- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Aa eski nickin beydi?bende bugün belki giderim drye iyice öğreneyim . ilişki zaten 2 3 hafta yasak
sanırım önceden eklemişti bir bakayım nick değiştirdim çünkü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa eski nickin beydi?bende bugün belki giderim drye iyice öğreneyim . ilişki zaten 2 3 hafta yasak
sanırım önceden eklemişti bir bakayım nick değiştirdim çünkü![]()
denetim canım liste de duruyorAa eski nickin beydi?
canim ol diyecek olan Allah. sen gün asiri iliskiyi aksatma beslenmene dikkat et. baska elden bir sey gelmez.Olması için ne yapmalıyım .
insallah canim ALlah razi olsun.o yöntemler ne bilmiyorum ama iyi bişeye benziyor :) kuzum inşallahhh rabbim bebeğine kavusturur.
kizlar yumurta toplama oldu 11 yumurta toplandi. yarin embriyologun aramasini bekleyecegiz.
MasaAllah hadi hayirlisikizlar yumurta toplama oldu 11 yumurta toplandi. yarin embriyologun aramasini bekleyecegiz.
insallah hersey yolunda gider canim. embriyolog aradi 7 yumurtayla yola devam. besinci gün transferi yapilacak yani carsamba günü. sen nasilsinGuzel yumurtan cikmis canim. Insallah kaliteli kaliteli embriyolarin olusurda en kisa zamanda bize mujdeli haberleri verebilirsinDoktorun transferin ne zmn olacagini yumurtanin durumuna gore soyler heralde dimi
insallah hayirlisi olur canimMasaAllah hadi hayirlisi
insallah hersey yolunda gider canim. embriyolog aradi 7 yumurtayla yola devam. besinci gün transferi yapilacak yani carsamba günü. sen nasilsin
Canım benim insan böyle düşüncelere kapılıyor ama İnan ki o zaman geldiğinde yıkılırım desnde bu en fazla bir gün sürüyor. Çünkü inancımız bar Allah en iyisini bilir. Bak benim üçüncü tedavim olmuş bile kim derdiGayet iyi canim. 7side iyi kaliteli olurlar insallah. Bende isten izin almistim 1 haftadir cok guzel dinlendim. Gunlerim cok guzel geciyor hergun bebegime yasin okuyorum hatim basladim gunluk 1 cuz okuyorum namazlarimi kazalari ile birlikte kiliyorum tesbihti falan derken bi bakmisim aksam olmus. gece gobegime elimi koyup salavat cekerek uykuya dalmaya calisiyorum . Annem sagolsun surekli yararli yemem gereken seyleri getiriyor önume. Istahim dehset acildi :) Hergun 3 bardak balli sut iciyorum kabizlik cekmedim cok sukur. Hayatimda hic bukadar duzenli ve saglikli beslenmemistim :) elimden geleni fazlasiyla yapmaya calisiyorum. Ya olmazsa diye hic dusunmek bile istemiyorumki moralimi bozmim. Olmadigini ogrendigim zaman uzulurum diyorum kendimce hemde ne yikilirim gibime geliyor. Rabbim kimsenin cabalarini bosa cikarmasin. Dualarimin kabul oldugunu cani gonulden inaniyorum ama benim icin hayirli olan o vakit ya şimdi degilse ben nasil sabredicem diye korkuyorum. Insallah o vakit gelmistir. Rabbim el acipta hayirli evlat isteyen ne kadar kulu varsa en tez zamanda yavrularina kavusturur insallah.
canımmm napıyorsun nasılsın? embriyolog aradı mı? ne diyor? inşallah güzel güzel haberler vermeye devam edersin.kizlar yumurta toplama oldu 11 yumurta toplandi. yarin embriyologun aramasini bekleyecegiz.
canım nasılsın? bugün kaçıncı günün? kaç gün kaldı testee? ayyyy çokk heyecanlı günlerrrGayet iyi canim. 7side iyi kaliteli olurlar insallah. Bende isten izin almistim 1 haftadir cok guzel dinlendim. Gunlerim cok guzel geciyor hergun bebegime yasin okuyorum hatim basladim gunluk 1 cuz okuyorum namazlarimi kazalari ile birlikte kiliyorum tesbihti falan derken bi bakmisim aksam olmus. gece gobegime elimi koyup salavat cekerek uykuya dalmaya calisiyorum . Annem sagolsun surekli yararli yemem gereken seyleri getiriyor önume. Istahim dehset acildi :) Hergun 3 bardak balli sut iciyorum kabizlik cekmedim cok sukur. Hayatimda hic bukadar duzenli ve saglikli beslenmemistim :) elimden geleni fazlasiyla yapmaya calisiyorum. Ya olmazsa diye hic dusunmek bile istemiyorumki moralimi bozmim. Olmadigini ogrendigim zaman uzulurum diyorum kendimce hemde ne yikilirim gibime geliyor. Rabbim kimsenin cabalarini bosa cikarmasin. Dualarimin kabul oldugunu cani gonulden inaniyorum ama benim icin hayirli olan o vakit ya şimdi degilse ben nasil sabredicem diye korkuyorum. Insallah o vakit gelmistir. Rabbim el acipta hayirli evlat isteyen ne kadar kulu varsa en tez zamanda yavrularina kavusturur insallah.
Canım dün aradı embriyolog yedi yumurta varmış iyi giden beşinci gün transferi olacak dedi. Çarşamba günü saat birde burda olun dedi. Çarşamba transfer olacak inşallah ondan sonrası geri sayımcanımmm napıyorsun nasılsın? embriyolog aradı mı? ne diyor? inşallah güzel güzel haberler vermeye devam edersin.
pardon canım yazmıssın yeni gördüm. bu çarşamba transfer mi var ay ayyyy ayyyyyinsallah hersey yolunda gider canim. embriyolog aradi 7 yumurtayla yola devam. besinci gün transferi yapilacak yani carsamba günü. sen nasilsin
insallah hayirlisi olur canim
İnşallah canım nasipse transfer var dua et bizlere :)pardon canım yazmıssın yeni gördüm. bu çarşamba transfer mi var ay ayyyy ayyyyy![]()
maşallah canım yumus sayısı güzel, taze transfer olacak galiba. benim anlamadıgım bir konu var şimdi yumurtaları adet döneminin ortalarında topladılar gün gibi e bu arada zaman geçiyor çarşamba 23. gün falan oluyor yani adet dönemin tekrar geliyor bu arada hormonları nasıl dengeliyorlar. yani beyin adet olman ıcın hormonlar uretırken, transfer yapıp adet olmanı nasıl engelliyorlar? ben iyiyim bende bugün yarın adet olruum.Canım dün aradı embriyolog yedi yumurta varmış iyi giden beşinci gün transferi olacak dedi. Çarşamba günü saat birde burda olun dedi. Çarşamba transfer olacak inşallah ondan sonrası geri sayımsen nasılsın
etmez olur muyum canım beim. allah isteyen herkese hiç bekletmeden versin. bu arada kaç tanesini transfer yapacak?İnşallah canım nasipse transfer var dua et bizlere :)
Canım benim adetin 12. Günü yumurta toplama oldu 17. Günde transfer olacak ovülasyona geliyor esasen onda problem yok. Birde ilaç kullanıyorum tabii progesteron östrojen bunlarla hazırlanıyorum. Açıklayıcı olmuştur inşallah kuzum. İki embriyo transferi yapılacak inşallah canımmaşallah canım yumus sayısı güzel, taze transfer olacak galiba. benim anlamadıgım bir konu var şimdi yumurtaları adet döneminin ortalarında topladılar gün gibi e bu arada zaman geçiyor çarşamba 23. gün falan oluyor yani adet dönemin tekrar geliyor bu arada hormonları nasıl dengeliyorlar. yani beyin adet olman ıcın hormonlar uretırken, transfer yapıp adet olmanı nasıl engelliyorlar? ben iyiyim bende bugün yarın adet olruum.
anladım canım yani hormon verdikleri için vücut adete hazırlanmıyor. yaa canım benim inşallah hayallerin gerçek olacak. iki embriyo koyacaklar değil mi?Canım benim adetin 12. Günü yumurta toplama oldu 17. Günde transfer olacak ovülasyona geliyor esasen onda problem yok. Birde ilaç kullanıyorum tabii progesteron östrojen bunlarla hazırlanıyorum. Açıklayıcı olmuştur inşallah kuzum. İki embriyo transferi yapılacak inşallah canım
Evet canım inşallah hayırlısıyla nasip olur iki embriyo transfer edilecek. İkiz olur belkianladım canım yani hormon verdikleri için vücut adete hazırlanmıyor. yaa canım benim inşallah hayallerin gerçek olacak. iki embriyo koyacaklar değil mi?