Hayırlı olsun cnmAllah razı olsun kızlar E Eren61limoncicegi41 inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin hepimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun cnmAllah razı olsun kızlar E Eren61limoncicegi41 inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin hepimize
Sen nezamandir bekliyosun. Yasin kac Bi rahatsizligin varmiBenim sonucum negatif canım maalesef nasip değilmiş.
Bence yat sen is yapma neolur neolmazKızlar kesenin etrafında ki kanama alanı nasıl geccek daha önceki dusugumdede böyle baslamisti
Canımmm korkma moralinide bozma inşallah sağlıklıysa sımsıkı tutunacak sanaİğne verdi birde progestan bekliycez kanama olmazsa hafta tekrar kontrol
İnşallah canım çok sagolCanımmm korkma moralinide bozma inşallah sağlıklıysa sımsıkı tutunacak sana
Canımın içi çok üzüldüm ya.. mevlam neylerse güzel eyler.var bunda da bir hayır. İnşallah vakti gelince olacak canım senin dee benimde ve dileyen herkesinBenim sonucum negatif canım maalesef nasip değilmiş.
Benim sonucum negatif canım maalesef nasip değilmiş.
Canım evet keseyi gördük ama etrafında kanama alanı var epey buyukmus hayırlısı olsun ama öyle üzgünüm ki uzun zaman sonra yine umutlanmistim
C
Canım senin kaçıncı gün ve değer lerin kaç çıkmıştı
Amin canım Allah korusun hepimizin evlatlarını inşallah iki Dr. Gidiyorum canım digeride kanama var demişti kese etrafında progestan200 kullanıyorum sabah akşam birde bugün iğne vurdular bitane 10 gün sonra bir tane daha iğne olcakmis bakalım kalp atışını duyarsak daha umutlu oluruz dedi kese 8.3 mm mis kese şuan bir hafta geriden geliyor hayırlısı nasip ama üzüldüm yaaNe dediki doktor canim. Ilaclarla duzeltemiyorlarmiki olusan riski. Progestane falan kullaniyorsundur heralde degilmi? Hemen olumsuz dusunme baska bir doktorada gosterirsin. Rabbim oraya kondurdu o korusun insallah ona emanet
Evet tüp bebek benimde 10.gün 33112.gün 856 çıktı5. Gun embriyosuydu canim. 9. Gun 282 cikmisti. Sali gunu randevum var kese gormek icin. Bakalim hayirlisi insallah. Tup bebekmiydi seninkide keseyi gorebildinizmi
Dikkat et canım Rabbim korusun siziinşAllahAmin canım Allah korusun hepimizin evlatlarını inşallah iki Dr. Gidiyorum canım digeride kanama var demişti kese etrafında progestan200 kullanıyorum sabah akşam birde bugün iğne vurdular bitane 10 gün sonra bir tane daha iğne olcakmis bakalım kalp atışını duyarsak daha umutlu oluruz dedi kese 8.3 mm mis kese şuan bir hafta geriden geliyor hayırlısı nasip ama üzüldüm yaa
Evet tüp bebek benimde 10.gün 331 12.gün 856 çıktı
Aa degerlerimiz yakinmis canim. Doktor ikiz olabilir dedimi sana. 13. Gunde 881 cikmisti benimde. Sali randevum kese gormeye gidicem bakalim nolcak. Hep icimde tedirginlik korku var. Rabbimden herseyin hayirlisi. Insan zor bulunca boyle oluyor heralde ayakta durmaya bile cekiniyorum. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen her kuluna cifter cifter versin insallah[/evet cnm %90 ikiz dedi
%90 ikiz dediAa degerlerimiz yakinmis canim. Doktor ikiz olabilir dedimi sana. 13. Gunde 881 cikmisti benimde. Sali randevum kese gormeye gidicem bakalim nolcak. Hep icimde tedirginlik korku var. Rabbimden herseyin hayirlisi. Insan zor bulunca boyle oluyor heralde ayakta durmaya bile cekiniyorum. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen her kuluna cifter cifter versin insallah
%90 ikiz dedi
Çok sağol cnm sende inşallah aynı yolda yürüdüğümüz tüm arkadaşlarda inşallah yok daha bana keseyi görmek için cumartesiye gün verdiVauvv masallahh canim. Sonuna kadar saglikli sikintisiz bir gebelik gecirirsin insallah. Keseleri gorebildinmi peki canim. Benim sali gunu 5+5 olacak. Kalp atisi duyulmaz heralde ama kese gorunur insallahta biraz icim rahat eder.
rabbim hayırlısıyla kat ve kat arttırsın inşallah canım.Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Bende transferin 6.günümdeyim.Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosurabbim hayırlısıyla kat ve kat arttırsın inşallah canım.Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Bende transferin 6.günümdeyim.