Heyy masallah arkadasimmm ayy nasil sevindimmm nasilll. Uzun zamandir giremiyordum simdi firsat bulunca bi girim insallah bikac guzel haber vardir diye bir umutla girdim. Nasipten öte yol yok. Okadar ugrastin tüp bebege kadar yaptin ama bak nasip kendiliginden olmasiymis. Allah istedikten sonra hicbirsey engel degil. Burdaki hicbir arkadasimiz umitsizlige kapilmasin. Ben her adette aglama krizlerine giriyordum birkac gun kendime gelemiyordum. Her bebek magzasinin onunden gectigimde gozlerim doluyordu icimin yanmasini ancak bu duygulari yasayan bilir. Ama hep inanarak dua ettim duamin kabul olduguna inanarak. Hem agladim caresizlikten hemde dua ettim. Rabbim sonrasinda bana 2 tane mucizesini verdi. Nekadar sukretsem az. Insallah hayirlisi ile kucagimada almak nasip olur. Su an o eskilerde cektigim uzuntuler o yasadiklarim aklima bile gelmiyor oyle guzel seyler yasatiyorki Rabbim. Kusura bakmayin uzun oldu bayagidir girmeyince. Ozlemisim kizlar sizi
Insallah en yakin zamanda diger arkadaslarinda hayirli haberlerini duyariz. Bu mubarek gunlerde dualarim sizlerle canlarim. Tekrar hayirli olsun arkadasim. Rabbim hayirlisi ile kucaginada almayi nasip eder insallah