2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canımm oruç tutmuyorsun değil mi doktora soracaktın ne dedi. çok dinlen sık sık uzan , ani hareketlerde yapma. evet artıkın çok çalışkan olıciimmm :) geçen ayda çalıştık ama çok değil. du bakalım belki. kaliteli bir çalışma olmuştur :KK70:DD. evet aynen bebeklerimizi beraber büyütsek süper olcak
Oruc tutamiyorum malesef canim riskli gebelik dusuklerden dolayi
Günde 20 bardak su 7 öğün yemek 4 çeşit ilacim var kuzum.. İnşallah bebisimden sonra tutarım bu seneden 20 gün borcum olacak. Bu arada çok su içtiğim için de yakinda yatagimi banyoya tasiyacagim lavaboya gidip gelme derdinden kurtulurum :D

Aynen canim su bazli kayganlastirici jel. Kadinlarin yumurtlama akintisina en benzeyen ürünmüs spermlere zarar vermiyormus ve spermlerin cok rahat bir sekilde yumurtaya ulasmasini sagliyormus. Hatta kadinin akintisi bile asidik oldugu icin spermlerin bir kismini oldurebiliyormus ama bu jelle öldürmeden yumurtalara ulastiriyormus. Normal ilişkide sorun yok ama yumurtlama zamani cok stres oluyorum hem daha sık iliski oluyor hemde bebek icin olmak zorunda hissi strese sokuyor ve bazen yeterince islaklik olmuyor buda spermlerin kolay ulasmasina engel oluyor yumurtaya.esimdede bendede problem yok belki bu vesile olur ne bilim cok umutlandirdi beni. Cunku ben yumurtlama zamani cok stres oluyorum ve baska gunlerdeki gibi rahat iliskiye giremiyorum surekli aklimda oldumu olcakmi gerimi akti ilerimi akti derken adapte olamiyorum. Bana psikolojik olarak bile fayda verecegine inaniyorum. Ama aramizda kullanan arkadaslar var mi acaba. Pekde pahali bisey bide
ayy canım anlıyorum bende stres oluyorum o dönem. bendede yeterince ıslaklık olmuyoru bi ara kayganlastırıcı kullandım şimdi gerek kalmıyor. eğer canını acıtacak gibi oluyorsa hiç durma al kuzum .

Oruc tutamiyorum malesef canim riskli gebelik dusuklerden dolayi
Günde 20 bardak su 7 öğün yemek 4 çeşit ilacim var kuzum.. İnşallah bebisimden sonra tutarım bu seneden 20 gün borcum olacak. Bu arada çok su içtiğim için de yakinda yatagimi banyoya tasiyacagim lavaboya gidip gelme derdinden kurtulurum :KK70:
orucu sorun etme canım tutarsın sonra. oo 4 lt suu çokkkk. ama ilk üç ay su çok önemli diye biliyorum. ilaçlar progestan falan mı? canım her türlü zorluğada katlanıyor insan hepi topu 9 ay :) allah yardımcın olsun canım benim

inşallah kuzum öyle aklımdan çıkarcam deyip çıkarılmıyor ki bir şeyle mesgul olmak lazım ; örgü , yapboz, kitap falan ne bileyim aklına ne gelirse artık..
örgü bilmiyorum :D:D:D artık siz biliyorsanız yandınız hamiş olunca size diyeceğim bir şey örün yollayın heheheheh :D:D:D kpss çalışacağım artık canım kafam onunla dolu olur artık..
kitap da okuyorum ara ara ben 3 senedir çıkaramadım çıkarabilenlere helal olsun :D:D:D

Aynen canim su bazli kayganlastirici jel. Kadinlarin yumurtlama akintisina en benzeyen ürünmüs spermlere zarar vermiyormus ve spermlerin cok rahat bir sekilde yumurtaya ulasmasini sagliyormus. Hatta kadinin akintisi bile asidik oldugu icin spermlerin bir kismini oldurebiliyormus ama bu jelle öldürmeden yumurtalara ulastiriyormus. Normal ilişkide sorun yok ama yumurtlama zamani cok stres oluyorum hem daha sık iliski oluyor hemde bebek icin olmak zorunda hissi strese sokuyor ve bazen yeterince islaklik olmuyor buda spermlerin kolay ulasmasina engel oluyor yumurtaya.esimdede bendede problem yok belki bu vesile olur ne bilim cok umutlandirdi beni. Cunku ben yumurtlama zamani cok stres oluyorum ve baska gunlerdeki gibi rahat iliskiye giremiyorum surekli aklimda oldumu olcakmi gerimi akti ilerimi akti derken adapte olamiyorum. Bana psikolojik olarak bile fayda verecegine inaniyorum. Ama aramizda kullanan arkadaslar var mi acaba. Pekde pahali bisey bide
adı ne canım bu jelin

ayy canım anlıyorum bende stres oluyorum o dönem. bendede yeterince ıslaklık olmuyoru bi ara kayganlastırıcı kullandım şimdi gerek kalmıyor. eğer canını acıtacak gibi oluyorsa hiç durma al kuzum .
benim bazen kuruluk oluyor kasıyorum kendimi :(

orucu sorun etme canım tutarsın sonra. oo 4 lt suu çokkkk. ama ilk üç ay su çok önemli diye biliyorum. ilaçlar progestan falan mı? canım her türlü zorluğada katlanıyor insan hepi topu 9 ay :) allah yardımcın olsun canım benim
Aynen canım kocam da diyor ki sık dişini bak 8 aydan az kaldi :))) valla hala rüya gibi geliyor bana yaa... Progestan da var cok kuvvetli 12 vitamin ve 9 mineral birleşimi olan bir ilac var corasprin ve folik asit canim. Progestan ve vitamin hapini sabah aksam ayni saatlerde iciyorum

Ahhh o kuruluk beni mahvetti canim benim. Ama ya preseed alin ya da mecburan hicbisey kullanmayin canim. Bak ben ilk defa bu ay kayganlastirici kullanmamistim onun da etkisi olmus olabilir
geçen de o kadar canım acımıştı ki artık anlam verememiştim kendimi kastıkça kuruluk oluyor
normal kayganlıştırıcı da işe yaramaz mı acaba

adı ne canım bu jelin

Preseed hamilelik jeli diye geciyor canim. Ya eczanelerden ya da orjinal sitesinden almak en dogrusu. Yurt disindan gelen bir jel heryere guvenipte alinmaz. Normal kayganlastiricilar spermleri öldürüyormuş direk. Ama bu jel su bazliymis ve spermlere hicbir zarari yokmus. Denemedigim yöntem kalmadi birde bunu denemek istiyorum

örgü bilmiyorum :KK70::KK70::KK70: artık siz biliyorsanız yandınız hamiş olunca size diyeceğim bir şey örün yollayın heheheheh :KK70::KK70::KK70: kpss çalışacağım artık canım kafam onunla dolu olur artık..
kitap da okuyorum ara ara ben 3 senedir çıkaramadım çıkarabilenlere helal olsun :KK70::KK70::KK70:
bende çıkaramıyorum kii :D

Preseed hamilelik jeli diye geciyor canim. Ya eczanelerden ya da orjinal sitesinden almak en dogrusu. Yurt disindan gelen bir jel heryere guvenipte alinmaz. Normal kayganlastiricilar spermleri öldürüyormuş direk. Ama bu jel su bazliymis ve spermlere hicbir zarari yokmus. Denemedigim yöntem kalmadi birde bunu denemek istiyorum
ben de bir çok şey yapıyorum ALLAH istemedikçe olmuyr zaman gelmedikçe tabii ama bizler de sağlık açısından da dua açısından da bol bol dua etmeliyiz bakalım nasip kısmet ama pahalı bu sıralar alamam

Aynen canım kocam da diyor ki sık dişini bak 8 aydan az kaldi :))) valla hala rüya gibi geliyor bana yaa... Progestan da var cok kuvvetli 12 vitamin ve 9 mineral birleşimi olan bir ilac var corasprin ve folik asit canim. Progestan ve vitamin hapini sabah aksam ayni saatlerde iciyorum
:) ooo bi dünya ilaç kuzum harfi harfine uymak lazım doktorun dediğine :)

adı ne canım bu jelin

geçen de o kadar canım acımıştı ki artık anlam verememiştim kendimi kastıkça kuruluk oluyor
normal kayganlıştırıcı da işe yaramaz mı acaba
Yok canim normal kayganlastirici kullanma sakin. Onlar direk spermleri öldüruyor. Esim asilama yapilacagi zaman sperm verecekken doktor ozellikle uyarmisti kayganlastirici jel sakin kullanmayin sperme temas etmesin diye. Bu dedigim diger kayganlastiricilardan farkli icerigi sanirim. Yumurtlama akintisina benzeyen en yakin ürünmüş diye yaziyor sitesinde.

bende çıkaramıyorum kii :KK70:
heheh biz o zaman hazırcı olacağız örgü de hediye gelir anneme de ördüreceğim ama rahatszlığından bir şey istemiyorum ya bir gözü de görmüyor zaten :(
aman hayırlısıyla olsun da sağlıcakla ooooooooooooooooo neler olur kendimi mutlu etmek için takılıyorum kafa yoksa nasıl dağılacak bilmiyorum herkes bu kadar takma diyor bebek konusunu knuşmayacağım kimseyle de ya bilemedim

Ben de bi ara almayi düşündüm ama icindeki miktar da cok az degmeyecegini düşündüm gebelige gercekten faydası oluyormus spermlerin rahat yuzmesini sagliyormus. Ama genelde birkac ay kullaniliyor hemen ilk ay işe yarasa herkes alırdı zaten

Bu jeli surekli kullanmak degilde yumurtlamayi ovulasyon testleriyle takip edip tam yumurtladigin gün ve sonraki iliskide kullanilsa 1 kutusu bir kac ay gider diye dusunuyorum. En azindan ben öyle yaparim heralde. Her ay okadar para verilmez pahali gercekten :o

Back
X