Hep boyle oluyor. Adet olduktan sonra butun hayallerim umutlarim yikiliyor hafta sonu ne agladim ne agladim. Bi tanidigim tuplerini baglatmisti bide yumurta rezervi hic kalmamisti doktor olmasi zaten imkansiz demisti ama tedbir amacli baglatmisti yine. Ona ragmen yine hamile kaldi. Yani Allah istedikten sonra hicbirsey engel degil. Diyorum Allahim ben nasil bir gunah isledimde nasil bir eksigim varda bana layik gormuyorsun diyorum cok uzuluyorum bi bilseniz

. Esimle karar aldik ikimiz 1 ay icinde yuzbin tane estagfirullah cekicez. Gunahlardan arinmamiz lazimki dualarimiz tez vakitte gerceklessin. Allah hepimizin yuzunu guldursun kesinlikle tek kendime dua etmiyorum isterken hepimiz icin istiyorum. Rabbim isteyene versin aratmasin bu sikintilari ancak ceken bilir.
Asagi yukari 2 senedir istiyoruz
aaynaa
cim. 1 klomen tedavisi ve 3 asilama yaptirdim ama olmadi malesef

umudumu yitirmiyorum eminimki bizim icinde hayirli bir zaman var ama o zamana kadar guclu duramiyorum cok uzuluyorum istemsizce kafama cok takiyorum dusunmeden edemiyorum. Allahin isine karisilmaz tabiki ama surekli neden diye bi sebep ariyorum nerde hata yapiyorum nerde eksik yapiyorum diye dusunmeden edemiyorum