- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal da olabilir yükseledebilir. İğne için 16. Gün baya geç adet döneminin bile yaklaşmış olması lazım
Amin canım sağol kv ameliyat olacakAllah sifa versin canim annene
inisAllah hamilesindir
Bugün sipariş versen bayramdan önce yetişecek mi bence bayramdan sonra sipariş ver 1 dolu bir boş ilişkide oldu mu yumurtlamayı kaçırmazsınkizlar bisey sorcam kullananniz vardir. ovulayon testi siparis vercektim internetten bitmis bayramdan sonra stoga gorcekmis. neyapsam bayramdan sonra da adetimin baslangici 1. gun kabul edersem 14 . gunu olacak bide gelmeside var gec kalir dimi o saatten sonra yapmanin anlami varmi . ya bidahaki aya mi baslamali. 10. ginde baslaniyo diye biliyorum ama . yani kisaca o saatten sonra yapinca faydasi olurmu. baska bi sitedenmi alsam . 20 li yetermi bir ay icin . cunku alacagim cokluydu daha uygundu oyuzden baska siteden 20 li mi alsam. en iysi labouick dimi
oyle oluyoda diyemem tam bazen 4-5 gun ara oluyo. aldim simdi. kargoya verilir bugun orasi kesin. kargo cmrts calisirsa gelir herhalde . bask bi siteden coklu aldim. 50 li . 2 ay yeter galiba . Rabbim verirse olur bunlar vesilede . arac umut oluyo Rabbime vesileyle cogu kez iste umut RabbimdenBugün sipariş versen bayramdan önce yetişecek mi bence bayramdan sonra sipariş ver 1 dolu bir boş ilişkide oldu mu yumurtlamayı kaçırmazsın
iki ay son yani bundan sonra farkli seylermi dusunsem diyorum kendimce catlatma ignesi falan.doktorum 1 sene bekle dedi ama bak daha 1. ay ven nasil dayanicam 4 senedir beklemisim zatenBugün sipariş versen bayramdan önce yetişecek mi bence bayramdan sonra sipariş ver 1 dolu bir boş ilişkide oldu mu yumurtlamayı kaçırmazsın
KAÇ yıllık evlisin .iki ay son yani bundan sonra farkli seylermi dusunsem diyorum kendimce catlatma ignesi falan.doktorum 1 sene bekle dedi ama bak daha 1. ay ven nasil dayanicam 4 senedir beklemisim zaten
10 . bir kizim var 8 yasindaKAÇ yıllık evlisin .
ovülasyon ile bekle bakalım olmazsa rahim filmi çekilebilirsin aşılama yapılır yöntem çok fazla kilon varsa da vermeye bak ama yağ oranını göz önünde bulundur
allah bağışlasın canım . canlı doğumun olması büyük avantaj sadece stres faktörünü yenmen lazım10 . bir kizim var 8 yasinda
3 tüp bebek tedavi gördüm sonra birde aşılama yaptırayım dedim aşılama ile hamile kaldım kimyasal oldu üstüne de doğal yolla hamile kaldım onunda gelişimi durdu hala umudum var 3.cüsüde olacak ve doğuracam allahın izni ileHerkese merhaba. Konu başlığı açıldığından beri 2 kez tüp bebek denememiz oldu. Ben umudumu kestim artık tedaviyi bıraktım. Umarım sizlerden güzel haberler gelir.
evet kilo fazlam var ama doktor olur dedi sorun vardi tedavi gordum simdi sorun yok sukur Rabbime nebilim iste Allah verirse olur inisAllah stres e gelince kesinlikle stresliyim bu konudan dolayiallah bağışlasın canım . canlı doğumun olması büyük avantaj sadece stres faktörünü yenmen lazım
Herkese merhaba. Konu başlığı açıldığından beri 2 kez tüp bebek denememiz oldu. Ben umudumu kestim artık tedaviyi bıraktım. Umarım sizlerden güzel haberler gelir.
FAZLA KİLONU VERMYE ÇLIŞSAN ?3 tüp bebek tedavi gördüm sonra birde aşılama yaptırayım dedim aşılama ile hamile kaldım kimyasal oldu üstüne de doğal yolla hamile kaldım onunda gelişimi durdu hala umudum var 3.cüsüde olacak ve doğuracam allahın izni ile
inisAllah dikkat ediyorum canimFAZLA KİLONU VERMYE ÇLIŞSAN ?
ben tedavilerde hep 70 in üstündeydim 68 kilo ile 2 kere hamile kaldım zor diyet yapmak ama denemekte fayda var
pilav ve makarndan kıs biraz ekmeği azalttın mı verirsin 1 2 kilo bile fark ettiriyorinisAllah dikkat ediyorum canim
dogru diyorsun