- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
limoncicegi41 canım prooxed plus ilacını doktor mu yazdı yoksa reçete ile alınmayan kendimiz aldığımız bir ilaç mı
canım tüp bebek dru promotil verdi eşime toz şeklinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
limoncicegi41 canım prooxed plus ilacını doktor mu yazdı yoksa reçete ile alınmayan kendimiz aldığımız bir ilaç mı
Cok guzel canim masallah cok heyecan verici 5 gün sonra transfer var yani:))
Ay dogru unitmusum:))canım bu ay transfer olmayacak miyon alınacak transfer ocakta inşallah
şimdi dondurulacak embriyolar
inşallah canım Hayırlısıyla sevindirirsin Rabbim hepimiziOo hadi bakalim hayirlisiyla mutlu haberi alirsin insallah canim :)
Masallah canim cok şükür:) şu an 8 tane yavruşun var :))))Buraya yazarken tel çaldı merkezden bilgi verildi 12 yumurtanın 10 tanesi olgundu bunlardan 8 i döllendi dedi 3. ve 5. gün sizi arayacağım dedi. kalitesi şuan belli olmaz 3. günü bir fikir verir bize biraz dedi.ayy inşallah 3e ve 5e kayıp yaşamadan gelir kuzularım
o ne işe yarıyormuş canım vitamin micanım tüp bebek dru promotil verdi eşime toz şeklinde
hayırlarla sağlıcakla seviniriz inşallah kuzum ya aminBuraya yazarken tel çaldı merkezden bilgi verildi 12 yumurtanın 10 tanesi olgundu bunlardan 8 i döllendi dedi 3. ve 5. gün sizi arayacağım dedi. kalitesi şuan belli olmaz 3. günü bir fikir verir bize biraz dedi.ayy inşallah 3e ve 5e kayıp yaşamadan gelir kuzularım
maşallah canım hayırlısıyla en sağlıklıları 5. güne ulaşsın transfer olunca da anneciğine sımsıkı sarılsınn :) allah emeklerını boşa cıkarmasın canım amin amin aminn.canım iyiyim şükür dün sabah yumurtalar toplandı 12 yumurta elde ettik
döllenme için bugün arayacaklar bende merak içindeyim kaçı döllendi ve kaç tanesi 5. güne ulaşmayı başaracak
maşallah canım hayırlısıyla en sağlıklıları 5. güne ulaşsın transfer olunca da anneciğine sımsıkı sarılsınn :) allah emeklerını boşa cıkarmasın canım amin amin aminn.canım iyiyim şükür dün sabah yumurtalar toplandı 12 yumurta elde ettik
döllenme için bugün arayacaklar bende merak içindeyim kaçı döllendi ve kaç tanesi 5. güne ulaşmayı başaracak
Allah razi olsun canım hakkını Helal Et nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum canım haftaya çarşamba raporu çıkarmaya gideceğiz ilaçları alacağız o zaman sorarizaaynaa canım bugun sana argımac ve çinko hapı gönderdim . cumartesi elinde olur. ikiside vitamin. içinde prospektüsü de var prospektüsünü mutlaka okuyun. benım eşimde herhangı bır rahatsızlık yoktu gönül rahatlığıyla kullandık. ancak her ne kadar ilaç değil vitamın olsa da siz yinede doktorunuza danısmadan kullanmayın. en iyisini doktor bilir. umarım işine yarar canım.
Tamam kuzum varsa helali hoş olsun canım benim allah emeğinizin karşılıgını verir inşallahAllah razi olsun canım hakkını Helal Et nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum canım haftaya çarşamba raporu çıkarmaya gideceğiz ilaçları alacağız o zaman sorariz
çok sağolasın canımTamam kuzum varsa helali hoş olsun canım benim allah emeğinizin karşılıgını verir inşallah
o ne işe yarıyormuş canım vitamin mi
maşallah canım hayırlısıyla en sağlıklıları 5. güne ulaşsın transfer olunca da anneciğine sımsıkı sarılsınn :) allah emeklerını boşa cıkarmasın canım amin amin aminn.
devlet karşılıyor mu canım bu ilacı yoksa kendimiz mi alıyoruz haftaya çarşamba ilaçları almaya gideceğiz o zaman doktora yeniden soracağız inşallahcanım sperm kalitesini arttırıyor diye biliyorum eşimin sorunu olmamasına ragmen dr yumurta toplama gününe kadar kullanacaksınız demişti
yok canım bizim çocuğumuz olduğundan mı bilemiyorum özel reçete ile aldıkdevlet karşılıyor mu canım bu ilacı yoksa kendimiz mi alıyoruz haftaya çarşamba ilaçları almaya gideceğiz o zaman doktora yeniden soracağız inşallah
anladım canım netten baktım ilaca 161 tl diyordu demek ki devlet karşılamıyor diye düşündümyok canım bizim çocuğumuz olduğundan mı bilemiyorum özel reçete ile aldık