Merhaba arkadaslarim. Hatirladinizmi beni uzun zamandir yoktum. Buralara gelemedim ama her zaman dualarimdaydiniz aklimdaydiniz.
I
ilkbahar
sagolasin arkadasim sende iyisindir insallah. Bizde 28 haftalik olduk bu hafta kasilmalarim basladi korkuyorum erken gelecekler diye. Yarin randevum var bakalim. Bu arada cinsiyetimiz 1 kiz 1 erkek soyleyememistim galiba.
A
anneveoglusu
hep aklimdaydin kanamalarinin oldugunu biliyordum insallah devam ediyordur hamileligin diye icimden geciriyordum. Diger arkadaslarinda guzel haberlerini duyarim insallah diye bir umutla geldim.
limoncicegi41
canim son yazismalarini okudum pozitif yazini okuyunca yuzumde tebessum olustu mutlu oldum ama kimyasalmis galiba. Allah bu yola baş koymus arkadaslarin emeklerini bosa cikarmasin insallah tedavin sonucunda cifter cifter gelir bebislerin. Aylarca hatta yillarca okadar goz yasi doktumki bu yolda hayalini bile kuramiyordum hamileligin. Umudum herseyim yikilmisti ama dua etmeyi hic birakmadim ve Rabbim 2 tane nasip etti. Insallah sagliklicada zamaninda dogup kucagimiza alabiliriz. Her zaman buralarda olamasamda dualarim sizlerle arkadaslarim hep aklimdasiniz duaya basladigimda. Rabbim korktuklarimizla sinamasin emeklerimizin karsiligini geciktirmeden versin insallah.