşayı sıkıyor arada dolanıyorum oda iyidir sanırım dr gideceğiz bu hafta
yumurtlamamissin dedi bazen oluyo dedi dedim kurtajami bagli oyle olsaydi normal 1 kez adet oldum kurtajdan sonra onu olmazdin dedi . nebilim kafam karisti .stres bilmemne bisuru sey saydi olabilir diye.canim ya Rabbim seni bi avazda kurtarsin.
hamile degilim.ultrosanda bisey yok . kan tahlili istedi ciksin konusucaz dedi.
limon yaz kirmizilari banaaayarın hemen yaz tamam mı merak edıyorum takıpte olacagım :)
Yaaaaa nasıl yaaaa bu kadar gecikmeden sonra kırmızı mı olurmuşş tövbeeeelimon yaz kirmizilari banaaa
kizz ultrusonda bakti yok simdi kan testinin cikmasina 1 saat var. cocuk okulda onu alcam simdi.bende sastim ovulasyon testinede inanmiycam artikkk..Yaaaaa nasıl yaaaa bu kadar gecikmeden sonra kırmızı mı olurmuşş tövbeeee
cıktı mı kan tahlilin ? kuzum hayırlısı dıyecez daha ılk defa denedın du bakalımkizz ultrusonda bakti yok simdi kan testinin cikmasina 1 saat var. cocuk okulda onu alcam simdi.bende sastim ovulasyon testinede inanmiycam artikkk..
nasip iste olmayinca olmuyo. kan da da hamile degilim cikacak bence ama yaptiralim dedi iste dr
ilk defa kurtajdan sonra ilk. 4 senedir artik pess etcemcıktı mı kan tahlilin ? kuzum hayırlısı dıyecez daha ılk defa denedın du bakalım
e öncesini sayma rahatsızdın.ilk defa kurtajdan sonra ilk. 4 senedir artik pess etcem
dr u bekliyorum sira var
aynen cok haklisin hep su mu bu mu doye gecti vallahi bir ay normal olunca sandim duzeldim sonra gene ayni. sasirdim
e öncesini sayma rahatsızdın.
e öncesini sayma rahatsızdın.
hamile degilim sonuccce öncesini sayma rahatsızdın.
canim ypk degilim hamile