hangi ildesinçok şükür canım.
olumlu doktor bulursan bana da söyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi ildesinçok şükür canım.
mersindeyimhangi ildesin
senin cocugunda yok sanirim rapor alinca tedavi masraflari karsilanmiyomuçok şükür canım.
istanbul diyeydin . burdan konu acsana belki merainli birileri oneride bulunur.mersindeyim
şöyle ilk başta pgt için tüp tedavisi gördüm raporsuz aşılamada 1 rapor hakkımı kullandım ama mersinde olmaz o tedaviler adana da yaptırmıştımsenin cocugunda yok sanirim rapor alinca tedavi masraflari karsilanmiyomu
Allah dualarini kabul etsin Allah yardimcin olsunşöyle ilk başta pgt için tüp tedavisi gördüm raporsuz aşılamada 1 rapor hakkımı kullandım ama mersinde olmaz o tedaviler adana da yaptırmıştım
Mersinli misin bende mersinliyimmersindeyim
Antalya'da çok iyi bir merkez var arastirdin mişöyle ilk başta pgt için tüp tedavisi gördüm raporsuz aşılamada 1 rapor hakkımı kullandım ama mersinde olmaz o tedaviler adana da yaptırmıştım
seninle ruhudelinin topiğinde konuştuk yanılmıyorsam nick değiştirdim nuffiun/denetimdi .Mersinli misin bende mersinliyim
Mersin ve çevresinde tüp bebek merkezi kısıtlı
Ama başka bir sayfada Mersin üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde tüp bebek deneyen ve olumlu sonuç alan arkadaş vardı
Benimde ilki 14 ay sonra gelen ikincide 6 yıldır gelmiyordu aşılama tüp Bebek tedavisi derken doğal yolla geldi
Senin hormonlar iyi ise ceviz balık yağı yumurta arisutu kullanıyorsan illaki evladın olacaktir Allah'ın izniyle
Nickini hatırladım Dr gerçekten önemli inşallah rabbim muradinizi sağlıkla nasip etsinseninle ruhudelinin topiğinde konuştuk yanılmıyorsam nick değiştirdim nuffiun/denetimdi .
mersin ünv aşılama yaptırdım ama dr un sürekli sen yarım rahimlisin demesinden bıktım usandım rahminden diyip duruyor sıkıntı var ki geliyorum dimi am yok hep aynı diyip duruyor . orda başka dr de yok normal kadın doğuma gidicem onlar aşılama yapıyorlarsa onda yaptırcam
canim ya Allah verir inisAllahseninle ruhudelinin topiğinde konuştuk yanılmıyorsam nick değiştirdim nuffiun/denetimdi .
mersin ünv aşılama yaptırdım ama dr un sürekli sen yarım rahimlisin demesinden bıktım usandım rahminden diyip duruyor sıkıntı var ki geliyorum dimi am yok hep aynı diyip duruyor . orda başka dr de yok normal kadın doğuma gidicem onlar aşılama yapıyorlarsa onda yaptırcam
sen nasilsin hamis:)Nickini hatırladım Dr gerçekten önemli inşallah rabbim muradinizi sağlıkla nasip etsin
İyiyiz hamd olsun sen nasılsın canımsen nasilsin hamis:)
Allah a sukurİyiyiz hamd olsun sen nasılsın canım
Sağol canımher iste vardir bi Hayir diyicez neyapicaz veren Allah insan uzuluyo iste bosver takmamak lazim aslinda belki ikiz ucuz olur kiz :))) hadi inisAllah en azindan tedaviyle sansin yuks3liyo . hadi inisAllah canim ya bu sefer Rabbim Ser ise Hayra cevirip nasip eder inisAllah. Allaha emanet ol saglikla kal saglikla kalki bebislerin olsun:)
Nasılsın canım.aaynaa canım nerelerdesin yaaa merak ettmeye başladım seni? her sey yolunda ı?
İyiyim canım hala adet olmayı bekliyorum. Çok güzel haber hayatım ben inanıyorum senin cocugun olacak benim doktorumda aynısını diyor yarım rahimli olup doguran cok var ama düşükte yapıyorlar diyor denemeye devam et diyorNasılsın canım.
Bugün annem k. Doğuma muayne oldu . Dr ye yarım rahimli hastanız oldu mu dedim oldu dedi. Çocuk doğurabiliyorlar mı dedim evet dedi. Sadece düşük yapıyorlar dedi o düşünlerde rahmin büyümesini sağlıyor dedi. Kaslar gelişiyor yani . O dr ye gitmeyi düşünüyorum spontone ilerlicem
annene cok gecmis olsunNasılsın canım.
Bugün annem k. Doğuma muayne oldu . Dr ye yarım rahimli hastanız oldu mu dedim oldu dedi. Çocuk doğurabiliyorlar mı dedim evet dedi. Sadece düşük yapıyorlar dedi o düşünlerde rahmin büyümesini sağlıyor dedi. Kaslar gelişiyor yani . O dr ye gitmeyi düşünüyorum spontone ilerlicem