- Emoji Skoru
- 33.351
- Puanlar
- 798
![limoncicegi41](/data/avatars/s/774/774872.jpg?1577217686)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nasilsin yerlestinmi bittimi islerinlimoncicegi41 nasılsın kuzum HCG düşmeye basladimi
İyiyim şükür yerleştim canım evin bir iki küçük işi kaldı sen nasılsıns
sen nasilsin yerlestinmi bittimi islerin
Allah a sukur iyiyim.İyiyim şükür yerleştim canım evin bir iki küçük işi kaldı sen nasılsın
Ben de onu merak ediyorum inşallah herşey yoluna girerlimoncicegi41 nasılsın kuzum HCG düşmeye basladimi
Canım mesajını şimdi gördüm en son pazar baktırdıgımda 45 idi ve adet oldum. Düşmüştür sanıyorum . yarın tekrar ölçtürcem yazarım canım . Sen nasılsın ufaklık nasıl:)limoncicegi41 nasılsın kuzum HCG düşmeye basladimi
ah kuzum her sey yoluna girdi sayılır. İyiyim daha iyi olacagım doktorum bu ay tüp bebeğe baslayalım dedi .korunayım mı dıye sordum . Yok dedi. Korkuyorum yine böyle olur diyeBen de onu merak ediyorum inşallah herşey yoluna girer
Adet olduysa sıfırlama olmuştur bende iyiyim ne olsun koşuşturmaca kışlık hazırlık yapıyorum tayin hala çıkmadı benim canım ona sıkılıyorCanım mesajını şimdi gördüm en son pazar baktırdıgımda 45 idi ve adet oldum. Düşmüştür sanıyorum . yarın tekrar ölçtürcem yazarım canım . Sen nasılsın ufaklık nasıl:)
ah kuzum her sey yoluna girdi sayılır. İyiyim daha iyi olacagım doktorum bu ay tüp bebeğe baslayalım dedi .korunayım mı dıye sordum . Yok dedi. Korkuyorum yine böyle olur diye
aa nasıl cıkmaz . sadece eşinin tayni mi cıktı. ne zaman belli olacak.Adet olduysa sıfırlama olmuştur bende iyiyim ne olsun koşuşturmaca kışlık hazırlık yapıyorum tayin hala çıkmadı benim canım ona sıkılıyor
Eşimle birlikte 4. Görev yerimiz önce eşimin tayini çıkar arkasından hep 15-20 günde çıkardı bu sefer 2 ay oldu çıkmadıaa nasıl cıkmaz . sadece eşinin tayni mi cıktı. ne zaman belli olacak.
eşin asker di değil mi? sen nerde çalışıyordun canım unuttum kusura bakma. inşallah bu hafta belli olur canım ya .Eşimle birlikte 4. Görev yerimiz önce eşimin tayini çıkar arkasından hep 15-20 günde çıkardı bu sefer 2 ay oldu çıkmadı
Yok canım eşim kurum müdürü inşallah artık belli olureşin asker di değil mi? sen nerde çalışıyordun canım unuttum kusura bakma. inşallah bu hafta belli olur canım ya .
ne kadar zaman oldu kuzumCanlar tahlil yaptırdım 19 a düşmüş. Yavas yavas devam ediyor düşmeye
Çok iyi yapmışsın ciğer seviyorsan bol bol tüketpekmez yiyorum. yaz diye yemiyodum.
dun oyle duyunca hemen dun basladim:))
şuanki durumun ne ?aminn canim insallah
merhaba bende senin gibi üc tüp bebek iki asilama iki de ilacla deneme yaptim dis gebelikler bir gebelik kaybi kimyasallar yasadim. yarim rahim degilim ama yolum kolay degil. mersindeymissin konyada ali acar var bir gitmeni görüs almani tavsiye ederim. netten de bir arastur istersen. gercekten insan yoruluyor ümitsizlige kapiliyor, maddi manevi yipraniyor biliyorum ama iste bir ümit deyip yola devam ediyoruz. Allah hayirlisini versin insallah. tez zamanda kucagini doldursun.
kansizlik icin aile hekimin ilac baslasin canim. birde et yemeklerinin yaninda yogurt ayran yeme emilimini azaltmasin.
ciger yiyemem iste ne yaptimsa olmuyo hicc sevmem sanirim cocuklukta bi anim var kendisiyle hic barismadim tanismadim kokusu bile mahvediyorÇok iyi yapmışsın ciğer seviyorsan bol bol tüket
şuanki durumun ne ?
bende hiç sevmem yemem seni anlıyorumciger yiyemem iste ne yaptimsa olmuyo hicc sevmem sanirim cocuklukta bi anim var kendisiyle hic barismadim tanismadim kokusu bile mahvediyor![]()
sen nasilsinbende hiç sevmem yemem seni anlıyorum
Canım ilk tahlilim 1 eylül düne kadar zaman oldu kuzum
Korkma abla herşey olacağına varıyor en azından doktorun açık net konuşuyor ne yapacağını biliyorsun kalbini ferah tutCanım mesajını şimdi gördüm en son pazar baktırdıgımda 45 idi ve adet oldum. Düşmüştür sanıyorum . yarın tekrar ölçtürcem yazarım canım . Sen nasılsın ufaklık nasıl:)
ah kuzum her sey yoluna girdi sayılır. İyiyim daha iyi olacagım doktorum bu ay tüp bebeğe baslayalım dedi .korunayım mı dıye sordum . Yok dedi. Korkuyorum yine böyle olur diye
sen nasılsın canım hsg cektırecektın cektirdin mi?Korkma abla herşey olacağına varıyor en azından doktorun açık net konuşuyor ne yapacağını biliyorsun kalbini ferah tut