- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
ya zaten telefonla aradım. internette ona randevu acılmıyor dıye bılıyorum. yada tüp bebek dıye bolum var acaba ordanmı randevu almak lazım?Evet tatlım Çarşamba gitcem aynı zamanda cihan hastanesinede gidiyorum hergun bakman lazım emek bey için yada telefonla al randevuyu belli olmuyor muayenesi haftanın bir iki günü var ama gebelik takibi yapmiyo dedi sekreter sadece kendi gebe takibini yapiyo sanırım ısrar ettim sadece bı kez daha gelelim diye tamam demiş
Ama bence çok iyi bı Dr. İnşallah en kısa zamanda güzel haber bekliyorum senden
Yok canım aynı aldığımız yerde İzzet bey falan yazıyor ya onlar gibi cikiyo ama hergun bak hangi gün yazcagi belli olmuyor zaten 7 hasta falan aliyo yaklaşık hemen doluyodur. Sen tahlilleri falan yaptirdigin için hemen baslar tedaviyeya zaten telefonla aradım. internette ona randevu acılmıyor dıye bılıyorum. yada tüp bebek dıye bolum var acaba ordanmı randevu almak lazım?
Az gezin arkadaslar az is yapin Allah korusunFır fır geziyorum benhiç transfer olmuş gibi değilim
Karından yumurta geliştirici iğneler vuruluyorsun yumurtalar büyüdüğünde Doktor eşinden sperm örneği alıyor o sperm örneği laboratuvarda özel işlemlerden geçiyor Daha sonra doğumhanede eşinin sperm örnekleri sana bir şırıngayla veriliyor Aynı Tüp bebekteki gibi 12 ya da 14 gün sonra test sonucu bekliyorsun Tek fark burada içeride döllenme oluyor tüp bebekte ise laboratuvar ortamındaKizlar asilama diyorsunuz ya o nasil oluyo
Catlama ignesini az biliyorum ama o farkli galiba.
Sagol canimKarından yumurta geliştirici iğneler vuruluyorsun yumurtalar büyüdüğünde Doktor eşinden sperm örneği alıyor o sperm örneği laboratuvarda özel işlemlerden geçiyor Daha sonra doğumhanede eşinin sperm örnekleri sana bir şırıngayla veriliyor Aynı Tüp bebekteki gibi 12 ya da 14 gün sonra test sonucu bekliyorsun Tek fark burada içeride döllenme oluyor tüp bebekte ise laboratuvar ortamında
Teşekkürler hamisim evet aynı gün test günümüzA anneveoglusuSaye- canlarim az kaldi test gununuze morallerinizi yuksek tutun ben ikinizdende cok umitliyim. Hic olumsuz bisey dusunmeyin dualarim sizlerle canim. Bu arada test gununuz aynimiydi
İnsalllah bekliyoruz haberlerinzi hayirlisiylaTeşekkürler hamisim evet aynı gün test günümüz
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
yerimde durmadim hic kuzum bu sefer ya nasip bakalim.Az gezin arkadaslar az is yapin Allah korusun
Allah razi olsun canim benim. bende olumsuz düsünmüyorum ama hic bir seyde hissetmiyorum. Allah insallah ikimizinde yüzünü güldürürA anneveoglusuSaye- canlarim az kaldi test gununuze morallerinizi yuksek tutun ben ikinizdende cok umitliyim. Hic olumsuz bisey dusunmeyin dualarim sizlerle canim. Bu arada test gununuz aynimiydi
canim nasilsin var mi belirtilerTeşekkürler hamisim evet aynı gün test günümüz
İyiyim canim uzandım yok bir belirti 4 gün kasıkta batma oluyor du oda bitti biraz göğüsler büyüdü gibi geliyor ama o adete yakın olur bende merakla bekliyorum sende durumlar nasıl varmı belirtin nasilsinyerimde durmadim hic kuzum bu sefer ya nasip bakalim.
Allah razi olsun canim benim. bende olumsuz düsünmüyorum ama hic bir seyde hissetmiyorum. Allah insallah ikimizinde yüzünü güldürür
canim nasilsin var mi belirtiler
bende de yok canim. ayni gögüslerim sis aciyor ama progesteron kullaniyoruz haliyle yapiyor. benimde arada kasikta batmalar oldu ama uzun süreli olmadi. dün misafirlerim vardi onlari agirladim. normale döndümİyiyim canim uzandım yok bir belirti 4 gün kasıkta batma oluyor du oda bitti biraz göğüsler büyüdü gibi geliyor ama o adete yakın olur bende merakla bekliyorum sende durumlar nasıl varmı belirtin nasilsin
Hayirli haberlerle inisAllahbende de yok canim. ayni gögüslerim sis aciyor ama progesteron kullaniyoruz haliyle yapiyor. benimde arada kasikta batmalar oldu ama uzun süreli olmadi. dün misafirlerim vardi onlari agirladim. normale döndüm
Hayirli haberlerle inisAllahTeşekkürler hamisim evet aynı gün test günümüz
aminn insallah canimHayirli haberlerle inisAllah
Canım şuan geldim fakülteye tüp bebek için bilgi alıyorlar raporsuz 2.500 ve 2500 de ilaclar tutuyo diyor sekreterya zaten telefonla aradım. internette ona randevu acılmıyor dıye bılıyorum. yada tüp bebek dıye bolum var acaba ordanmı randevu almak lazım?
Fiyat çok uygun gerçekten ilaç en fazla 2 bin tutsa 4500 TL tutarCanım şuan geldim fakülteye tüp bebek için bilgi alıyorlar raporsuz 2.500 ve 2500 de ilaclar tutuyo diyor sekreter
Hakkaten çokmuş ama değer be canım . Nasılsın? Çok yorma kendini sakın.Fiyat çok uygun gerçekten ilaç en fazla 2 bin tutsa 4500 TL tutarlimoncicegi41
Benim 18000 TL'yi buldu
Bunun 8bin TL si miyonu almak için verdikHakkaten çokmuş ama değer be canım . Nasılsın? Çok yorma kendini sakın.
ama sen bahceciye gittin. orası bu konuda çok başarılı diye duymustum. ben iyiyim canım. sınav haftası sınav yap oku valla gunler nasıl gecıyor anlamıyorum bile.Bunun 8bin TL si miyonu almak için verdik
İyiyim akşam yemeğini yaptım görmüyorum canım
Sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?