- 11 Temmuz 2017
- 352
- 554
- 103
- 31
hoşgeldin aramıza canım ekliyorum hemen seni de
hoşbulduk canlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin aramıza canım ekliyorum hemen seni de
hoşbulduk kardeşcanım
Yeni bat ne canimAy yanlış söyledim herlde 6 eylülde adet oldum bugün 6.gunum bitti sayılır :)
Ben burdayim kizlar hep takipteyim dualarim sizinle. Yazmasamda okuyorum herbirinizi. Gonul bagimiz kopmadi Allahim yuzunuzu guldursun tez vakitte.hepinizi opuyoruncümlemize canım benim..
inşallah sevineceğiz hayırlarla sağlıcakla canım ilk günden beri buradayız sen arkadamies falan eskilerden çok az kaldı bakalım bizler de seviniriz inşallah amin
ALLAH RAZI OLSUN canım benimBen burdayim kizlar hep takipteyim dualarim sizinle. Yazmasamda okuyorum herbirinizi. Gonul bagimiz kopmadi Allahim yuzunuzu guldursun tez vakitte.hepinizi opuyorun
canımm çok sevindimm. ne güzel haberler bunlarr. sende de d vitamini eksikliği mi cıktı?. bende vardı hamıle kalmadan once basladım kullanmaya. vıtamın dıye hamıle kalıncada bırakmadım. bugun aıle hekımımden bunun ıcın test ısteyınce sordu doktoruna danıstın mı dıye yooo dedım. vıtamın ya kötü bir etkısı olacagı aklıma dahi gelmedi dedım. olur mu dedı. ılacı bırak. doktoruna danıs ona gore devam edersın dedı. bir şey olmusmudur acaba içim içimi yiyor.
canım benim allah razı olsun inşallah senden de güzel haberler alırız canımNe guzel haber bunlar. Cok sevindim. Insallah yakin zamanda hamilelik haberinide alabiliriz Allahin izniyle
6 ekim cnm ama 2 gün erkn oluyorm bitki çayı ictigimden beri:)Yeni bat ne canim
aynen ben de çok yorgunum kuzumHerkes yorgun herlde benm gbi![]()
Ne güzel ya inşallah kazanrsn cnm ne için tüp bebekmi yaptrcaksin?aynen ben de çok yorgunum kuzum
kpss çalışıyorum çok daha fazla çlışmam lazım ya ..
ay sonunda randevu aldım ya günler yaklaştıkça heyecanlanıyorum
hoşgeldin canım aramıza ekliyorum hemen..Bende bende beni de ekleyiiinnn
Hoş buldum teşekkürlerhoşgeldin canım aramıza ekliyorum hemen..
hayırlı cumalar canım oturuyorum öyle senmerhabalar hayırlı cumalar nasılsınız hanımlar