- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bu ay benden bisey olmaz. 1 ay daha çope gitti. 20 lik disim apse yapmis doktor penisilin iceren antibiyotik yazdi 1 hafta onu kullanicam sonra cerrahi operasyonla alacaklar. Bide rontgen cektirdim radyasyonada maruz kaldim. Zaten bu ay gida takviyeside almadim hic. bidahaki aya kaldi umutlar![]()
adetimden itibaren 10. günüydü canım baktıklarında dünaaynaa maşallah canım yum yumlar büyüme ye başlamış adetinden itibaren pzt kaçıncı gününde baktılar.
inşallah darısı sana da canım bir tedavine başla bak kafan rahatlayacaktır hiç bir şey yapmamak insanı daha çok strese sokuyoraaynaa maşallah canım yum yumlar büyüme ye başlamış adetinden itibaren pzt kaçıncı gününde baktılar.
inşallah canım zaten bu ay annemler yanımızda çalışma yapamayız. eşimde gecede çalışıyor.gündüzde kayınvalidem annem var :) Aşılamayı sabırsızlıkla bekliyorum bende rahatlıcam inşallah canım :)adetimden itibaren 10. günüydü canım baktıklarında dün
anladım canım diğer aya mı gideceksin aşılama için canım hayırlısı olsun canım birkaç ay daha beklenir hayırlarla sağlıcakla nasip olur da seviniriz inşallah amininşallah canım zaten bu ay annemler yanımızda çalışma yapamayız. eşimde gecede çalışıyor.gündüzde kayınvalidem annem var :) Aşılamayı sabırsızlıkla bekliyorum bende rahatlıcam inşallah canım :)
hayırlısıyla yine olur canım listeye ekleyyeim mi seni de uğur getirsin inşallahSıradaki hamiş belki ben olabilirdim ama direkten döndük be
Ekle kuzum takibe aldım topigihayırlısıyla yine olur canım listeye ekleyyeim mi seni de uğur getirsin inşallah
ekledim canımEkle kuzum takibe aldım topigi
Valla yeni düşük yaptım ama bende n o umut devam ediyorekledim canım
inşallah seviniriz hayırlarla sağlıcakla ben çok umutluyum inşallah amin
Canım benide listeye ekleyebilirmisin batim 15 ekim 7.ayımız bu ay insallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin8. hamişimiz bakalım kim olacak?
hayurlısıyla sevinirsin inşallah canım durumdan haberdar et bizleri deSelam arkadaslar
Benimde test gunum yarin bana bolbol dua edin
Evde iki kere test yaptim cikti ama bakalm kanda ne cikacak
Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah![]()
hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum listeyeCanım benide listeye ekleyebilirmisin batim 15 ekim 7.ayımız bu ay insallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
tabii umutlu olacağız canım umutsuz olunur mu peş peşe sevineceğiz inşallah aminValla yeni düşük yaptım ama bende n o umut devam ediyor
Hosbulduk canım çok teşekkür ederimhoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum listeye