Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler arkadaşım dua et yarın HCG sağlıkla artmış olsunA anneveoglusu canım dün kotu bı gündü çok birşey yazamadım sana çok sevindim pozitif olmana Allah'ın izniyle sağlıcakla doğsun
Artacak tabiki ben inanıyorum Allah'ın izniyle haberlerini bekliyoruz yarın bende aynı sürekli kanama varmı diye bakmaktan yoruldum hafta sonunu bekliyoruz kontrol için inşallah bebisi ve kalp atışını görürüz umuduylaTeşekkürler arkadaşım dua et yarın HCG sağlıkla artmış olsun
Sen nasılsın
İnşallah tabiki Allah'ın izniyle olacakBen de bi gün yazabileceğim inşallah
Değerlerim hakkında
Sağol canım aminnnİnşallah tabiki Allah'ın izniyle olacak
canımmm nasılsınnn bulantıların basşadımı. çokkk sevindim arkadasımmm. gelişmelerden haberdar et kocamannn öptümTeşekkürler arkadaşım dua et yarın HCG sağlıkla artmış olsun
Sen nasılsın
Yok canım inşallah güzel haberler veririmcanımmm nasılsınnn bulantıların basşadımı. çokkk sevindim arkadasımmm. gelişmelerden haberdar et kocamannn öptüm
Canım benim hamileyim ve tüm dualarım seninle inşallah bir an önce Rabbim rahmine sağlıklı bir bebiş düşürür.Allah yüzünü güldürsün.Hamilelerin duasi kabul olur derler
Kizlar bana dua edin. Isteyen herkese dua edin
yarın mı vercen tekrar kan?canım bende de ilk 58 cıkmıstı hatırlı yor musun iki gün sonra 243 olmustu hiç merak etme güzel güzel katlanacak ooo dün sınavda okudum yazdıkları nerdeyse cıglık atacaktım :))))Yok canım inşallah güzel haberler veririm
Canım benim yaaa darisi sana olsunyarın mı vercen tekrar kan?canım bende de ilk 58 cıkmıstı hatırlı yor musun iki gün sonra 243 olmustu hiç merak etme güzel güzel katlanacak ooo dün sınavda okudum yazdıkları nerdeyse cıglık atacaktım :))))
sağol bebekim valla kendimmiş gibi sevindim arkadasım. duanı esirgeme olur ınsallah vakti zamanı gelinceCanım benim yaaa darisi sana olsun
İnşallah güzel haberler veririm
sağol bebekim valla kendimmiş gibi sevindim arkadasım. duanı esirgeme olur ınsallah vakti zamanı gelince
hamiş arkadaşlar bizm içinde dua edin nolur bizde 2018 de hamiş kalalım inş.![]()
bes yil oldu canim. bende pco var ve sol tüpüm tikali baska problem görünmüyor.Sen nezamandir bekliyosun. Yasin kac Bi rahatsizligin varmi
insallah canim nasip degilmisCanımın içi çok üzüldüm ya.. mevlam neylerse güzel eyler.var bunda da bir hayır. İnşallah vakti gelince olacak canım senin dee benimde ve dileyen herkesin
Allah razi olsun canim inslalah nasip olur bizleredeCanim benim yaa cok uzuldum inanki. Rabbim sabir versin en tez vakitte bu sikintilarini unutturacak hayirli evlatlar nasip etsin hayirlisi ile insallah. Gecikiyorsa guzellesiyordur Allahin izniyle guzel haberlerini duyucaz burda.Dualarim her zaman sizinle
insallah canim tez zamandaBen de bi gün yazabileceğim inşallah
Değerlerim hakkında
Allah Ser ise Hayr a cevirip yuzunu guldursun arkadasim. Sen ve bebeginin olmasini isteyen herkesin yuzunu guldursun Rabbim . Bekleyenlere guc versin zor bir sinav.bes yil oldu canim. bende pco var ve sol tüpüm tikali baska problem görünmüyor.
insallah canim nasip degilmis
Allah razi olsun canim inslalah nasip olur bizlerede
insallah canim tez zamanda
sagol canim Allah razi olsun aminn insallah hepimizin yüzünü güldürsün rabbimAllah Ser ise Hayr a cevirip yuzunu guldursun arkadasim. Sen ve bebeginin olmasini isteyen herkesin yuzunu guldursun Rabbim . Bekleyenlere guc versin zor bir sinav.
Ama vardir bi Hayr
Mevlam gorelim ne eyler Mevlam ne eylerse guzel eyler