- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Aminn canım benim sen nasılsın bulantın var inşallah cok kolay gecer hamileliğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım benim sen nasılsın bulantın var inşallah cok kolay gecer hamileliğin
midem idare eder arkadaşım ne tok olmak ne aç olmak yaramıyor devamlı bulantı hissi varAminn canım benim sen nasılsın bulantın var inşallah cok kolay gecer hamileliğin
InisAllah kolay gecer ama cektiklerinin hepsini unutursun yavruna kavusuncamidem idare eder arkadaşım ne tok olmak ne aç olmak yaramıyor devamlı bulantı hissi var
iki kere kustum devamı gelmez inşallah
canım bilgim yok ama ne miktarda geldi. mümkünse doktoruna bir sor. kötü bişey olacagını sanmam ama sormanda fayda var.Kızlar bugün böyle su gibi bir akintim var çok deil ama az az su gelmesi gibi bişey olabilirmi sizce dün Dr. Suyu falan herşey normal dedi bugün de böyle olunca tedirgin oldum bu haftalarda normalmi böyle bisey
İyiyim ben bir bekliyorum valla seni sormalı nasıl gidiyorlimoncicegi41
I am mad ve E Eren61 nasılınız
Amin inşallah
iyiyim mide bulantısı dışında canım adet oldun mu iğneden sonraİyiyim ben bir bekliyorum valla seni sormalı nasıl gidiyor
Göünaydın canım kız evlat candır. Aklah isteyenlere de versin aminKızlar bugün kontrol vardı cinsiyetini söyledi Dr. Kızımız olcakmis Allah nasip ederse hayırlısıyla rabbim hepimizin yüzünü güldürsün güzel haberler alalım
Geçmiş olsun canım. Kalp atışını da duymuşsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsinmidem idare eder arkadaşım ne tok olmak ne aç olmak yaramıyor devamlı bulantı hissi var
iki kere kustum devamı gelmez inşallah
Amin canım sağolasın darısı herkese sağlıkla sihhatleGöünaydın canım kız evlat candır. Aklah isteyenlere de versin amin
Geçmiş olsun canım. Kalp atışını da duymuşsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin
Canım gittik fakülteye çok şükür korkulacak bişey yokmuş progestani fitil kullanıyorum diye bazen çok su gibi geliyomuscanım bilgim yok ama ne miktarda geldi. mümkünse doktoruna bir sor. kötü bişey olacagını sanmam ama sormanda fayda var.
çok şükür cnım. çok sevındım. emek hoca gelmiş miydi? sanırım ona gidiyorsun. progestanı ne kadar daha kullanacaksın?Canım gittik fakülteye çok şükür korkulacak bişey yokmuş progestani fitil kullanıyorum diye bazen çok su gibi geliyomus
Yok canım sanırım acil bı durum olursa emek hocayı çağırıyorlar o yoktu iki Dr. Vardı kadın doğum nöbetçi. progestani bire düşürdü ama biraz daha kullanalım dedi direk bırakınca kanama falan olabiliyomus ama sanırım bı kez daha gitcez bayramdan önce sonra bakmiycak gebe takibi yapmıyorum demişti çok yoğunum takip edemiycem dedi ama sağolsun zor zamanları atlatincaya kâdarda birakmadiçok şükür cnım. çok sevındım. emek hoca gelmiş miydi? sanırım ona gidiyorsun. progestanı ne kadar daha kullanacaksın?
Göünaydın canım kız evlat candır. Aklah isteyenlere de versin amin
Geçmiş olsun canım. Kalp atışını da duymuşsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin
Canım gittik fakülteye çok şükür korkulacak bişey yokmuş progestani fitil kullanıyorum diye bazen çok su gibi geliyomus
Yok henüz olmadım oluyum bi sonra birkaç adet geçince hsg çektirmeye gidicem istanbula doktor dıl gebelik ihtimalin biraz daha arttı dediiyiyim mide bulantısı dışında canım adet oldun mu iğneden sonra
Merhaba cinsiyetiniz belli oldu muAllah razi olsun canim benimm. Hayirlisiyla insallah bakalim nolcak :)
AAA INCIK BONCUK HAMİLE MİSİİN CANIM ÇOK SEVİNDİM HAYIRLARLA SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH DARISI BİZLERE DE İNŞALLAH SINAVA İKİ AYDAN AZ KALDI DOSTLAR BEN DE PANİK ATAKLA UĞRAŞIYORUM STRESİM TAVAN SİZLER NASILSINIZ
TEDAVİ İLE Mİ OLDU CANIM SINAVDAN SONRA BİZ DE YENİDEN GİDECEĞİZ DOKTORA
Merhaba cinsiyetiniz belli oldu mu