- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Selam kizlar napiyosuniz bakimm arada kaybediyorum sayfayı:))
A
anneveoglusu
.
aaynaa
. Bu ay tedaviye baslayacaktiniz ne yaptiniz
INCIK BONCUK
canim sen ne alemdesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim randevum salı günü canım aşılama için gideceğiz bakalım tam adet zamanı çok heyecanlıyımSelam kizlar napiyosuniz bakimm arada kaybediyorum sayfayı:)) A anneveoglusu .aaynaa . Bu ay tedaviye baslayacaktiniz ne yaptiniz
INCIK BONCUK canim sen ne alemdesin
Hadi bakalim canim Rabbim in izniyle imtihaninin sonuna geldin inşallah.. Adetliyken gidip ilaclara baslayacaksin dimi yumurta buyutme ilaclarina falan. Bu arada tabi ki insallah adet olmazsin:)))benim randevum salı günü canım aşılama için gideceğiz bakalım tam adet zamanı çok heyecanlıyım
erken gebelik testi yaptım şimdi bir şey çıkmadı canım adetime 1 gün kala gitmiş olacağım çarşamba perşembe adet olmam lazım evet klomen falan verir heralde klomenle büyüyordu yumurtalarım bakalım yumurta takibi sonra çatlatma iğnesi sonra daa aşılama günü ah heyecanlıbbir ay olacakHadi bakalim canim Rabbim in izniyle imtihaninin sonuna geldin inşallah.. Adetliyken gidip ilaclara baslayacaksin dimi yumurta buyutme ilaclarina falan. Bu arada tabi ki insallah adet olmazsin:)))
Selam kizlar napiyosuniz bakimm arada kaybediyorum sayfayı:)) A anneveoglusu .aaynaa . Bu ay tedaviye baslayacaktiniz ne yaptiniz
listemiz öylece kaldı gitti yeni hamiş haberleri de yok bu sıralar çok donuğuz ya..
evet listemiz daha çoğalmadı herkes de biraz durgun bakalım hayırlısıyla bir hamiş haberi ile ortalık biraz şenlenir yarın doktor randevum kızlar bana dua edin çok heyecanlıyım çok anlatamamEvet yaa. Bikac hamis haberi aldikca umutlaniyorduk ne guzel moral oluyordu. Bayagidir cok habersiz kaldi sayfamiz. Canim benim BAT 4 Ekim buarada
hayırlı uğurlu olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün bizlere de dua et inşallahAllah ın izniyle bende 2018 Annesi Adayi oldum![]()
Bebişim 4-5 haftalık
![]()
Hayırlısı olsun canım dua et inşallah herşey güzel olur. Benim bir daha ki kontrolüm ayın ikisinde o zaman transfer tarihim belli olacakevet listemiz daha çoğalmadı herkes de biraz durgun bakalım hayırlısıyla bir hamiş haberi ile ortalık biraz şenlenir yarın doktor randevum kızlar bana dua edin çok heyecanlıyım çok anlatamam
hadi inşallah gülüm hayırlarla sağlıcakla sevineceğiz ya ben çok umutlu olmak istiyorum...Hayırlısı olsun canım dua et inşallah herşey güzel olur. Benim bir daha ki kontrolüm ayın ikisinde o zaman transfer tarihim belli olacak
Bende hep umutluyum canım ama yaşananlar insanın peşini bırakmıyor korkuyorum bir taraftanda. Allah hayırlısını versin inşallahhadi inşallah gülüm hayırlarla sağlıcakla sevineceğiz ya ben çok umutlu olmak istiyorum...
amin canım benim yarın doktor ne diyecek meraktayım çokBende hep umutluyum canım ama yaşananlar insanın peşini bırakmıyor korkuyorum bir taraftanda. Allah hayırlısını versin inşallah
hayırlı uğurlu olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün bizlere de dua et inşallah
amin canım benim yarın doktor ne diyecek meraktayım çok
ALLAH RAZI OLSUN canım sen ne kadarlık evlisinİnşAllah güzel haber alırsın tatlım
ALLAH RAZI OLSUN canım sen ne kadarlık evlisin
hemen bebeğin de geldi desene maşallah ..Ben 1 aylık evliyim canım![]()
Selam kizlar napiyosuniz bakimm arada kaybediyorum sayfayı:)) A anneveoglusu .aaynaa . Bu ay tedaviye baslayacaktiniz ne yaptiniz